- Konular
- 1,220
- Beğeni sayısı
- 1,472
- PG Nakit
- 2,200
- Favori Güreşçi
- Yota Tsuji
- RPG Karakteri
- "Broken" Matt Hardy
1
Yuji Nagata, yeni IWGP World Heavyweight Şampiyonu Hirooki Goto'ya meydan okudu: Bu kemere 14 yıldır meydan okumuyorum.''
New Japan Pro-Wrestling'in 11 Şubat 2025 tarihinde gerçekleştirdiği New Beginning in Osaka 2025 şovunda, 56 yaşındaki Yuji Nagata; yeni IWGP World Heavyweight Şampiyonu olan ve 46 yaşındaki Hirooki Goto'ya meydan okudu. Gecenin ana etkinliğinde Hirooki Goto, Zack Sabre Jr.'u mağlup ederek uzun zamandır hayalini kurduğu, şirketin en prestijli şampiyonluğunu ilk kez kazandı. Maç sonrasında Backstage'de konuşan Hirooki Goto, ''Hemen bir rakip belirlemek istiyorum. Başkan Tanahashi, ben şampiyon olarak onunla bir kez daha unvan maçı yapmak istiyorum. O mücadelede, genç nesle mutlaka göstermemiz gereken bir şeyler var.'' diyerek Hiroshi Tanahashi'ye karşı ilk kemer savunmasını gerçekleştirme arzusunu dile getirdi.
Tam o sırada Yuji Nagata ortaya çıktı ve şöyle dedi: "Senin maçını izlemek için Chiba Eyaleti, Tōgane Şehri'ndeki Tōgane Arena'dan geldim. Muhteşem bir performanstı. Seni tüm kalbimle tebrik ediyorum.". Adeta Tōgane Arena'da yaşıyormuş gibi bir ifade kullanarak Goto’nun zaferini kutladı. Ardından Yuji Nagata sözlerine devam etti. ''Şu anda, burada, senin IWGP kemerine meydan okumak istiyorum. Bu kemere 14 yıldır meydan okumuyorum. Zaferin şerefine içtiğin kutlama içkisini bölmek istemem ama içimde kaynayan bu duyguları sana yansıtmadan duramam!" diyerek resmen meydan okudu.
Hirooki Goto, Yuji Nagata'nın meydan okumasına şu sözlerle yanıt verdi: ''Tabii ki kabul ediyorum. Ama sıradaki rakibim şimdiden belli. Eğer onunla olan maçtan sonra diyorsan, kesinlikle yapalım.''. Bunun üzerine Yuji Nagata, Hirooki Goto'ya destek vererek "Bir sonraki unvan maçını kaybetme." diyerek moral verdi ve ardından kararlılığını göstererek şu sözleri ekledi: "Mükemmel bir şekilde hazırlanıp geleceğim. Sıkı bir mücadele verelim.". Böylece Nagata, gelecekteki unvan maçı için net bir mesaj vermiş oldu.
Kaynak