Jey Uso Rumble Galibiyetinden Sonra Oluşan Nefrete Yanıt Vermiş

Straight Outta Compton

dig what im saying?
Konular
1,821
Beğeni sayısı
1,865
PG Nakit
3,600
Favori Güreşçi
Esin Bahat

Jey Uso, 2025 Royal Rumble'ı kazanmasına internette gelen olumsuz tepkiler üzerine:

"Onlar Uce, onlar gibi, bu senin fikrin Uce, her hafta botlarımı bağlamıyorsun, her hafta benim gibi yolda değilsin, daha önce söylediğin gibi, tüm o çarpışmalar el sıkışmalar tüm o yan adımlar kimse görmüyor, tüm o erken uçuşlar, kiralık arabalar, etrafımda güvenlik görevlileriyle seyahat etmiyoruz, herkes gibi siperlerdeyim. Uce'ye aldırış etmiyorum, eğer bir şey varsa, bunların hiçbirine ihtiyacım yok, sadece buraya odaklanıyorum, tünel görüşü, ya trene atlarsın ya da trenden inersin. Ama dışarıda bir sürü nefret eden var, konuşuyorlar çünkü yürüyemiyorlar, bu yüzden sadece heyecanlıyım, tamamen olumlu taraftayım, bu seviyede olacağımı hiç düşünmemiştim ama şimdi buradayım ve gidecek yerlerim var." (PatMcAfeeShow )​

OhMyMind

PG.net Kullanıcısı
Konular
183
Beğeni sayısı
282
PG Nakit
675
Konuşmayı bilmeyen adama vermişler Rumble'ı . Söylediği şeyler de tam olarak işinin tanımı. Seyahat sıkıntılarından tüm güreşçiler söyleniyor zaten, ekstra kendisini öne çıkaran bir şey yok.

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,373
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Can Sungur’a gelen “Siz ne konuşuyorsunuz be…” şeklinde ilerleyen bir yorum vardı. Aynısını “Sen” şeklinde iletmek istiyorum.

Re7o

The Dark kNightmare
Konular
521
Beğeni sayısı
505
PG Nakit
1,020
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Şovda görünmeyen adam bile her hafta botunu bağlayıp seyahat ediyor bu ne lan lavuk AKP'li argümanı sunup aradan sıyrılmaya çalışmış rezalet.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi