- Konular
- 368
- Beğeni sayısı
- 807
- PG Nakit
- 855
- RPG Karakteri
- Brock Lesnar
- Favori Güreşçi
- Seth Rollins
Cody girişte beliriyor ve o meşhur taunt'unu bu sefer yapmıyor. Ciddi bir ifadeyle yüzü yere bakar vaziyette arenada gözüken Rhodes, 3-5 saniye sonra kafasını kaldırıyor ve ringe yürümeye başlıyor. Seyircilerin uzattığı elleri geri çevirmeyen Cody yavaş yavaş ringe geliyor. Ringe gelen Cody mikrofonunu alıyor.
Cody Rhodes: Merhaba millet! Hepiniz bendeki değişimi fark ettiniz değil mi? HA!(Seyirciler "yes" chantleri atıyor ve arenanın havası pozitife dönüyor.) Evet, evet. Artık karşınızda eskiden olan Cody Rhodes yok. Karşınızda altın biletli Cody Rhodes var, American Nightmare ruhunu acımasız bir şekilde PGW evrenine taşımış Cody Rhodes var. Benim için her zaman altın bilet veya şampiyonluklar gibi sıfatlar veya kavramlar sadece güreşin içindeki başarı materyalleri olabilir ancak benim geçmişimi iyi temsil edebilmem için bunlar gerekiyorsa ben bunlar için mücadele ederim ve bunu hak ettiğimi size gösteririm. Ve size bunu söylemiştim, American Nightmare ruhunu buraya taşıyacağım demiştim ve bunu yaptım. Ancak karşıma hadsiz, dilini olur olmadık şeylere uzatan bir dallama çıktı. Korkarım ki bu dallama Summerslam gibi büyük bir şovda spotların altında yerde kalmaktan korktu ve benim teklifime can atarmış şekilde "evet" dedi. Ama yer, mekan, zaman farketmeden ben o ringde size aynı Cody Rhodes'u göstereceğim. Hemde bu şahıs babama, benim güreş kültürüme laf atmışken benim onun o kel kafasını ringlere sürtmemem için bir neden yok. Ancak benim şu an ki nihai hedefim TV şampiyonluğu ve o kemeri doğru kişinin omuzlarında sergilemek. PGW'de de Rhodes adını tarihe geçirmek istiyorum, ilk şampiyon olarak Rhodes adını tarihe geçirmek istiyorum. Ben küçük bir çocukken babam bana "İlkler her zaman hatırlanır evlat, HEP EN İYİSİ OL, HEP İLK OL." derdi. Ve benim ilk olmam için elime fırsat geçti. İlk TV şampiyonu olmak için, PGW'in ilk şampiyonu olmak için bir fırsat elime geçti. Ve bu fırsatı, bana inanın ki merhametsizce ve doğru şekilde kullanacağım. Bu, Christopher ile ilk maç deneyimim değil Christopher ile burada yani PGW'de maç yaptığım oldu. Onun zayıf yönlerini biliyorum, ona Amerikan Kabusu'nu tattırmam için yapacağım tek şey bu ringe çıkmak ve her zamanki Cody Rhodes'u sergilemek olacak. Ne yazık ki Christopher'ın beni o maçtaki gibi, ilk maçımızdaki gibi güçsüz düşüren, sırtımdan vuran, beni aşağı duruma düşüren bir kalleşin nimetlerini kullanma şansı olmayacak. Onunla yüzleşmek için Summerslam'i beklememiş olabilirim ve ben onunla yüzleşmek için yine, yeniden sabırsızlanıyorum. Haydi Christopher gel karşıma çık ve o aşağılık sözlerini bir de benim yüzüme karşı tekrarla!
@god is an astronaut