Süper Lig 22. Hafta | Gaziantep FK - Galatasaray

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Konular
10
Beğeni sayısı
241
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Beyler bir oyuncuya bilerek sarı yedi diye ceza veremezsiniz çünkü bu niyet okumaya girer ve kural kitabında karşılığı yoktur. Aynısını şampiyonlar liginde sizin futbol teröristide yaptı.

Konular
150
Beğeni sayısı
1,647
PG Nakit
1,115
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
Beyler bir oyuncuya bilerek sarı yedi diye ceza veremezsiniz çünkü bu niyet okumaya girer ve kural kitabında karşılığı yoktur. Aynısını şampiyonlar liginde sizin futbol teröristide yaptı.
1738693223586.png

futbolun en üst düzey turnuvası

RebornByUnpredictable

PG.com Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
34
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Yavrum evladım, ben sana görüş vermek zorunda mıyım? Böyle bir kural mı var? 2 laf ediyoruz, BM Güvenlik Konseyi tadında ciddiyete bindirmişsiniz konuyu. Size karşıt görüş verme zahmetine katlanacağım ne vaktim, ne de işsizliğim var. Sağ üstten kapatın tarayıcınızı biraz hayattan verim almaya çalışın.
Wow son çok coolsun ya aga hani forumda yazacak kadar boş vaktin yok anlarsın ya. Burası tartışma platformu karşıt cevaplar almak istemiyorsan yazmazsın olur biter aga, ben doğrudan sana da yanıt atmadım bu arada atan sensin, üstte emoji atan tek kişi sen değilsin.

RebornByUnpredictable

PG.com Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
34
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Konular
10
Beğeni sayısı
241
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar

god is an astronaut

anti evergreen luster
Konular
30
Beğeni sayısı
826
PG Nakit
65
RPG Karakteri
Leo Kruger
Onlar da sınırdaydı.

Torreira'nın sarı gördüğü pozisyonda Antepli oyuncuya verilmesi gereken ikinci sarı kart verilmedi. Torreira kart görmek istese gider Abdulkerim'in gördüğü gibi dakika 80'den sonra oyunu yavaşlatır görürdü, dakika 40'ta 1-0 öndeyken rakibin 10 kişi kalması gerektiği yerde değil. Barış konusunda kartı gördükten sonra itiraz etmedi evet, ama o pozisyonda kartlık bir pozisyon değildi. Dakika 70-80 arasında değil de 20'lerde olsaydı Barış'ın tepkisiz kalacağını düşünmüyorum. (Hakem yorumcuların dediklerine dayanarak konuşuyorum.)

Bu arada evet Abdulkerim'in bilerek sarı kart gördüğünü düşünüyorum, ama bu resmiyete dökülebilecek bir şey olmadığından tutup da ceza verilebileceğine de inanmıyorum. Mourinho'nun Ramos'a verdiği usul bir talimatla yaptığı ortaya çıkarsa ceza konusunda aksini düşünürüm.

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,612
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
Torreira'nın sarı gördüğü pozisyonda Antepli oyuncuya verilmesi gereken ikinci sarı kart verilmedi. Torreira kart görmek istese gider Abdulkerim'in gördüğü gibi dakika 80'den sonra oyunu yavaşlatır görürdü, dakika 40'ta 1-0 öndeyken rakibin 10 kişi kalması gerektiği yerde değil. Barış konusunda kartı gördükten sonra itiraz etmedi evet, ama o pozisyonda kartlık bir pozisyon değildi. Dakika 70-80 arasında değil de 20'lerde olsaydı Barış'ın tepkisiz kalacağını düşünmüyorum. (Hakem yorumcuların dediklerine dayanarak konuşuyorum.)

Bu arada evet Abdulkerim'in bilerek sarı kart gördüğünü düşünüyorum, ama bu resmiyete dökülebilecek bir şey olmadığından tutup da ceza verilebileceğine de inanmıyorum. Mourinho'nun Ramos'a verdiği usul bir talimatla yaptığı ortaya çıkarsa ceza konusunda aksini düşünürüm.
Hakem hata yapmıyor işini yapıyor bana göre. Bir şekilde kart uydurdu geçti karşının da canına minnet.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: