UEFA Avrupa Ligi Eleme Aşaması | AZ Alkmaar - Galatasaray

KAT

mr. iwgp
Konular
1,226
Beğeni sayısı
1,477
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1
Konu saçmalamak olunca bu takım sınır tanımıyor, Okan takımın yediği 3. golden sonra oyuncuların kendilerini maçın dışarısına bırakmasına engel olamadı. Ben ve birçok insanın da yaptığı gibi takımın 4. golü yemesini sadece izledi, sen izlemeyeceksin, müdahale edeceksin.

Konular
46
Beğeni sayısı
998
PG Nakit
640
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Brian Myers
Ajax maçındaki kepazelikten sonra Avrupa maçlarını iplemeyi bırakmıştım. Muslera frikikten yedikten sonra kalktım ayakta alkışladım. Barış o penaltıyı aldı bravo eşşek dedim güldüm geçtim. Kaan kırmızıyı yedikten sonra Prag'dan 4 Rıdvan Aksu memeleri geliyor diyerek gülmekten evi inlettim. Avrupa maçlarında cidden Okan Buruk'a güvenen kalmış mıydı? Kaldıysa bile Az Alkmaar maçından sonra hepsi bitmiştir. Başakşehir'deki Okan Buruk bile güncel Okan Buruk'tan daha vizyoner. Adam Sporting maçını 3 1den çevirdi ama bizdeki Okan anca elindeki oyuncuları tüketsin. Belki de bu kadar şımartan yönetimde suç.

Son olarak keşke hakkımızı şu arkadaşlara verebilseydik. En azından imkanları doğrultusunda akıllıca ve hırslı istekli mücadele ediyorlardı.. Playoffta olmayı bizden daha çok hak ettiler şakasız.

images

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi