UEFA Avrupa Ligi 7. Hafta | Beşiktaş - Athletic Bilbao

Nature Boy

running bitcoin
Konular
209
Beğeni sayısı
2,593
PG Nakit
1,260
Abi söyleyecek bir şey bulamayınca konuyu hemen buraya getirmen bağırttı ya.
Yaşadığın delüzyonun farkına var diye özellikle vurguluyorum. Koç İdman Yurdu taraftarlığı yapıyorsun, gelmiş Atatürk’ün annesini ve kız kardeşini emanet ettiği takıma küçük diyorsun. Haddini bilmezsen makaramı geçerim.

The MANIAC

THE CHOSEN ONE
Konular
725
Beğeni sayısı
1,383
PG Nakit
2,205
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
Yaşadığın delüzyonun farkına var diye özellikle vurguluyorum. Koç İdman Yurdu taraftarlığı yapıyorsun, gelmiş Atatürk’ün annesini ve kız kardeşini emanet ettiği takıma küçük diyorsun. Haddini bilmezsen makaramı geçerim.
Ben haddimi biliyorum Bjk benim dememle küçük olmuyor, artı olarak ben soyadı koç olan şahıstan nefret ederim. Ben iki makara olsun diye buraya yazıyorum ama niyetimi anlamayanlar üstüme geliyor. Ben burada futbol konularında çoğu zaman ciddi konuşmam full makara yaparım.

Nature Boy

running bitcoin
Konular
209
Beğeni sayısı
2,593
PG Nakit
1,260
Ben haddimi biliyorum Bjk benim dememle küçük olmuyor, artı olarak ben soyadı koç olan şahıstan nefret ederim. Ben iki makara olsun diye buraya yazıyorum ama niyetimi anlamayanlar üstüme geliyor. Ben burada futbol konularında çoğu zaman ciddi konuşmam full makara yaparım.
Bir noktada makarayı bıraktığını düşündüğüm için bu tonda yazdım son mesajı. Dargınlık olmasın canım kardeşim 🫂

The MANIAC

THE CHOSEN ONE
Konular
725
Beğeni sayısı
1,383
PG Nakit
2,205
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
Bir noktada makarayı bıraktığını düşündüğüm için bu tonda yazdım son mesajı. Dargınlık olmasın canım kardeşim 🫂
Konuşmalarım içinde bir gram ciddiyet bulunmamaktadır, beni tanıyorsun abi.

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Konular
9
Beğeni sayısı
231
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
BJK tebrikler iyi oynadı da şu Bolu işi GS saygı duymamış işi öldürdü yine. Olayın vahametinin farkına varılması ve iyice gündem olması akşam saat 6lar'ı buldu ve maç 6:30'da oynandı. Muhtemelen ne oyuncuların ne de taraftarların olaydan haberi yoktu. Onu geçtim maç bitene kadar benim de haberim yoktu. Yordunuz yine tebrikler.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: