Jey Uso Rumble Galibiyetinden Sonra Oluşan Nefrete Yanıt Vermiş

Konular
1,181
Beğeni sayısı
1,560
PG Nakit
2,030
Favori Güreşçi
Shawn Michaels
1

Jey Uso, 2025 Royal Rumble'ı kazanmasına internette gelen olumsuz tepkiler üzerine:

"Onlar Uce, onlar gibi, bu senin fikrin Uce, her hafta botlarımı bağlamıyorsun, her hafta benim gibi yolda değilsin, daha önce söylediğin gibi, tüm o çarpışmalar el sıkışmalar tüm o yan adımlar kimse görmüyor, tüm o erken uçuşlar, kiralık arabalar, etrafımda güvenlik görevlileriyle seyahat etmiyoruz, herkes gibi siperlerdeyim. Uce'ye aldırış etmiyorum, eğer bir şey varsa, bunların hiçbirine ihtiyacım yok, sadece buraya odaklanıyorum, tünel görüşü, ya trene atlarsın ya da trenden inersin. Ama dışarıda bir sürü nefret eden var, konuşuyorlar çünkü yürüyemiyorlar, bu yüzden sadece heyecanlıyım, tamamen olumlu taraftayım, bu seviyede olacağımı hiç düşünmemiştim ama şimdi buradayım ve gidecek yerlerim var." (PatMcAfeeShow )​

OhMyMind

PG.com Kullanıcısı
Konular
47
Beğeni sayısı
124
PG Nakit
50
Konuşmayı bilmeyen adama vermişler Rumble'ı . Söylediği şeyler de tam olarak işinin tanımı. Seyahat sıkıntılarından tüm güreşçiler söyleniyor zaten, ekstra kendisini öne çıkaran bir şey yok.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: