NJPW New Beginning in Osaka 2025 Spoiler: IWGP World Heavyweight Championship Maçı

KAT

mr. iwgp
Konular
1,221
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1

Yota Tsuji ile Gabe Kidd'in şovu çalan maçının ardından, sıra etkinliğin ana olayına geldi. Şovun son maçı, CHAOS üyesi olan Hirooki Goto ile TMDK lideri Zack Sabre Jr. arasında olan ve ortasında IWGP World Heavyweight Championship'in olduğu maçtı. Önce Hirooki Goto geldi, yanında Bishamon'dan partneri YOSHI-HASHI de vardı. Sonrasında şampiyon Zack Sabre Jr. da ringdeki yerini aldı, onunla birlikte Kosei Fujita, Hartley Jackson, Robbie Eagles ve Ryohei Oiwa da geldi. Hazırlıkların ardından maç başladı. Maçın bir o tarafta, bir bu tarafta olduğundan ve temposunun iyi olduğundan bahsetmek mümkün. Güzel spotlara yer verildi, Zack Sabre Jr. güreş stili neticesinde birçok Submission yaptı. Maçın her bittiğine inanıldığında, Hirooki Goto bir şekilde kurtulduğunu gördük.

Maç her geçen saniye daha da hızlandı, seyirciler çığlıkların içerisinde buldular kendilerini. Hirooki Goto'nun her pes etmeyişinde çığlıklar iyice büyüdü, heyecan iyice arttı. Yine kısaltmanın ve basite indirgemenin zor olduğu bir maç gerçekleştirildi. Maçın sonunu getiren spot ise, Hirooki Goto'nun yaptığı GTR'nin ardından rakibini tuşlaması getirdi. 20 dakika 07 saniye süren bu maçı CHAOS üyesi Hirooki Goto kazandı ve yeni IWGP World Heavyweight Şampiyonu konumuna geldi! Zack Sabre Jr. 120 günün ardından kemeri kaybetti!

Arena yıkıldı adeta, Goto tezahüratları atıldı! İki isim de yerden kalkamadı bir süre. Araya belli bir süre girdikten sonra Hirooki Goto'nun ağlayarak doğrulduğunu gördük. Hakem elini kaldırırken, o hüngür hüngür ağlıyordu. YOSHI-HASHI, kemeri ona taktı. Zack Sabre Jr. ekip arkadaşları tarafından arka alana götürüldü.

crs_554969_4.jpg

Hirooki Goto ringde tek bırakıldı ve mikrofon verildi. Konuşmaya başladı. ''Bugünkü... Bugünkü zaferimi merhum babama adıyorum! (Alkışlandı) Bunu bilen birçok kişi vardır ama ben aptal bir adamım. (İnsanlar güldüler) Ailenin en büyük çocuğu olmama rağmen aile işini devralmadım ve profesyonel güreşçi olmayı seçtim. Ama işte, bu aptal adam bile eğer sonuna kadar inancını korursa, şampiyon olabiliyor! (Alkışlandı) (Gökyüzünü işaret ederek) Baba, başardım! Bu gece salonu tamamen dolduran seyircilerimize çok teşekkür ederim! (Alkışlandı) Bugün, oğlum ve küçük kızım da beni desteklemeye geldiler. Onları ringe alabilir miyim? (Alkışlandı) Hadi gelin! Bu bir ömürde bir kez yaşanacak bir an! (Alkışlandı)''. Çocukları ringe getirildi ve ayakkabıları çıkartıldıktan sonra ringe alındı. Hirooki Goto devam etti. ''Oğlum şu anda derslerine çok çalışıyor, küçük kızım da dans konusunda çok çaba gösteriyor. (Alkışlandı) Çocuklarım! İyi bakın bu manzaraya! İşte babanızın hayalini kurduğu görüntü bu! (Alkışlandı) Bu manzarayı görebilmemi sağlayan en başta aileme, ardından bu gece benim köşemde olan Yo-chan’a (YOSHI-HASHI), dostlarıma ve en önemlisi de beni destekleyen tüm seyircilerimize teşekkür ederim. Ve son olarak, bu 22 yıllık kariyerimde buraya kadar dayanabilen kendi bedenime de teşekkür ediyorum! (Alkışlandı) Goto Devrimi daha yeni başlıyor! Sonuna kadar benimle gelin! Son olarak, bu geceyi ‘Goto’nun G’si’ ile kapatmak istiyorum! Peki, hangi ‘G’ bu?'' dedi. Mikrofonu oğluna uzattı ve ''Biliyor musun?'' diye sordu. Oğlu ''IWGP'' yanıtını verdi. Hirooki Goto devam etti. ''Aynen öyle! Hazır mısınız? Hazır mısınız? Hazır mısınız? IWGP’nin 'G’si, Goto’nun 'G’si!'' ile tamamladı.

crs_554969_7.jpg

Mikrofonu yere attıktan sonra kızını kucağına aldı ve poz verdi. Konfetiler patladı ve şarkısı çalmaya başladı. Bunların akabinde şov son buldu.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 7)
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi