- Konular
- 69
- Beğeni sayısı
- 2,728
- PG Nakit
- 320
- RPG Karakteri
- Dirty Dom
Müziğin duyulmasıyla "Mr. Money in the Bank" Dominik Mysterio ve Liv Morgan girişte görünüyor. Dirty Dom, geçen şovda yaşanılanlardan ötürü üzgün olmak yerine pek de bozuntuya vermemeye çalışan bir edayla ringe doğru ilerliyor. Ringe girer girmez görevliden mikrofon alıyor ve konuşmasına başlıyor.
Dirty Dom: Sorun ne putas, surat ifademin yeterince üzgün olmamasından mı rahatsız oldunuz? İsmini bile bilmediğim, buraya adımını ilk defa atmış bir morbid obezin tüm planımı mahvetmesinden dolayı karalara bağlayacağımı mı düşündünüz? Ah... Size harbiden acıyorum. Acımakla da kalmıyorum, işe yaramaz beyinlerinize neyin ne olduğunu güzelce anlatmak istiyorum ama gözlerinize her baktığımda bunun bir zaman kaybı olduğunu anlıyorum. Ama sorun sizde değil. Sorun bu şirketin kırılamaz döngüsünde. Çünkü sene kaç olursa olsun buradaki çark aynı şekilde dönmeye devam ediyor. Baştakilerin ismi istediği kadar değişsin... günün sonunda sizler, ovejas, güdülmeye devam ediyorsunuz. Bazıları kendisini kahraman olarak adlandırıp bu döngüyü kırmaya çalışıyor, bazılarına ise o misyonu sizler yüklüyorsunuz. Ama gecenin sonunda bu sikik spot ışıkları yerini karanlığa bıraktığında değişen hiçbir şey olmuyor. Tıpkı şu an olduğu gibi. Sahne değişti, karakterler yerini başka karakterlere bıraktı ama oyun halen aynı oyun. Bunun farkında olan tek adam ise karşınızda duruyor ama siz halen onu küçümsüyorsunuz. Elimdeki (money in the bank çantasını gösteriyor) bu şeye rağmen bunu düşünüyor olmanızın ne kadar talihsiz olduğunu kelimelere dökmek epey bi' zor. Bir avuç cabrones ve onların karşısında gerçek bir latino heat... Jesús, bu iş hiç bu kadar kolay olmamıştı.
Dom duraksıyor ve çantasına bakıyor.
Dirty Dom: Ama merak etmeyin az kaldı... Bu çantayla krallarınızı nasıl devireceğimi göstermeme çok az kaldı. Doğru zaman belki geçen hafta değildi ama ufukta görünüyor. İşin komik tarafı ise hiç kimse bunun farkında değil. Arka alandaki piçlerden tut, şu an bu arenayı dolduran sizlere kadar hepinizin tek konuştuğu şeyin Fight Club olduğunu biliyorum. Fakat Fight Club benim sikimde değil. Ana teması Randy Orton'ın kendi Tyler Durden'ını yaratması olan bir şov benim ne kadar sikimde olabilir ha? The Rock kıçını Alberto'ya dayayıp inanılmaz bir doggy performansına imza atarken sanırım arkada Pixies çalıp duruyordu. Donde hay humo, hay calor... İşin sonunda maç kartın bile olmadığı bir shit-show ile karşı karşıyayız. 21'inde orada olacağım... Netflix hayatında böyle bir star görmemiş olacak. Elimde gördüğünüz bu çantayla orada olacağım ve size gerçek bir film çekeceğim. Credit sahnesine gelmeden önce ekranda son duyacağınız şey de şu olacak...
Dirty Dom: En el país de los ciegos el tuerto es rey... Sıkıntı şu ki "ona sahip olduğum için" gerçekleri hepinizden iyi görüyorum.
Dom çantasını kaldırmaya devam ederken bir müzik duyuluyor...
@Sikiru