RPG Elhamdülillah!

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
maxresdefault.jpg

Payback tam gaz devam ediyor ve seyirciler coşku içerisinde...

rIW4Y_1704186878_3403.jpg

Bir anda ekrana Tevhid Bayrağı beliriyor ve seyirciler ne olduğuna anlam veremiyor.

Çalan bu müzik tüm arenayı dehşete düşürüyor. Arenadaki sevinç ve mutluluk bir anda endişe ve kedere bırakıyor.

njnjnnjnjn.jpg

"Mücahit" Mustafa Ali ve "Fedai" OMAR girişte görünüyorlar. Suratlarında sinirli ve hırçın bir ifade mevcut.

image-4.jpg

İkili ringe giriyor. Mustafa Ali mikrofon alıp konuşmaya başlıyor.

Mustafa Ali: Esselamü Aleyküm ve Rahmetullah! Beni izleyen beni takip eden ve desteklerini esirgemeyen Allah'ın ve onun kulu ve elçisi Hz. Muhammed Sallallahu Aleyhi Vesellem'in yolunda giden tüm cemaat-i Müslime buradan Allah'ın selamını iletmek istiyorum. Bugün burada muhterem kardeşim OMAR ile birlikte bulunuyoruz Elhamdülillah! Allah'ın adaletini yeryüzünde sağlamak adına buradayım ve burada savaşımı kanımın son damlasına kadar vereceğim. Allah şahidim olsun ki siz kafirlerin oyunlarını bozmak için Allah'a yemin ettim. Bu yozlaşmış kula kulluk ettiren batıl, küffar düzeninizin içinden geçmezsem bana da lanet olsun. Sizin bu aşağılık düzeninizin bir parçası olmayı tövbe haşa kabul edersem Allah beni cehenneminde cayır cayır yaksın. Zira kati suretle böyle bir hadise tecelli ederse cennette Allah'ın yolunda olan müminlerin yüzüne bakamam. Siz küffar sürüsüne 7 Şubat 2025 tarihi itibariyle bir cihat ilan ettim. Bu benim hakkım zira ben şerefli bir Müslüman'ım Elhamdülillah. Allah'a şükürler olsun ki beni sizler gibi kafir yaratmayıp beni İslam'ı ile şereflendirdi. Ha keza sizin gibi kafir doğmuş olsaydım da OMAR kardeşim gibi Hak yolunu bulup bu yola girerdim. Çünkü insanlık için ve de PGW için İslam'dan başka çıkış kapısı yoktur gayrı! Bu böyle biline ve herkes ayağını denk ala. Benim ayağımın bastığı her yeri ben İslam toprağı sayar ve öyle kabul ederim. Kim buna karşı çıkacak olursa da Allah'ın kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'de emir buyurduğu gibi "ZAFER İSLAMIN OLANA KADAR" savaşırım. YA ALLAH BİSMİLLAH ALLAH-U EKBER!

(Seyircilerden boo sesleri yükselir)

Mustafa Ali: Ne oldu duruşum ve sözlerim sizi rahatsız mı etti. Öyleyse daha çok sizi rahatsız edeceğim. Çünkü sizler Hazreti Musa Aleyhisselam'a zulüm eden firavun gibisiniz. Hepinizin gözünün önüne perde inmiş. Allah'ın izni ile gözlerinize inen bu perdeyi evellallah kaldırmasını da biliriz. Lakin küfürde ısrar edenin kanını kılıcıma sürerim. Bu yozlaşmış kafirin düzeninde biz kullara Allah'ın adaletini sağlamak görev değil farz olmuştur farz! Herkes bundan sonra ayağını denk alsın. Karşınızda ezip geçebileceğiniz bir Mustafa Ali yok artık. Karşınızda oradan oraya zıplayan siz kafirleri eğlendirmek için öz kimliğini unutmuş gafil bir adam yok. Sizin karşınızda kimliğini bilen ve bu kimliği sebebiyle her daim ayrımcılığa uğramış, tehdit edilmiş, haklarından yoksun bırakılmış bir Mustafa Ali var. Allah'a şükürler olsun ki bu gafletten arındım ve şimdi karşınızda bu tevhid bayrağını şerefli bir Müslüman olarak sallayabiliyorum. Hayır hayır! Beni bu hale siz getirmediniz. Siz bana zulüm ettiğiniz için ben bugün karşınızda bu halde değilim. Kendinizi o kadar yüceltmeyin. Çekirge sürüsü olsanız kaç yazar? Benim Allah'a olan imanım karşısında siz anca cirmim kadar yer yakarsınız ey bre kafirler! Sizin zülümleriniz bu Mustafa Ali'ye işlemez. Siz bana zulüm ettikçe ben daha çok Allah'a sığındım! Siz Cemaat-i Müslüm'e zulüm ettikçe ben Allah'a daha çok sığındım ve Allah'ın en başından beri bana göstermiş olduğu yolu kati suretle görmüş oldum. Sizin bu düzeninizde nicelerinin gözlerine perde inmiş ve apaçık olan bu yolu zinhar göremez olmuşlar. Size dayatılan, insanın insana zulmetmesi neticesinde ortaya meydana gelmiş dertleriniz arasında Allah yolunu unutmuşsunuz. Ben Hak Yolu'nu sizlere göstermeye ve sizlere Hak Yolu'nu tebliğ etmek için geldim! Size tebliğ edildi. Ya kelime-i şehadet getirip Allah'a secde eder ve Allah'a şirk koşmaktan veya tövbe haşa onun varlığını inkar etmekten vazgeçersiniz ya da Allah'ın gazabına uğrarsınız. Seçim sizin.

Mustafa Ali seyircilerden gelen booları dinliyor fakat bu durum onu içten içe mutlu ediyor. Mustafa Ali, OMAR'a işaret veriyor ve OMAR mikrofon alıp konuşmaya başlıyor.

OMAR: Bismillahirahminarahim! Allah'ım sen Mustafa Ali ve OMAR kullarını bu kafir sürüsünün önünde mahcup etme. Şüphesiz ki sen gücü her şeye yetensin ve sadece sana ve senin Peygamber'ine iman ederiz. (Duasını tamamlar) Allah'a şükürler olsun ki Mustafa Ali gibi şerefli ve imanlı bir adam ile yollarım bu fani dünyada kesişmiş oldu. O benim İslam ile şereflenmeme vesile oldu. Allah ondan razı olsun. İslam ile şereflendirilmeden önce amaçsızca gezinen, bir gayesi olmayan birisi idim. Sahip olduklarım benim kimliğimi sahip olmak istediklerim ise benim vizyonumu belirliyordu. Fakat bunların gelip geçici olduğunu idrak ettiğinizde aslında hiçbir şeye sahip olmadığınızı ve de hiçbir şeye sahip olamayacağınızı anlıyorsunuz. Kul yapımı olan bir şeye sahip olmak kulu kulluk etmek değil midir? Tövbe olsun ki ben bunlara sahip olmak istemiyorum. Ten rengime bakın ben siyahım! Ben bununla gurur duyuyorum. Çünkü yüce Rabbim biz kullarını en iyi şekilde yaratır ve onları bir tarağın dişleri gibi huzurunda eşit kılar. Senelerce kafir düzeninin parçası olmuşlarca kötü bakışlar altında, ırkçılığa maruz kaldım. Bana hakaretler edildi, küfürler edildi. Bu büyük cüssenin altında derin bir keder taşıdım. Ancak İslam ile tanıştım. Kılmış olduğum ilk namazda cemaat ile yan yanaydım. Orada siyah, beyaz... Herkes yan yana dizilmiş ve Rabbim'e secde ediyorlardı. Bu zamana kadar Black Lives Matters gibi uydurma ve zerre samimiyet içermeyen sloganlar ile bizlerin gözünü boyadınız. Fakat muvaffak olamadınız. Ne söylerseniz söyleyin kıldığım ilk namazdaki gibi kendimi hiçbir zaman eşit ve değerli hissetmem mümkün değildir. Kendimi bu zamana kadar büyük bildim. Fakat alnım secdeye değdiğinde benden de büyük olanın O olduğunu idrak ettim. Allah'ım sana şükürler olsun ki senin yolundayım. Şimdi ne söylerseniz söyleyin hiçbiriniz, hiçbir yasanız, hiçbir söyleminiz Allah'ın sözleri, Allah'ın yasası kadar etkili olmayacaktır.

Mustafa Ali: Muhterem kardeşim OMAR ne mutlu ki sen de artık Ümmet-i Muhammed'in bir parçasısın ve hakikatin ne olduğunu görmüş oldun. Allah seni her daim muvaffak etsin ve yolundan saptırmasın. İslam'da hiçbir şekilde ayrımcalık yoktur. Herkes Allah'ın kuludur ve ona kulluk etmekle vazifelendirilmiştir. Bugün yaşadığımız her problemin altında yozlaşan bu düzen ve bu düzenin parçası olanlar vardır. Bugün Orta Doğu bu halde ise bu düzen yüzündendir. Oynanan oyunları bozmak ve İslam'ın düzenini tüm dünyaya yaymak adına buradayız. Gazze'de bir Müslüman'ın kanı akıyorsa Los Angelas'ta binlerce kafire rahat uyumak haram olmalıdır. Allah'ın adaleti sağlanmadığı sürece kafire rahat uyumak yok! Ya Allah Ya Muhammed Aşkına! TEKBİR!

ALLAHU EKBER!

TEKBİR!

ALLAHU EKBER!

Out: RPG bir rol canlandırma oyunu olmaktadır. PGW ise hayali kurulmuş bir güreş şirketi olup güreşçiler üzerinden belirli başlı gimmick adını verdiğimiz karakterler verilmiştir. Bu karakterler çerçevesinde de Mustafa Ali'ye Radikal Müslüman rolü verilmiştir. Konuşmaları yazarın görüş ve düşüncelerinden bağımsız olup hiçbir şekilde dini değere karşı alay ve aşağılama içermemektedir. Aksine belirli cümlelerde İslam dini övülmüş olmaktadır. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederim.​

Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi