Tony Khan, Ricky Starks'ı Salmıyor

Nature Boy

don't trust, verify
Konular
218
Beğeni sayısı
2,884
PG Nakit
1,160
Ama şirketi açarken güreşçilere değer verilecek, istedikleri şeyleri TV’de yapma şansını eşit bulacaklar denmişti sanki?

Rezilsin Tony Khan.

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
210
Beğeni sayısı
725
PG Nakit
605
Her ne kadar güreşçileri zorla şirkette tutup kariyerlerinden süre çalmak etik bi davranış olmasa da adamın yasal hakkı maalesef. Bunun gibi adamlara bu fırsatı vermek hata. Ricky Starks ve Rey Fenix için artık çok geç ama umarım bu olaylar sektördeki bütün güreşçilere ders olur.

Huma

Dr. Drake Ramoray
Konular
96
Beğeni sayısı
381
PG Nakit
540
AEW'nun Ricky'e olan bu tutumunun etik olup olmaması konusunda kararsızım. Fakat güreşçi dediğin uyanık olmalı. Etrafında ne oluyor, ne bitiyor, sektör nereye doğru gidiyor düzgünce okuyabilmeli. Ricky maalesef ki bu tür şeyleri yapabilme konusunda sınıfta kaldı benim gözümde. Şirket şu an serbest bıraksa bile kariyerini WWE'de main eventer olabilecek bir yola sokacağını hiç sanmıyorum.

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
WWE'ye gideceğim diye AEW kariyerini mahvetti, TK mağduriyeti üzerinden aldığı ilgi de 1 yıla kaybolacak. Fenix çakaldı, bu direk gerizekalı.

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,371
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
AEW bana istediğimi sunamadı ve Tony Khan gitmeme izin vermiyor. Hani ben biriciktim Elite ?

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi