RPG Amca - Yeğen Buluşması

Ensiferum

amcaoğlu
Konular
140
Beğeni sayısı
2,289
PG Nakit
590
RPG Karakteri
Bray Wyatt
WYATT!

Işıklar sönüyor.

uBYmGjp.gif

Bray Wyatt bir söz verdiği zaman, sözünü her şekilde tutar. Ne üzerine verilmiş olursa olsun. 2024'ün yaz aylarından beri her zaman siz değerli hayranlarıma verdiğim sözleri tuttum. Öyle değil mi çocuklar? (Wyatt sırıtıyor) Bray amcanız her zaman bu ringde sizler için kan, ter ve gözyaşı dökmedi mi? Sizin için kötü adamları birer birer ezip geçmedi mi? Aranızda Joe Gacy'i hatırlayan var mı? Goldust'ı, Kenny Omega'yı? Hepsi benim ayaklarımın altında ezildiler. İçlerinden bazıları - Judgment Day gibi - benim ayağımın tabanını hissetmelerine rağmen yattıkları bok çukurundan tekrar zıplamayı başardılar. Onları bu başarılarından ötürü kutluyor ve tekrar altımdan geçecekleri güne kadar bol şans diliyorum. Şu anda başımdan geçen bu küçük belaları atlattığım gün sizlerle tekrar kucaklaşacağımız günleri de sabırsızlıkla bekliyorum. (Wyatt kollarını iki yana açıyor kahkaha atarak) Ve şimdi, asıl konumuza gelelim: Dövüş Kulübü. Sanırım birileri makaraya sardıkları filmden fazla keyif almış olacak ki PGW'yi 1 aylığına bir film setine çevirmeye karar vermişler. Öyle olsun; neticede pek çok alanda olduğu gibi yönetmenlikte de son derece iddialı ve maharetli bir adam olduğumu bilen bilir. Özellikle Lafayette'te Goldust'ın sorgusunu yaparken kendisinden film sektörüyle ilgili epey tüyo aldığımı söyleyebilirim. Bir Hollywood olmayabilirim evlatlarım ama sizin için mutlu sonla biten kısa metraj bir film çekebileceğimi düşünüyorum. Ve bu filmin konusunu ne oluşturuyor... tabi ki gerçek, mutlu bir Güney ailesi! Bazılarının sürekli isminin değiştiğini düşündüğü o meşhur aile.. ve içindeki üyelerin başından geçen bir takım tatsız olaylar..

Wyatt sandalyesinde sallanırken seyirciye bakıyor. "You've lost your family" tezahüratları arasında Bray sakalını sıvazlıyor.

98l56dn.png

Velveteen, sana benim prodüksiyonumla ilgili nasıl bilgi verdiler bilmiyorum oğlum ama, benim çektiğim filmler mutlu ya da mutsuz sonla bitmez; benim istediğim sonla biter. Ve diğer sanatkarların aksine ben hiç bir zaman filmin finalini seyirciye bırakan bir adam olmadım. Her zaman eserlerimi kendi istediğim sonla bitirmekle iftihar ederim. Ve bizim aramızda dönen şeyin bugün kadarki kısmı bana sanat değeri taşıyan bir filmden ziyade, bozulmuş bir plak CD'yi anımsatıyor. Artık bu eski CD'yi söküp atmanın ve senin tekrarladığın bayat nakaratı tarihe gömmenin zamanı geldi de geçiyor. Hiç durup düşündün mü, neden bu PGW evreninde var olduğunu? Sen, tepedekilerin makarasını salladığı bir aparattan ibaretsin. Var olmanın yegane sebebi, PGW çöplüğünün zirvesini tehdit edebilecek adamları meşgul etmek. Şimdi de, birileri Wyatt Family'nin PGW için arz ettiği tehlikeyi gördü ve seni bir aparat olarak aramıza attı. Bu ailenin senin olduğunu mu iddia ediyorsun evlat, tohumları 25-30 senedir atılan bir oluşum, mor kıyafetler giyen bir ibnenin teşrifiyle mi aile hüviyeti kazandı sana göre? Tek yaptığın, ben ve evlatlarım senin düşmanlarını yok ederken bu ringde bizim soytarılığımızı yapmaktı. Survivor Series gecesi savaş sona erdiğinde benim sayemde sahip olduğun altını muhafaza etmeyi başardın ve ringin ortasında bir şey başarmış gibi pozlar kesmeyi kendine hak gördün. Ve şimdi de, bırak başına geçmeyi ne için bir arada olduğunu bile bilmediğin, ne mazisinde ne geleceğinde sana yer olmayan bir aileye çobanlık edeceğini söylüyorsun. Ancak seni ve masallarını dinlemekten sıkıldım evlat. Senin biletini hızlıca kesip bileğimin hakkı olan PGW Şampiyonluğuna yürüyeceğim. Ne Braun, ne de Erick senin gibi bir sefille vakit kaybetmeyecek. Ama Fight Club'ta işini bitirmeden önce seni huzuruma kabul edip derdini anlatma fırsatı vereceğim. Şimdi, dışarı çık da Bray amcana bir merhaba de evlat.

Wyatt sandalyesine sallanarak girişe bakarken bir müzik duyuluyor.

@Kras Mazov

Kras Mazov

Tractatus
Konular
51
Beğeni sayısı
2,526
PG Nakit
330
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
RPG Karakteri
Tony D'Angelo
creaky-old-rocking-chair-dimly-lit-room_964851-79626.jpg

Velveteen’in müziği çalar lakin hiç kimse meydanda gözükmez. Aradan bir süre sonra girişteki ekran açılıyor ve Velveteen Dream’i sallanan bir sandalyenin üzerinde görüyoruz. Seyirciler onu görünce yuhalamaya başlıyorlar; ama onun çok da aldırış ettiğini sanmıyoruz. Yine de ringin içinde aldırış ettiği birisi var ve ona doğru da konuşmaya başlıyor.
Velveteen Dream: Seni burada bu halde görünce Bray, gerçekten aileni ben adam etmişim diyorum. Ayn anda hem beni Benedict Arnoldlamaya çalışıp hem de kötü adam olamazsın. Buradakilerin seni sevmemesi seni motive ediyor biliyorum; ama ikimiz yan yana geldiğimizde artık bana bakarak BRAY WYATT diyorlar. Ama seni taklit ettiğim için değil kiddo, sakal tıraşı olmayı unutmuş üç rastgele insanla bir engereği en tepeye çıkarttığım için. Artık orada olmadığıma göre sana artık ne diyecekler biliyor musun? HUSKY HARRIS! Ben burada olayım ya da olmayayım artık Wyatt Family diye bir şey kalmadı. Belki bir kez daha Dream’e yalvarırsın ve ben de bütün ipleri yeniden elime alır eskisi gibi ailemi şahlandırırım ama şuna inanabilirsin ki bunu yaparsam sadece Rowan ile Strowman için yaparım. Bu ailede yerinin olmadığına inanan tek kişi ben değilim Husky artık bir değişiklik yapman gerektiğinin sen de farkındasın. Ben bu şirketin başına gelmiş geçmiş en ihtişamlı parıltısıyım ve benden daha iyisinin gelmeyeceğini biliyorum da diyelim ki bir sandala binip buradan kaçıp uzaklara gitmeyi tercih ettim ve beni de bir daha görmeyeceğinin garantisini vereyim; Rowan ile Strowman’a bir daha eskisi gibi bakabilecek misin? Burada geldiğinden beri çabasını gösterdiğin ganimetini seni alaşağı eden iki kişi. Bunu asla unutamayacaksın, onları her gördüğünde aklına o sahne gelecek ve beyninin arkasında defalarca oynayacak, kira vermeden yaşayacak. Tabi bunun ne olduğunu bilirsin sen köylüsün, kira vermezsin. O yerin asıl sahibi gelene kadar bu sandalyede sallanır herkese korku hikayeleri anlatırsın. İnan bana artık insanlar Val Venis’in seks hikayelerine daha çok inanıyor.

Velveteen Dream sandalyesinde bunca zaman sabit dursa da o sandalyenin sallanabildiğini hatırladı ve yavaş yavaş kendisini ileri geri atarak konuşmaya devam ediyor.

Velveteen-Dream.jpg

Velveteen Dream: Görünüşe göre evlatlarımız sana bir şekilde geri döndüler. Uzun sürmeyecek, Fight Club’a kadar amcalarında vakit geçirmelerinde hiçbir sorun yok. Flight Club bittikten sonra onlar da babacıklarına dönüp Dream Family’i şahlandıracaklar. Sen de kendine rastgele 2 sakallı genç bulup onları unutmaya karar verirsin diye umuyorum. Ölü bir adamı ikinciye nasıl öldürebilirsin senin bildiğini düşünmüyorum ama ben biliyorum. Onun yeniden doğmasına izin vermeyerek. Seni tanımadığımı düşünüyorsun ama aylarca beraberdik yani şu ringin ortasına çıkıp artık bana masal anlatma senin anlatacağın bütün masalları Orton’un yaktığı köy evimizde ben yazdım zaten. Onlara çıkıp anlattığın şeyleri bozuk kaset gibi bana tekrarlaman ikimizin de ortak olarak bildiğin bir şeyi gösterir. O da Bray Wyatt’ın konuşacak bir şeyinin olmadığını, Husky Harris’in söyleyecek bir şeylerinin olduğunu. Dikkatli konuşmalısın. Çünkü aynı evde aylarca beraber yaşadık, eğer ben gerçekten lateks giyen bir ibneysem ben bunu belki Rosemary ile çektiğimiz şehvetli videolarla açıklarım; ama sen Payback 50’den beri bu ibne ile yaşadığını buradaki insanlara böyle söylersen onların tek soracağı Bray Wyatt’ın arkadan, Husky Harris’in önden mi misafir aldığı olur.

Velveteen Dream bu iğrençliği yaptıktan sonra gülmeye başlasa da seyircilerin yuhalamaları onu bastırıyor.

Velveteen Dream: Bu hikayedeki kötü adam olmak için kıvrandığını çok iyi biliyorum. Her hikayedeki kötü adam olmaya her zaman önem verdin. Ama öyle bir durumdasın ki haftalık şovlarda insanlar beni görünce seni destekliyor, sana acıyor ve kötü adam olarak beni görüyor. İşte Husky, ben aileyle ve bu aileyi öyle domine ettim ve ruhun bile duymadı. Sen de beni 20 senelik aileye bir şey katamayacak olan bir ibne olarak gör kendini. Fight Club’ta bu ibne sana acımayacak. Sadece nereden daha çok seviyorsun onu söyle, kimseye söylemem söz.Şu an kalkıp yanına gelmemeyi tercih ediyorun, çünkü Fight Club’a kadar senin sağlam durmanı istiyorum. Fight Club için de sana bir teklifim var. Ayakta kalan, aileyi alır? Eğer anlattığın masalların çeyreği kadar biriysen zaten kaçmayacağını biliyorum. Şimdi ağzınla şov yapma sırası sende. Ağlanma, kısa kes ve bana cevabını ver. Cevabını biliyorum; ama şu parazitlere de belki duyurmak istersin. Sahne senin, iyi değerlendir.

Velveteen Dream sandalyeye daha da gerinerek yatar pozisyonda sallanıyor ve Bray’e doğru ellerini açıp buyurması gerektiğini gösteriyor.

@Ensiferum

Ensiferum

amcaoğlu
Konular
140
Beğeni sayısı
2,289
PG Nakit
590
RPG Karakteri
Bray Wyatt

a2ry2rh.png

Küçüğüm, beynin o kadar basit bir işlevle çalışıyor ki hala her hikayede bir iyi, bir de kötü adam olur zannediyorsun. Hayır, burada çektiğimiz ve artık vizyondan çoktan kalkması gereken filmde bir iyi adam ve bir kötü adam yok. Artık uyutulması gereken bir hayvan ve onun terbiyecisi var. Yanımızda gezmene izin verdiğim zamanlarda, tasmanı fazla çözmüş olmalıyız ki bizim köpekliğimizi yaptığını unutmuş ve bu ailenin lideri olduğuna dair sanrılar görmeye başlamışsın. Sana bir şeyi söylememe izin ver: Ben hiç bir zaman kötü ya da iyi bir adam olmaya gayret etmedim. Benim için önemli olan yegane şey, bu çöplüğe adım attığım andan itibaren benim ülküm ve benim ideallerim zirveye ulaşana kadar yoluma çıkan her şeyi ezip geçmek. Ve ben bu işi yaparken bana engel olmaya kalkan bir adamı karşımda görürsem onun işini bitiririm. Bitirirken izlediğim metotlara iyi ya da kötü anlam yüklenmesi de benim için önem arz etmez. Sanıyor musun ki bu adamların benim ismimi haykırmasıyla beni yuhalaması arasında bir fark var, aksine; tıpkı sana kucak açtığım gibi amcaları olarak onlara da kucak açıyorum. Ancak benim öğütlerim sadece onlara kulak verenler için bir önem arz eder. "Korku hikayeleri"nden bahsediyorsun evlat, bu bile senin bir Wyatt olmadığını gösteriyor. Burada sarf ettiğim hiç bir sözcük cinlerle, ruhlarla ya da gulyabanilerle ilgili değil, hiç bir zaman da olmadı. Burada, geçmişte yaşananların muhasebesini geleceğe kestiğimizi, bizim önümüze çıkan kimseye acımayacağımızı söylüyoruz. Metafizik hikayeleri ya da ruhlar alemini tasvir etmiyoruz. Benim söylediklerimi anlayabilecek istidada sahip olmayan adamlar, söylediklerimi "karanlık" ya da "korkunç" olarak niteleyebilir ancak. Ben ise aydınlığı, hiç bitmeyen bir yazı vadediyorum. Ben karanlık ve korkunç değilim, bilakis, PGW çöplüğünü karanlıktan ve uçurumdan koruyabilecek olan tek adamım. Baksana, seni bile içinde yuvarlandığın bok çukurundan kaldırıp bir hedef verdim. Özellikle sana ve Orton'a yaptıklarımdan sonra kim bana "kötü adam" diyebilir? Ben, çöplüğün içindeki bir kurtarıcı meleğim!

Beni tanıdığını düşünüyorsun evlat ama sana verdiğim bilgi kadarına sahipsin. Bu doğru, sana çiftliğimde yatacak bir saman balyası verdim. Ama bunu ırgat eksikliği yaşadığım için yapmadım. Bir an için bir delilik ruhumu kaplamış olacak ki senin gibi birinin bile büyük bir değişim geçirerek hayata bizim penceremizden bakabileceğine, bizim öğretilerimizin sadece Güneylilere açılabilecek bir kapı olmadığına inandım. Bray Wyatt, hayatında ilk defa bir hata yaptı. Ama toplumsal hafızayı bilirsin: Ata deyişlerinin hiç birisi boşu boşuna söylenmemiştir. Demir, bakırla beraber dövülmez derler. Sahiden de öyle oldu; senin hayat görüşünü değiştirebileceğine ve işe yarar bir adam haline geleceğine inandım. Sen ne yaptın evlat... Cuma ve Cumartesi akşamları peşimizde süründün ve çiftlikte bir ırgat gibi ayak işleriyle oyalandın. Domuz boku temizledin, saman balyası taşıdın ve tarla sürdün. Bütün bunları yaptıktan sonra da buraya çıkıp bütün bu imparatorluğun hakimi olduğunu öne sürüyorsun. Hayır evlat, sen sadece gerçek hükümdarın kapısına diktiği bir yeniçeriden ibarettin ve sana şunu açık bir şekilde söylemem izin ver: Cülus devri bitti, kelle devri başladı. O yüzden zaman da senin için baş kaldırma zamanı değil, diz çöküp el etek öpme zamanıdır. Sayemde yaşadığın yalancı bahar sana gereksiz bir özgüven zerk etmiş olacak ki burada çıkmış seni baştan yaratan kukla ustana saygısızlık etme cüretini kendinde buluyorsun. Ve ne felsefesini ne de inançlarını hiç bir zaman kavrayamayacağın bir aileye lider olmaya talip oluyor, galip gelmen halinde de "aileyi almak" istiyorsun. Peki sen gerçekten aile olmanın ne demek olduğunu biliyor musun evlat? Eğer cevap hayırsa, sadece iki hafta daha sabredersen sana bir ailenin ne demek olduğunu öğretebilirim; ve bir babanın ailesi tehdit altında iken yapabileceği şeyleri de öyle..

80gxu5z.png

Fight Club, benim için seninle olan bu defteri bütünüyle kapatacağımız bir formaliteden ibaret. Kin gütmüyorum, kötü adam olmaya çalışmıyorum, çiplerin tamamını masaya koy ve elleri dağıt evlat. İstediğin zaman, istediğin iddiaya varım. Perry seni alaşağı ederken ben sırtına bir kazık çakmak için orada değildim, ama sen benim gölgemi ensende hissetmediğin ilk savunmanda altınını kaptırmayı başardın. Ve buna cevabın, Bryan ufaklığına bir kıyak geçerek bana ihanet etmek oldu. Ortaya istediğin iddiayı koyalım, eğer kendini her zamanki gibi zayıf hissediyorsan yanında sadece Erick ve Braun'u değil bir orduyu da getirebilirsin. Benim için bir fark yaratmıyor. Zira senin benim üzerimde hiç bir etkin olmadı, olamaz da evlat. Neden biliyor musun? Mazini şöyle bir karıştırdığımızda senin ne kadar aciz bir mahlukat olduğun halihazırda görülebiliyor. Çok uzağa gitmemize gerek yok, 2020'ye gitsek yeter. Dönüp baktığımızda tarih bize gerçeği fısıldıyor... Velveteen Dream'in korku salabildiği sadece bir topluluk var: Telefonda mesajlaştığı 16 yaşındaki oğlan çocukları.

Seyirciden uğultular yükselirken Wyatt tepkisizce ekrana bakıyor. Büyük bir yuhalama arenada hakim ancak Bray'in umurunda değil gibi. Bu sırada..

Kras Mazov

Tractatus
Konular
51
Beğeni sayısı
2,526
PG Nakit
330
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
RPG Karakteri
Tony D'Angelo
images

Velveteen parmağıyla sus işareti yapıyor. Kendinden emin bir şekilde kendisine dönük kameraya bakıyor.
Velveteen Dream: Sana konuş dediğimde insanların bildiğini değil ikimizin de bilmediğimiz şeyleri söyleyeceksin sanmıştım ama bunca zaman beraber bir yola çıkmış olsak da kendi astığın perdeler gözünü kapatmış. Bir ailenin reisi olmak demek yeri geldi maraba ve yeri geldi mi baba olmak demektir. Bunu sen beceremediğin için Wyatt oldum, senden bile daha iyi bir Wyatt oldum. Çocuklara dokundum evet. Ama düşündüğün gibi değil. Senin Lafayette'de yaptıklarını gözümle gördüm. İnan bana bunu diyecek son fani sen olabilirsin. Dokunduğum çocukların bazıları dokunduklarım zirveye çıktı ve bazıları da uçurumdan aşağıya yuvarlandı. Helak ettiğin birkaç insan sayıp beni korkutmak istiyorsan beni sadece güldürmüş olursun. Sen birkaç kişiyi bitirdin...

BEN İSE NOW'I TARİHE GÖMDÜM

Seyirciler bunu duyunca Velveteen Dream'e olumsuz tepkiler gösteriyor. Ama Velveteen bütün bunları uzun zaman içinde taşıdığı için artık buna alışkın.
Velveteen Dream: Seninle aynı ligde değiliz Husky, hiç bir zaman olmadık. Benim senin mazini karıştırmama gerek yok çünkü her şeyini biliyorum. Senin aksine hiç bir zaman aldatabileceğim bir eşim olmadı ama ben bu aileye her zaman sadık kaldım. Ailedeki zayıf halkayı, seni aileden attım ve hiç bir şeyden etkilenmiyor pozların inan benim için hiç bir şey ifade etmiyor. Evet saman balyası taşıdım, tarla sürdüm ve o domuz bokunu senden daha iyi taşıdığım için beni kıskandın. En tepede tek başına durmak istedin ama Velveteen Dream bütün spotları üstüne alır ve bu durum seni için için kemirdi. Money In The Bank senin olabilirdi, PGW Şampiyonluğunu istediğin zaman ve istediğin yerde omzuna takabilirdik Husky seni ele geçirmek istediğinde onun bağrına hançeri ben sapladım. Husky'i öldürmüştüm. Nerden bileyim ki PGW'da ölenin yerini başkasının tutabileceğini. Kendin olduğunu düşündüğün ailede senin yerini doldurdum ve fazlasını da yaptım. Kimse demiyordu Bray ortadan kaybolduğunda ne yapıyordu? Seni yine ben buldum, seni ait olduğuna inandığım yere geri çektim. Ne yazık ki sana aldanmışım. Bu şirket kurulduğunda ilk şovdan itibaren aç bak bakalım ben gerçekten kukla mıydım yoksa mor giymeme rağmen insanlara Sisyphos'un kayasını üstlerine yuvarlayan adam mıyım? Bütün bunlara rağmen üzerinde hiç bir etkimin olmadığını mı düşünüyorsun? Alexa Bliss'in oyuncak bebeği bile buna inanmaz. Hele sen olmadığın için artık Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğunu kaybetmeme derinden derine sen dahi inanmıyorsun. Ben tek başıma bu şampiyonluğu kazandım ve tek başıma kaybettim. Bu şampiyonluğu o kadar değerli kıldım ki bu şampiyonluğu 5 kişi savunmamız gerektiği zamanlar oldu. Bir şov sadece tek bir şov gerekeni yaptın ve bütün krediyi kendine almaya karar verdin. Her zaman senden bir adım önündeydim ve benim gölgemde kendine vizyon kattın. Ben ne kazandıysam benden sonrasına sen de kazandın. Nasıl mı? Çünkü sana öğrettim. Nasıl başaracağını öğrettim, nasıl şampiyon olacağını öğrettim, 3 tane Slammy kazanmayı bile benden öğrendin. Bu sınırlar içerisinde ustan benim ve Husky Harris ilk defa karşısında usta gördüğü için bana karşı Bray Wyatt olmaya çalıştı. Görünüşe göre Husky tasmalardan hoşlanmıyormuş. Anlamıyor musun Wyatt sadece bir isimdi, onu burada ben anlamlı kıldım ve bana olan borcunu böyle mi ödüyorsun? Zaten bunu yapmadığın için Rowan ile Strowman'ı senden aldım. Fight Club'ta da Wyatt'ı sileceğim, geriye de Lafayette'de bana sadece havlayabilecek bir Husky bırakacağım.

Velveteen Dream rahatına bakar bir pozisyondayken postürünü düzeltip dik dik bakıp bir nevi kendisine gelecek cevabı bekliyor.

Ensiferum

amcaoğlu
Konular
140
Beğeni sayısı
2,289
PG Nakit
590
RPG Karakteri
Bray Wyatt
myvgq8a.jpg

Dokunduğum insanlar helak oluyorsa neden arkanı dönüp gitmiyorsun güzel çocuğum? Neden beni rahat bırakıp kendine aşk yaşayacak yeni bir Christopher Daniels bulmuyorsun. Sanıyor musun ki şu anda seninle içinde bulunduğum durumdan keyif alıyorum, sanıyor musun ki seninle bitireceğim bu işi sürdürmek bana bir keyif veriyor.. Seni ezip geçmek bana bir şan, şeref kazandırmayacak. Zira senin sıkletindeki bir adamı mağlup etmek benim bu çöplükte uyandırmak istediğim korkuya yetmiyor. Ancak bu kaderi sen yazdın. Money in the Bank'te, kendi göbek bağını kendin kesip işine bakabilirdin öyle değil mi? Bray amcan aylardır işlerini Braun ve Erick'in eli değmeden zaten hallediyordu. Madem kendi ipini kendin kesecek kadar güce sahip değilsin ve yanında başkalarının da olması sana güven veriyor; o zaman Bray amcandan rica ederdin ve bizim çocuklar tıpkı hayal ettiğin gibi senin korumalığını yapabilirlerdi. Eğer tek istediğin buysa bana yalvarman, altınını savunup kendi işlerinle meşgul olman daha iyi olmaz mıydı? Beyhude sorular elbette, ama insan merak ediyor: Gerçekten de böyle bir savaşı istediğine emin misin? PGW şirketi kuralların ve bir arenanın bile olmadığı bir sirke hazırlanırken, bu şartlar altında baş başa kalacağın adamı doğru seçtiğine inanıyor musun? Evlat, başından beri yanlış ağaca havlıyorsun. Burada seni karşıma almış konuşuyor olmamın sebebi bile benim önce tacımı sonra da unvanımı gasp eden o yer elmasına dersini vermeme engel olmandı. Ben hiç bir zaman sana ihtiyaç duymadım ve seni yanımda istemedim. Bir Wyatt olduğunu söylüyorsun, ancak yürüyüşün, konuşman... kavgan bile bir Wyatt gibi değil. Kendine istersen yeni bir aile bul, istersen kimlik istersen milliyet değiştir ama günün sonunda senin mayan da malzemen de belli: Buradaki insanların, efemine hareketlerine bir reaksiyon vermesi için taklalar atan bir düşkün... Bu çöplüğe ilk start verildiğinden bu yana ne yaptığın önemli değil. Bray Wyatt geri döndüğünden beri ne yaptığınla sınanırsın. Zira benim geri dönüşümle beraber burada bir çağ bitti, yeni bir çağ başladı. Eğer bana inanmıyorsan eşek mezarlığı sana bu hikayeyi anlatabilecek adamlarla dolu. Hepsi seninle aynı beslenme programını izledi: Karşıma çıktılar, tepeden baktılar, benim hikaye anlattığımı düşündüler ve o ringin ortasında karşımda diz çöktüler. Bir kişi hariç tabi, onun da duvara çivilenmiş bedenini zaten kendi gözlerinle gördüğün için, diğerlerinin aslında akıllıca bir seçim yaptığını anlamışsındır diye düşünüyorum.

Wyatt sakalını sıvazlıyor ve bir süre düşünüyor.

Ya da belki senin zihinsel kapasitenle ilgili fazla iyimser yaklaşıyorum evlat. Belki de o görüntüyü görmene rağmen bunu tam olarak anlayamamışsındır. Sonuçta Wyatt Family'i tek başına sırtlayıp sole survivor olan Bray amcanın "zayıf halka" olduğunu düşünebilecek kadar akıl ve mantığa uzaksın. Ama artık senin için benim yapabileceğim bir şey kalmadı. Derler ya, "bu senin partin". Bundan sonraki hikayenin nasıl gerçekleşeceğine de sen karar vereceksin. Bir sağlık adamı olarak senin tedavini eksiksiz yapmaya çalıştım ama benim panzehrim senin kafanda dönüp duran o hastalıklı mor filmlerin üzerinde etkili olmamış. İstediğin cehenneme git Dream. Fight Club'tan sonra, ben sana bir kişilik zerk etmeden önce içinde yuvarlandığın bok çukurlarına geri dön. Eksantrik hareketlerinin hoş karşılandığı ortamların kralı ol. Tekrardan küçük nehirlere git ve kendini bir köpekbalığı gibi hayal etmeye devam et. Ama sen sen ol, işimiz bittiği zaman bir daha benim denizime adım atma. Ve içine dalmak istediğin o dışkı nehrine evlatlarımı sürüklemeye çalışma. Bu ailenin bağları senin zannettiğinden çok daha derine iniyor evlat ve sen bütün her şeyinle beraber PGW çöplüğünde unutulanlar arasına adını yazdırdığın zaman dahi o ağaç kök salmaya devam edecek. Asırlar boyu nesilden nesile devam eden bir öğretiyi, bir ilimi ortadan kaldırmaya şurada debeleneceğin en fazla 1 sene daha yetecek mi sanıyorsun.. Hayır çocuğum, ben senden hiç bir şey öğrenmedim. Sen bir sığıntı kuşu misali benim yamacıma yaklaştın ve ben de elimden geldiğince seni tımar ederek senden bir hasatçı çıkarmayı denedim. Ama gelinen noktada başarısız oldum. Şimdi de o habis suratını her gördüğüm an başarısızlığımı hatırlıyorum ve başarısızlığımın tek simgesi olan şeyi ortadan kaldırmak için saatleri sayıyorum. Çok az kaldı, pek yakın zamanda akbabalar tekrardan kanatlanacak ve pençelerini değdirecekleri şey de senin leşin olacak.

kzw5chr.jpg

Wyatt ayağa kalkıyor sandalyesinden ve iplere yaklaşarak sırıtıyor.

Buradaki enteresanlığı görüyor musun Dream? Aslında, Randy ve Omega da senin yaptığın kalleşliği yaptılar. Ama onlar akıllıca olan patikayı seçti, Bray amcalarının kanatlarının altından kayıp gittiler ve bana ayak bağı olmamayı tercih ettiler. Ayağımın altında gezmedikleri için ne Randy'nin ne Omega'nın üzerine basmam gerekmedi. Sen ise arı kovanına çomak sokuyor ve halen daha parmağında tuttuğun bir parça balı yalayabileceğini düşünüyorsun. Ortada bir hesap olduğu doğru, ama bu hesabı kesmesi gereken altınını aciz bir adam gibi kaptıran sen değilsin, PGW Şampiyonluğuna yürürken önüne barikat çekilen benim. Ve şimdi, o hesabı kapatmadan önce son sözümü söylüyorum sana. Bir anlamda nefesimi senin için son kez tüketiyorum: Burada dönen hiç bir şey ROL DEĞİL. Halen anlayamadın mı evlat, sen mesain bittiği zaman bütün bu mor ışıkları, bütün bu garip kostümleri bir kenara fırlatıp tekrardan telefonu başında o sapıkça mesajları bekleyen adama dönüşüyorsun ama ben yüzde yüz gerçeğim. Benim bir kimliğim yok. Maziye dair bahsetmiş olduğun bütün lakaplar benim, Bray Wyatt'ın içine girdiği kaplardan ibaret. O yüzden bana istediğin isimler hitap edebilirsin: Windham Rotunda, Husky Harris.. Nasıl istersen. Çünkü her şey olup bittiğinde bana nasıl hitap etmen gerektiği konusunda kafanda her şey oturmuş olacak evlat. Fight Club'ta seninle işim bittiğinde, beni gördüğün her yerde bana sadece "baba" diyeceksin.

@Kras Mazov

Kras Mazov

Tractatus
Konular
51
Beğeni sayısı
2,526
PG Nakit
330
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
RPG Karakteri
Tony D'Angelo
181ef63cf9aefa16a0e74424401d5995c372e054.jpg

"Öyle mi?"

Dream, sandalyenin altından yanan bir gaz lambası çıkartıp gülmeye başlıyor, gülmeler kahkahalara çevriliyor. Kendisini zar zor zaptedebilen Velveteen Dream kameraya dönüyor.

I’M HERE
DADDY

9c9f5d154f1461db834788f84fdcb4c5e1eef624.gifv

Önce dev ekran sonra arenanın ışıkları kapanıyor ve Live In Fear çalmaya başlıyor. Bu ana tanıdıklık eden seyircilerin bazıları ooo larken bazıları da yuhalıyor. Velveteen Dream karanlığın içerisinden mor yanan bir gaz lambasıyla girişte gözüküyor. Ringte duran Bray Wyatt’a doğru ağır ağır yöneliyor. Rampaya vardıktan sonra aprona çıkıp Bray Wyatt’a bakıyor ve derin bir nefes alıp gaz lambasını söndürüyor, ışıklar da peşinden açılıyor.

38d5f7645e78099ade2093ee61ac881ada5f20d9.gifv

Velveteen ile Bray uzun bir süre sonra yüz yüze bakıyorlar. İki taraf da temkinli duruyor. İlk gün de birbirlerine karşı duruyorlardı; ama hiçbir zaman birbirlerine bu denli güvenemedikleri olmamıştı. Velveteen başını sallayarak Bray’e bakıp lafa giriyor.

Velveteen Dream: Bray biliyor musun? Günü geldiğinde ben de gideceğim. Bu şirketin kepenklerini açan adam sonsuza kadar kalmayacak. İstediğim her şeyi yaptım, kimsenin yapamadığını yaptım. PGW şirketini kendi sandboxıma çevirdim ve bitmesini gerektiğini anladığımda gideceğim. İnsanlara haddinden fazla zulüm ettim, bazılarına da çok iyi davrandım; ama herkesin zamanı dolduğunda bana dokunan herkes ya bugün ya da bir gün helak olacak. Biz burada sadece sırayı belirliyoruz. Önce senin mi gideceğini yoksa benim mi gideceğimi tartışıyoruz ancak şunu ikimiz de biliyoruz ki bu şirkette insanlar Velveteen Dream’i de Bray Wyatt’ı da ben olarak hatırlayacak. Kimse seni hatırlamayacak Husky. Olabileceğin en fazla kişi Velveteen Dream’i buradan sepetleyen kişi olacaksın. Çok acıdır bir kişinin yaptıklarıyla değil de başka bir kişiyle alakalı olarak hatırlanacak olması. Uzun bir süre boyunca Christopher Daniels’ın beyin soğancığı olarak görülen biri olarak söylüyorum ki çok acı. Artık öyle biri değilim. Rüştlüğümü ispat ettim. Velveteen Dream bazen Velveteen, bazen Dream, bazen Velveteen Dream ve bazen de Wyatt olabiliyor. Sen? Sen ise sadece Husky ile Wyatt arasındaki bir dilemmadan ibaretsin. Husky’nin dünyaya kızgınlığının bir tezahürüsün, bir yansımasın. Gerçek değil, olmasını istediğin bir RÜYASIN!

Velveteen%20Dream%202019%20NXT%20Promo.jpg

Seyircilerden çıt bile çıkmıyor. Herkes pür dikkat bu ikiliye odaklanıyor. Velveteen sıvazlayacak bir sakalı olmadığı için volta atmayı tercih ederek devam ediyor.

Velveteen Dream: Korkmadığını biliyorum; ama yine de yüzüne söyleyeyim, bu ringte sana saldırmayacağım. Fight Club gelip çattığında kozlarımızı paylaşacağız. Sana en başından beri söylediğim şeyler, hiç birisi düşünce ya da fikir değildi. Bunlar gerçekti; ama çok acıtacağını bildiğim için bunları yadsımanı aldırmıyorum. Şirketini elinden alıp sana bir hayat verecek kadar sana değer kattım. PGW’yi hasat ettik ama sen nadasa bırakmayı tercih ettiğin zaman senin tırpanını da almaya karar verdim. Bütün hikaye bu ve sen de bunun aksinin olmadığını derinlerde biliyorsun. Çok da derine inme ama babacık yoksa Husky’i falan çekip çıkartabilirsin düşmüş olduğu kuyusundan. Hala benden bir şey öğrenmediğini söylüyorsun bir de, ne kadar komik değil mi? Şurada benden nefret eden binlerce sığıntı bile bunun böyle olmadığını biliyorum. Fight Club’ta birimiz gidecek ve kalan kişi, gidenin de yerini alacak. Gidenin yerini daha da çok kaplayacak. Beni Velveteen Wyatt yapabilecek kadar zehirledin ve ben bu aileye sahip çıkarak bunu becerebileceğimi milyonlara kanıtladım. Peki ya ben seni ve buradaki her şeyi bırakıp gitmeye karar verdiğimde benim zehrimle beraber yaşayabilecek misin? The Dream olarak evlatlarını de peşinden yürütebilecek misin? Yoksa zehrimle helak olup gidecek misin? Bunu Fight Club’ta göreceğiz. Bu işin sonunda iki ihtimal var ve bu iki ihtimalde de çok üzüleceksin.

DREAM
OVER

Velveteen Dream cümlesini tamamladıktan sonra köşeye mikrofonu sallıyor. İkili mimik oynatmadan yüz yüze bakarken kameralar da kapanıyor.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi