Süper Lig 21. Hafta | Fenerbahçe - Göztepe

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Konular
9
Beğeni sayısı
231
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Oğuz ilk 11 başlamış ikinci yarı fark ettim. Fener ilk yarı sahada o seviye yoktu. 4lüye dönünce Fener'in iyileşeceğini biliyordum ama Göztepe'ninde böyle helva gibi dağılmasınıda beklemiyordum lol.

RiseGen

Go Further
Konular
6
Beğeni sayısı
111
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
LA Knight
Literatüre GS balı olarak geçmiş tipte bir balla 3 gol buldu Fenerbahçe. Sürdürülebilir değil. Üçlünün bence tek atımlık kurşunu kaldı. O da İsmail’in döndüğü ve sola adam alınan senaryo. Yoksa her maç kenardan bir momentum değiştirici bekleyeceğiz. Bu şekilde şampiyonluk büyük bir hayal.

Mourinho’nun futbol birikimi Türkiye’de oynanan futbol için geçersiz. Üzerine geçen seneden yıpranmış oyunculara dinamizm katacak eklemeler olmadı ve en dinamik adam takımdan ayrıldı.

Akashi

the front man
Konular
655
Beğeni sayısı
2,261
PG Nakit
930
RPG Karakteri
Liv Morgan / Roman Reigns
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
Göztepe'nin de Fener'in de yediği ilk goller FIFA'da WL'de klasik yediğim goller gibiydi uzaklaşmadı bir türlü top. Hakemin Göztepe lehine saçma sapan faul kararları + Kostic'e verilen rezil sarı vardı. Hakeme rağmen maçtan düşmeyip kazanmasını bildik. Lig script olduğundan bir işe yaramayacak muhtemelen ama hakemin tek günlük ağlayışını görmek keyifli. Bunu sağlayan da son peygamber EN NESYRI baba zaten. Şu Dzeko ısrarının da takımı tamamen geriye çektiğini belirtelim. Takımın hızını düşürüyor, top indiremiyor, gol atamıyor, paslar saçma sapan. + yazdığı tek bir konu yok.

muad'dib

türkiye iran elçisi
Konular
13
Beğeni sayısı
637
PG Nakit
600
Favori Güreşçi
Kairi Sane
Bende 3lü konusuda yorumdaki arkadaşlara katılıyorum. 4-3-3'e geri dönmeli Mou yoksa bu sefer Samsun beraberliği değil mağlubiyeti alırız

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,767
Beğeni sayısı
4,926
PG Nakit
4,200
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Maça göre sistem, rakibe göre oyuncu seçimi gibi şeylerin önemini nasıl anlatırsın deseler şu maçın ilk 45 dakikası ve 45-55 arasını izletirim direkt. Fener’in ilk ve son golü her ne kadar defans hatası/şans faktörü gibi şeylerden okunabilir gibi görünse de onlar olmasa diğer iki tanesi falan girecekti bir şekilde, çünkü ikinci 45’e ilk 45’teki siyahtan arınarak bembeyaz bir şekilde başladılar. Ve iki oyuncu değişikliği + formasyon ve oyun anlayışıyla yaptılar bunu. 60-90 arasını nispeten durgun geçirip üstüne bir de gol yediler ama farkı 2’ye çıkarmışken önlerinde perşembe günü kritik bir maç, iki cezalı bir sakatla çıkacakları kritik bir Avrupa maçı olmasının da hasebiyle bu anlaşılabilir. Göztepe’nin ikinci 45 için yapabileceği hiçbir şey yoktu, dediğim gibi ilk golde inanılmaz bir savunma zaafiyeti vardı ama o olmasa 2-3 dakika sonra diğer denemesi tabelaya yansırdı FB’nin. Göztepe’nin tek hatası ilk 45’i kusursuza yakın oynamalarına rağmen 0-1’den sonra buldukları net fırsatları harcamaları oldu. Devre arasına 0-2 ile girsek 3 puan olmasa bile en azından 1 puan kurtarılabilir düzeyde olurdu diye düşünüyorum.

Bu arada Emersonn’un fiziğe şaştım kaldım, 19 yaşında nasıl böyle görünebiliyorsun abi aklım hayalim durdu. Romulo ise yine süper top oynadı, özellikle ilk 45’te savunma arkasına truva atı gibi yaptığı koşularla FB savunmasına cidden işkence çektirdi. Bunun dışında Dennis’i ve savunmada da Heliton’u çok beğendim. Tijanic biraz daha gününde olsaydı bu maçı vermezdik yukarıda da belirttiğim gibi. Yine de bize tebrikler takım demek düşer, umarın Avrupa potasında bitiririz sezonu da seneye kombinemizi çekip Avrupa maçlarına gideriz.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: