Senin özelinden ben de genel görüşüm hakkında birkaç kelam etmek isterim kral. Misal Ospreay, ilk zamanki hallerine göre -özellikle kas kütlesini de arttırdıktan sonra- bir hususta ilerledi bence; o da işin fundamental kısmı. Karşısında Bryan Danielson ya da Casto gibi rakipler olduğunda her şeyi dozunda yapabiliyor ve bence çok çok iyi maçlar çıkartıyor ancak en basit örneği ile söz edilen maçta olan Ricochet, Ospreay'in de gidişatını bu denklemden çıkarıyor. Kendi kişisel fikrime göre bu maç Takeshita ile 1v1 olsaydı, söylediğim çizgiye daha uygun bir Ospreay izleyebilirdik. Haliyle daha "güreş" bir maç olması ve genele göre de daha keyifli olmasına sebep olabilirdi. Bir tarafı abartmak diğer tarafın tadını kaçırabiliyor ki bu sebeple denge işi çok mühim Ospi gibi isimlerde. Bu yorumun benzerini Swerve için de sıkça yaparım. Rakibine göre stili elbette değişiklik gösterebilir ancak temel dediğimiz hususların olması bana göre daha önemli. Yoksa Highflyer işine asla karşı değilim kanımca ki güreşe bağlandığım dönemde ortada AJ Styles gibi bir gerçek vardı. Gereksiz taklaya karşıyım ama onu net bir şekilde söyleyebilirim.
@RebornByUnpredictable 'ın dediğine gelince, ring içi genel olarak subjektif olsa da dediğim husus nesnel kriterlerden biri bana kalırsa. Tabii ki diğer maçı tercih edersin ancak "better" yerine "way better" demek bence çok makul değil. Bir kere ringin içindeki hikaye anlatımı da aşırı mühim. Farklı tip maçlar olsa da Dave yıldızı saf ring içine göre veriyor olayına da çok katılamadım açıkçası. Hele yakın dönemde WM 40 gibi örnekler varken. Seth vs Cody, kesinlikle daha iyi olabilirdi ve artık beni sıkmaya başlayan bir eşleşme ama genel olarak bu tarz yorumlarını gördüğüm için şahsi fikrimi söylemek istedim.