Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
A Little Impatience
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Spear of Chaos" data-source="post: 32079" data-attributes="member: 85"><p style="text-align: center"><strong>Cody Rhodes:</strong>Dostum... eminim ki bu iç karartıcı konuşma tarzından dolayı buradaki insanlar bir TedX konuşmasında olduğunu düşünüyordur. Buradaki insanlar benim konuşmamı beklemiyor. Buradaki insanlar senin konuşmanın bitmesini bekliyor. Ve insanlar bu Cuma, sana fazla uzattigin dilini ağzına geri sokmamı bekliyor. Onlar... (Eliyle seyircileri işaret ediyor.) Hayali bir karabasan değil gerçek bir kabus izlemek istiyor. Güreş bir realitedir ve bu seyircilerde bunu izlemek istiyorlar.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Cody gülerek başını sallıyor ve devam ediyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Cody Rhodes:</strong> Benim.. babam.. ben onun istediği yerde değilim. Onun güreş camiasına bıraktığı bir miras var, o miras ise sadece bana değil. Tüm güreş camiasına ait. Ama görüyorum ki burada bir oyuncu grubu geliyor ve onu hor görüyorlar. İşte ben o hor görülen mirasın temsilcisiyim. Bu konu senin gibi bayık bir adamın ilgisini çekmiyor olabilir ama senin kesinlikle ilgini çekebilecek bir konu söyleyebilirim Christopher. PAYBACK'teki maç. Her ne kadar bunu inkar etsen de sende bu işlerin sadece lafla yürümeyeceğini ve işi ringde bitirmenin doğru olacağını yani Cuma gün ki maçı seninde benim altın bilet kazandığım o an, o arenaya geldigin an istediğini biliyorum. Bu maç sadece senin veya benim değil onların-seyircilerin- da ilgisini çekiyor. Peki hiç düşündün mü niye ilgilerini çekiyor. Benim ilgim kesinlikle sana bağlı değil, benim ilgim güreşin olduğu her yerdedir. Ama bu seyirciler kesinlikle altın bileti kimin hakettiğini görmek için bu maçı bekliyor. Ben altın bileti kendimi övmek veya yüceltmek için kullanmıyorum. Bana nasihatın olan kulak açma söylemini buraya gelmeden önce uygulamadığını görüyorum. Senin için manevi kıymeti olan bu bilet benim için sadece bir biletten ötesi değil. Evet, bu biletler bir başarı unvanı ve ben ise bunu hakettigimi göstereceğim. Tıpkı cuma günü maç sonrası elde edeceğim o kemer gibi. Güreşte böyle kavramlar her zaman gelip geçici olacak dostum, kemerler veya biletler veyahutta maç kazanmak ve kaybetmek. Ama kalıcı olan ney biliyor musun? Kalıcı olan arkanda bir iz bırakmak bir kültür bırakmak. Hah, kültür derken. Senin gibi yaşının haddini aşana kadar güreşme kültüründen bahsetmiyorum. İnsanlara dokunacak bir güreş kültüründen bahsediyorum. Babamın güreşirken ki yaşını geçmiş olabilirsin evet. Ancak, ancak bu insanlar seni bir Dusty Rhodes kadar hatırlamayacak Christopher. İnsanlara dokunmak işte tam olarak budur.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Ufak bir nefes alan Cody devam ediyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Cody Rhodes:</strong> Ben ise tam olarak buna değiniyorum. Sen benim cüsseli birini yere sermemi bana lütfettiğin bir başarı olarak görebilirsin. İşte sorunun da tam olarak bu. Muhtemelen şu an o kafanda "Ben tecrübeliyim, ben daha cüsseliyim, ben daha şaşalıyım." Kafasında düşünüyorsun. Ve bu düşüncenin ne kadar aciz bir düşünce olduğunu sanırım buradan birisinin yüzüne vurması gerekiyor. Ve o kişi benim. Senin söylediğin bu kalıplar senin deyiminle "benim yalakası olduğum düzenin" kalıpları Christopher. Bu sporu belli kalıpların dışında, kişisel bir görüşle yorumlamak gerekiyor. Ve benim kendi açımdan bu spora olan yorumum bir "Amerikan Kabusu" oldu. Ve burası da..(elini titantron bölgesindeki PGW logosuna uzatıyor ve işaret ediyor.) güreşe olan yeni bir yorum. Bu alan!(ayağını ringe vuruyor) ise asıl yorumların sergilendiği yerdir, seyirciler ise bu yorumları canlı olarak okur. PAYBACK'teki maç ise onların okuyacağı bir yorumdan ibaret olmayacak. Ortada bir kemer olması bunu değiştirmiyor, çünkü "babasının kuzusu"(tıslayarak hafif güler.) olan ben bile bu kemerlere bir manevi duygu beslemiyorum. Bana iyi duygular hissettiren bir şeyler varsa bu senin gibi laf salatası yapan kişilerin salatasına yağ dökmemektir. Ve o salatayı dağıtmaktır.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Cody Rhodes:</strong> Sen! Kendini en yüksekte gördüğün için kaybetmeye mahkum olanlardan sadece birisin. Sen Hollywood evreninde değil de Küçük Prens gibi masal kitaplarından fırlamış, hayaller gören bir kişiliksin Daniels. Ancak sana üzücü bir haberim var ki orada masallar hep mutlu biterken burada hezimet riskinde vardır. Burada o kitaplar gibi sonu belli olan olaylar yaşamayız. Masallarda da ana kahraman ve sevdiğin ile kavuşma hikayesi vardır. Sen ana kahraman olarak kendini, sevdiğin olarak ise kemeri düşünüyor olabilirsin ama bir ortamda herhangi bir Rhodes varsa ana kahraman olma düşüncesi her zaman 2.plana hatta 12.plana atılır. Olayın ana kahramanı olmak için o Rhodes soyundan gelen kişiyi "hak ederek"(üstüne basarak)yenmen ve gösterini yapman gerekir. Ve PGW'de bunu yapan bir insan evladı daha olmadı Christopher. Sendeki özgüvenin kaynağı o sözde tag team maçından geliyor olabilir, ama bu sefer sadece ikimiz varız. Bu ringe geldiğin ve hakem zili çaldığı an seni kurtaracak bir Randy olmayacak. Bu sözleri duymanın acı verici olduğunu biliyorum ancak hakikatler burada(yeri bu sefer eliyle işaret ediyor.) esastır.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Seyirciler "WOAH!" yapıyor bir anda ve Cody hemen mikrofonu alıyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Cody Rhodes:</strong> Baylar bayanlar! Lütfen bu adamin biraz konuşmasına izin verin ve memnun kalmayacağınız iç karartıcı konuşmalarına biraz kulak kabartın.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[USER=91]@god is an astronaut[/USER] </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Spear of Chaos, post: 32079, member: 85"] [CENTER][B]Cody Rhodes:[/B]Dostum... eminim ki bu iç karartıcı konuşma tarzından dolayı buradaki insanlar bir TedX konuşmasında olduğunu düşünüyordur. Buradaki insanlar benim konuşmamı beklemiyor. Buradaki insanlar senin konuşmanın bitmesini bekliyor. Ve insanlar bu Cuma, sana fazla uzattigin dilini ağzına geri sokmamı bekliyor. Onlar... (Eliyle seyircileri işaret ediyor.) Hayali bir karabasan değil gerçek bir kabus izlemek istiyor. Güreş bir realitedir ve bu seyircilerde bunu izlemek istiyorlar. Cody gülerek başını sallıyor ve devam ediyor. [B]Cody Rhodes:[/B] Benim.. babam.. ben onun istediği yerde değilim. Onun güreş camiasına bıraktığı bir miras var, o miras ise sadece bana değil. Tüm güreş camiasına ait. Ama görüyorum ki burada bir oyuncu grubu geliyor ve onu hor görüyorlar. İşte ben o hor görülen mirasın temsilcisiyim. Bu konu senin gibi bayık bir adamın ilgisini çekmiyor olabilir ama senin kesinlikle ilgini çekebilecek bir konu söyleyebilirim Christopher. PAYBACK'teki maç. Her ne kadar bunu inkar etsen de sende bu işlerin sadece lafla yürümeyeceğini ve işi ringde bitirmenin doğru olacağını yani Cuma gün ki maçı seninde benim altın bilet kazandığım o an, o arenaya geldigin an istediğini biliyorum. Bu maç sadece senin veya benim değil onların-seyircilerin- da ilgisini çekiyor. Peki hiç düşündün mü niye ilgilerini çekiyor. Benim ilgim kesinlikle sana bağlı değil, benim ilgim güreşin olduğu her yerdedir. Ama bu seyirciler kesinlikle altın bileti kimin hakettiğini görmek için bu maçı bekliyor. Ben altın bileti kendimi övmek veya yüceltmek için kullanmıyorum. Bana nasihatın olan kulak açma söylemini buraya gelmeden önce uygulamadığını görüyorum. Senin için manevi kıymeti olan bu bilet benim için sadece bir biletten ötesi değil. Evet, bu biletler bir başarı unvanı ve ben ise bunu hakettigimi göstereceğim. Tıpkı cuma günü maç sonrası elde edeceğim o kemer gibi. Güreşte böyle kavramlar her zaman gelip geçici olacak dostum, kemerler veya biletler veyahutta maç kazanmak ve kaybetmek. Ama kalıcı olan ney biliyor musun? Kalıcı olan arkanda bir iz bırakmak bir kültür bırakmak. Hah, kültür derken. Senin gibi yaşının haddini aşana kadar güreşme kültüründen bahsetmiyorum. İnsanlara dokunacak bir güreş kültüründen bahsediyorum. Babamın güreşirken ki yaşını geçmiş olabilirsin evet. Ancak, ancak bu insanlar seni bir Dusty Rhodes kadar hatırlamayacak Christopher. İnsanlara dokunmak işte tam olarak budur. Ufak bir nefes alan Cody devam ediyor. [B]Cody Rhodes:[/B] Ben ise tam olarak buna değiniyorum. Sen benim cüsseli birini yere sermemi bana lütfettiğin bir başarı olarak görebilirsin. İşte sorunun da tam olarak bu. Muhtemelen şu an o kafanda "Ben tecrübeliyim, ben daha cüsseliyim, ben daha şaşalıyım." Kafasında düşünüyorsun. Ve bu düşüncenin ne kadar aciz bir düşünce olduğunu sanırım buradan birisinin yüzüne vurması gerekiyor. Ve o kişi benim. Senin söylediğin bu kalıplar senin deyiminle "benim yalakası olduğum düzenin" kalıpları Christopher. Bu sporu belli kalıpların dışında, kişisel bir görüşle yorumlamak gerekiyor. Ve benim kendi açımdan bu spora olan yorumum bir "Amerikan Kabusu" oldu. Ve burası da..(elini titantron bölgesindeki PGW logosuna uzatıyor ve işaret ediyor.) güreşe olan yeni bir yorum. Bu alan!(ayağını ringe vuruyor) ise asıl yorumların sergilendiği yerdir, seyirciler ise bu yorumları canlı olarak okur. PAYBACK'teki maç ise onların okuyacağı bir yorumdan ibaret olmayacak. Ortada bir kemer olması bunu değiştirmiyor, çünkü "babasının kuzusu"(tıslayarak hafif güler.) olan ben bile bu kemerlere bir manevi duygu beslemiyorum. Bana iyi duygular hissettiren bir şeyler varsa bu senin gibi laf salatası yapan kişilerin salatasına yağ dökmemektir. Ve o salatayı dağıtmaktır. [B]Cody Rhodes:[/B] Sen! Kendini en yüksekte gördüğün için kaybetmeye mahkum olanlardan sadece birisin. Sen Hollywood evreninde değil de Küçük Prens gibi masal kitaplarından fırlamış, hayaller gören bir kişiliksin Daniels. Ancak sana üzücü bir haberim var ki orada masallar hep mutlu biterken burada hezimet riskinde vardır. Burada o kitaplar gibi sonu belli olan olaylar yaşamayız. Masallarda da ana kahraman ve sevdiğin ile kavuşma hikayesi vardır. Sen ana kahraman olarak kendini, sevdiğin olarak ise kemeri düşünüyor olabilirsin ama bir ortamda herhangi bir Rhodes varsa ana kahraman olma düşüncesi her zaman 2.plana hatta 12.plana atılır. Olayın ana kahramanı olmak için o Rhodes soyundan gelen kişiyi "hak ederek"(üstüne basarak)yenmen ve gösterini yapman gerekir. Ve PGW'de bunu yapan bir insan evladı daha olmadı Christopher. Sendeki özgüvenin kaynağı o sözde tag team maçından geliyor olabilir, ama bu sefer sadece ikimiz varız. Bu ringe geldiğin ve hakem zili çaldığı an seni kurtaracak bir Randy olmayacak. Bu sözleri duymanın acı verici olduğunu biliyorum ancak hakikatler burada(yeri bu sefer eliyle işaret ediyor.) esastır. Seyirciler "WOAH!" yapıyor bir anda ve Cody hemen mikrofonu alıyor. [B]Cody Rhodes:[/B] Baylar bayanlar! Lütfen bu adamin biraz konuşmasına izin verin ve memnun kalmayacağınız iç karartıcı konuşmalarına biraz kulak kabartın. [USER=91]@god is an astronaut[/USER] [/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
A Little Impatience
Menü
Giriş yap