BAB Takeover Championship Wrestling

RDT

B-K-B WHO?
Konular
58
Beğeni sayısı
342
PG Nakit
2,835
RPG Karakteri
Dario Cueto & Matt Cardona
Favori Güreşçi
Sami Zayn

BKB Raporu

Takeover konsorsiyumu bugün gec saatlerde Mystery Vortex sovunun z raporunu halka sunmayı planliyor. Ayrıca Royal Rumble yaklaşırken şirketin pek çok isimle anlaşma masasına oturduğu ve Royal Rumble gününde rosterın oldukça kalabaliklasacaği aktarıldı. Ayrıca son duyuruda takvime eklenen sovlarin logolarinin da kısa süre içerisinde görücüye çıkacağı aktarıldı. Mystery Vortex sovunda AJ Styles'ın sakatlandığı ve Royal Rumble şovuna yetiştirilmesi için yoğun bir çabanın olduğu da gelen bilgiler arasında.​

Styles Clash

littlefinger
Konular
100
Beğeni sayısı
2,115
PG Nakit
550
Favori Güreşçi
AJ Styles
Yoğun bir emek var. Yazım stili sana kalmış ama daha özetleyici şekilde şovları yazman okuyan kişiler için daha verimli olur. Fakat tercihin detaylı anlatımsa bir şey diyemem. Gimmick Battle Royal mevzusu hoşuma gidiyor. Doink The Clown konusunda biraz soru işaretim var. Karakterin orijinal sahibi Matt Borne 2013 senesinde hayatını kaybetmiş. Bu çıkan hangisi idi? Styles vs Edge maçında Styles gene yatmış. The Rock vs Jon Cena maçı her ne koşulda olursa olsun bence main eventte olması gereken bir maç. Bu şovda sözleşip gelecek şovun main eventinde maça çıkabilirlerdi. Fakat bu şovu olağanüstü bir şey yapmak istemişsin sanırım o yüzden çok da irdelemiyorum. OG vs Death Riders maçı ise güzel düşünülmüş gerçekten. Jon ve Roman'ın dramatik bir şekilde karşı karşıya gelmesi şahane olmuş. Eğer 2021 yılında olsaydık Bloodline vs The Elite şeklinde bir maç da şahane olurdu ama günümüzde bu maçın çok alıcısının olduğunu sanmıyorum. Punk vs SCSA da büyük bir olay. Bu maç da PPV main eventini hak eden cinsten. Hatta main eventteki 5'li maç dünyanın en iyi maçı olsa dahi SCSA vs Punk maçı ME olmalıydı bence. Main event ise güzel tasarlanmış.

Haftalık şovlarda senaryoların gidişatı hk daha net yorum yapılabilir. Emeğine sağlık.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: