RPG PAYBACK #60'a Puanınız ve Değerlendirmeniz

Puanınız?

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Konular
317
Beğeni sayısı
2,644
PG Nakit
0
wi-oJ.png
SXfxt.gif
images
importanti-statistiche-su-sting-dopo-il-tornado-tag-di-dynamite.webp
SXUwq.gif
maxresdefault.jpg

Kras Mazov

Tractatus
Konular
38
Beğeni sayısı
1,878
PG Nakit
250
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
Şov saatinde işe gidiyordum ama yoldayken en azından takip edebilirdim şovun bugün olduğunu unuttuğum için mekanda olamadık kusura bakmayın tekrardan.

Açılışta Dom Dom ve JM maçı beklendiği gibi kısa sürmüş net bir galibiyet olacağı belliydi. Carlito'nun şeftali olayı bir geri dönüş geliyor demek diye düşünüyordum sonraki maça kadar.

Sonraki maçta STG vs JD maçı ilk maçtan biraz daha uzun sürer diyordum ama sonrasında olanlardan dolayı hak verdim. Carlito özüne döndükten sonra da Judgment Day'e çektirmeli diyordum bu olay bunun başlangıcı gibi duruyor. Bence burada birleşme olacaksa da Carlito onlara iyi bir hasar vermeli diye düşünüyorum. Onun yaşadıklarının dönüşü basit bir şekilde oldu bittiye gelmemeli. Bu olayın takipçisi olacağız.

Angelico ve Orton arasındaki muhabbet tam Kaybedenler Kulübü tadında güzel bir dertleşmeye dönmüş. Orton biraz Wyatt Family'deki boşanma sonucu ortada kalan çocuk modundayken bu segmentte bir çocuktan daha fazla olduğunu gösterdi. Daha aydınlanmış gözüküyor. Angelico da öyle keza. After Life'da hayatı boktan olup her espride eski eşine söven elemanın ayda yılda bir doğru tavsiye vermesi hissiyatı verdi Angelico. Okuması keyif verdi.

Breeze vs Hardy maçında sonuç beklenildiği gibi oldu. Sadece ToF + Swanton combosunda arada tuşa gittiği kısmı mantıksız buldum. Belki de orada olay Breeze'i daha güçlü göstermek de olabileceği için çok da eksi yazmadı bana. Cardona ile Cueto kağıt üstünde ne alaka dedirtmiyor değil. Ama bunun sebebi LU'da bu adam hep Powerhouselarla takıldığından dolayı tabi. Ama Cardona güncel hali gibi devam ederse şirketin yüzü olmaya bir aday Perry gibi. Cardona'nın Cueto sayesinde zengin halinin booklanış merak ettiriyor ama.

Venis ile Breeze'in ters düşüş biraz basit anlatılmış gibi hissettirdi bana. Venis bunu hep yapıyor da bir dönem bu karakterin görece olgunlaştığını gördüğüm için tam kafama oturmadı. Breeze'i maçta tek de bıraktı zaten. Brookes ile Miz güzel bir ikili oldu. @Luci biraz ittirse çarı Miz'in şu an oturmaya hazır güzel bir karakteri var. Sami Zayn'in gelip kemer yakma muhabbetine engel olması beni doyurdu ya güzel bir andı.

Velveteen & Perry segmentinde Perry aklıma sinsi Adam Cole ama face turn atıyor hissiyatı verdi. Bu adamın karakteri iyi yazılıyor ya Perry'i segmentte çok beğendim açıkçası. Sıradaki kemer maçı Jack Perry gözüküyor ama ne olacağı belli de olmaz. Velveteen harbiden köylü gibi konuşmaya başlıyor artık. Rahatsız eder gibi hissederken tüm şovu komple okuyunca bu olayın ona gerçekten yakıştığını ve aileye değer verdiğini gösteriyor.
Segment ile alakasız gelen tek şeyin çakmak mevzusu olduğunu düşünüyorum. Kibrite diss atılmış herhalde 2 segment üst üste çakmak teaselendi.

Brody vs Roman yerine belki Brody vs Enzo görmek daha iyi olabilirdi. Avusturya Arşidükü bizim padişaha denk muhabbeti kıvamında olmuş. Bu iki ekibe doldurmalık bir maç düzenlenmiş gerek var mı tartışılır ama maç güzeldi. Maçla alakalı bir eksik de Brookes ekibe katılmış olmasına rağmen Bloodline'da aktif gözükmüyor o olabilirdi diye düşünüyorum.

Black Day ve House of Black muhabbeti çıtırından iyi geçmiş. Sting'in gelişine şaşırdım güzel bir yüzleşme oldu Malakai ile. "Herkes bir renk seçti, karanlık sana kaldı." cümlesi çok ustaca kaleme alınmış bayıldım.

Ospreay vs Teoman maçı hani 3 paragrafa 5 paragraflık hissiyat verdi. Garza esintileri görmek, Teoman'ın aynı Angel gibi piç trash talkı güzel bir yansıtma yapılmış. Ospreay çok güzel rage geçirmiş ama Teoman güzel bir gövde gösterisi yaparak alt etti onu. Adamı sümüğe çevirdi. Ayrıca spiker ekibinin 4. duvarı zorlamaları güldürüyor beni renk katıyor.

Regal ile Danielson gerçekten şirketin en olgun 2 karakteri olabilirler. Çok iyi konuşuyorlar, soğukkanlı davranıyorlar. Şirketin geçmişteki seceresinin anlatıldığı kısımda burada ne kadar uzun süredir oynadığımızı yeniden fark ettim umarım böyle de devam eder. Uzun bir süre sonra Rosemary gördük. Rosemary sadece büyük anlarda ortaya çıkıyor diye düşünüyorum. Danielson'u paramparça etti ama bunun intikamı alınır. Bu intikam alınır; ama köylümüzün bize koyduğu tavır geri alınmaz.

Əmoglu'yu gördükten sonra kahkaha attım gerçekten kendim konuşuyormuşum gibi hissettim. Bu ufak detaylar bile insanın zevkini 3e 5e katlayabiliyor. Geçen promoda köy evinde bağ bahçeye bakıyorduk ABD yangını bizi de kötü etkilemiş. İşte biz olmayınca ne ev kalıyor ne de aile diye yorumlarım. Soğuk savaş başlıyor gibi ama. Dream Family mi Wyatt Family mi sorusu iki tarafın da her şeyin farkında olduğunun tezahürü olmuş. Canlı takip etmeyi isterdim tam puanlık bir şovdu biz de hakkını teslim edelim 5i verelim. Emeğinize sağlık.

Sikiru

Foreverglade
Konular
63
Beğeni sayısı
1,135
PG Nakit
340
RPG Karakteri
"Scapegoat" Jack Perry
Şov günü hastanelik iş çıkınca takip edemedik malesef. Ufak bir değerlendirme atalım.

Oğlum adam hazır şeftaliyi şapır şapur yiyor sahip çıksanıza lan?? derken Carlito yine Balor'a tükürüyor. Bu kadar kolay dönmesi de karaktere ayıp olurdu bence, acısını çıkarabildiği kadar çıkarmalı ama bu iş çantaya da yansırsa ki yansıyacak gibi, direk JD'nin sonuna doğru temel de atabiliriz. Dom'un hiçbir meselede sözcü olmayıp hep "isteyen" olması, JD'yi saymazsak her şeye Balor'ın koşması (SS'den beri en azından) yeni bir eşik açar. Daha IFREANNACH'ı var bunun. STG buna aracı olmak dışında pek bir şey yapmıyor ki hype'ını da kaybetti bana kalırsa, çanta maçında çözülmeleri yaşayalım da herkesin yolu açılır.

Angelico ve Orton'ın bu kadar iyi ikili olması????? Yalan yok 'lico RPG tarihinin en büyük düşünürü ve mentorü olarak plus en büyük jobberı olarak en başarılı oyuncuyu kıskandırır. Tüm bu Dream Family/Wyatt Family kavgasında direk taraf olmamayı seçecek gibi duruyor ki bence Wyatt vs. Dream üçüncü bir kişi olmadan çözülecek bir feud da değil gibi. Bayağı merak ettim bu işi.

Hardy çanta adaylığını çözmüş beklendiği gibi, maçtan sonra yapılan konuşmayı Cardona'nın değil Cueto'nun yapması daha mantıklı olurmuş sanki. "Gerçek bir takıma ihtiyacın var" temeli üzerinden Cueto çemberinde güreşçiler de toplanabilir ilerleyen zamanlarda ama buradaki amaç Hardy'e dokundurmak tabi ki. Cueto umarım daha fazla ön planda olur diyip geçelim burayı. Hardy ceeeekkkkkkk a.q ic hayatını-

Ohohoh Zayn'in dönüş harika olmuş. Miz vs. Venis'e dair yazacak pek bir şeyim yok açıkçası, Miz ne yapsa hakkıdır bu saatten sonra ama Breeze de Venis'e yakında yamuk çizer gibi duruyor tepkileriyle. Brookes niye Miz'in yanına sabitlendi onu tam çözemedik, üstleik Bloodline'dayken. Miz'i dengeleyecek bir güç de lazımdı kesinlikle. Ölümüne bir maçtan başka bir şey beklemiyoruz bu taraftan, Zayn'e de çok sevindim gördüğüme.

Götten yiyene kadar herkesin planı vardır. Maçlarda Toy Story'deki patates kafayız da segmentlerde alev atıyoruz maşallah. Dream'in bilinçli olarak bu kadar yalnız bırakılmasının da bir noktada Wyatt'ın planlarından biri olduğu şekilde teaselenecekmiş gibi hissediyorum. Sarılma hikayesi yanlış hatırlamıyorsam Gacy oynadığım dönemde de yaşanmıştı, sonu yine Dream'i yatırmamla mı biter bilmem ama çok keyif alıyorum her şeyiyle. Olayın sadece kemer maçıyla kısıtlı kalmayıp AİLEden yana da taraf oluruz gibi bir hissiyat alınıyor ama... neysa.

Takım potasının boşluk Doğancı barajı gibi ya. Sef kendisini yenmiş ama maç filler bayağı. 2 oyuncu dururken elite ile alınan takım şampiyon olamaz gibi ama Bloodline'da yeni bir hikaye eşiği için kaybedilmesi lazımdır belki de. Julia ve Enzo'dan Lana'lı segmentin aynısından bekliyoruz yakında.

Kofi konuşmada ezilir de merdivende ezilmez sıkıntı yok. Malakai'nin darksidelığın bokunu çıkarmadan bilgelik taslaması güzel keza STG'deki baymaya çok müsait, yine merdiven maçı öncesi katılımcıları ısındırmak için konulmuş derken SEN NERDEN ÇIKTIN YA. "Herkes bir renk seçti, sana o kaldı" ofofof. Çanta maçında bir bait&switch yapıp Sting'i HoB'un yanına yamalarlar mı diye düşünmedik değil keza JD'deki melodramın yanındaki en büyük favorimiz Malakai. Zaten Perry'i eleyen çantayı da almalı da.

Garzaların soyunu sopunu var ya şimdi. Teoman Ospi'nin cana kast etmiş direk, pek yazacak bir şey bulamadık.

Bryan ve Regal'in ilişkisinin sıkıcılık ve boğukluk İK'larında yok. Geçen haftaki low blow ve "yalnızca iyi adamım, aptal değilim" salvosu damağımızda kaldı valla. Rosemary bir var bir yok olduğu için ne diyeceğimizi bilemedik ama Wyatt'ın kesinlikle sözleriyle yenmesi lazım Bryan'ı, sanırım MitB'e kadar tek şovumuz var, ikili arasındaki etkileşimi çok merak ediyorum. Ama ondan büyüğü Dream ve Wyatt tabi ki. İkisi de hem kemer maçlarına çıkacaklar hem de en yakınları potansiyel en büyük düşmanları. Bryan ve Perry'nin en büyük şansı. Hype oğlu hypeız her şeyiyle.

Canlı takip edemediğim için kusura bakmayın, elinize sağlık.

Hellraiser

HOUSE OF BLACK
Konular
59
Beğeni sayısı
886
PG Nakit
560
RPG Karakteri
House of Black
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
Dün hastalığımda dolayı takip edemedim ama şimdi daha iyi olunca okuma fırsatı buldum. 5 verildi bizdende.. Genel olarak baya dolu bir şov olmuş.

Carlito'nun JD'ye yüz çevirmesi hiç beklemediğim bir durum oldu.. Çünkü "Dark Carlito" halinde değilken yaptı bunu. Baya ters köşe etti beni açıkcası.

Angelico ve Randy bu sıralar fazlasıyla beraberler acaba bir tag team çıkar mı buradan diye düşünmüyor değilim..

Hardy baba çanta maçına çözmüş kendini.. Cardona şuan aşırı yeni bir karakter bence sebebi bununla alakalı fakat ilerde Cardona'nın da başarılı olacağına inanıyorum..

Miz ve Venis'in arası daha çok alevlenecek, sonuç olarak Venis adamın karısını çaldı resmen.. Brookes ve Miz'in bir anda yakınlaşması da tuhafıma gitmedi değil çünkü Miz adamı kovdu yapmadığını bırakmadı da.. Sami'nin dönüşü ve Venis ile olan o bakışma baya epik olmuş. Sami ve Venis arasında TVC için de bir rekabet geçer mi acaba?

Dream ve Perry arasındaki gerginlik benim de hoşuma gidiyor açıkcası.. Zaten bu sayede bizde çanta maçına atabildik kendimizi. Perryy yine sinsiliğini kullanıp Dream'e dersini vermiş deriz.. Rowan ve Strowman gelmese acaba daha neler olacaktı?

Brody ve Roman maçı tamamen SEF için yazılmış bir gibi geldi bana.. SEF'i kendisiyle kapıştırmışlar. 😅 Maç baya ortada gitmiş ama Enzo'da Julia'ya bulaşmış yalnış yapmış onu belirteyim. En son bulaşanların halini gördük az kalsın artık olmayacaklardı. @Hülya Avşmaz 🤭 Kemer için öyle büyük bir beklenti içinde değilim ama hiç belli olmaz.

Kofi'nin röportajı bölerek biz göz dağı vermişiz orada ben öyle yorumladım.. Xavier'in Kara Çocuk lafı aşırı hoşuma gitti bu arada ve devamında Black söylediğinde Kofi'nin buna tepki göstermesi fena detay çünkü altında yatan mesaj biraz ırkçı çünkü. Big E göndermesi yapılmış tarafımızdan buda Kofi'yi daha da sinirlendirmiş.. Segment'in sonuna doğru Sting'in gelmesi de epik. "Herkes bir renk seçti, sana o kaldı" harbi fena ağır olmuş ama benim de hoşuma gitmedi desem yalan olmaz.. Acaba ilerde Sting'i House of Black'de görür müyüz? Veya bir Sting - Black feudu?

Teoman resmen Ospreay'i öldürmeye gelmiş ringe.. Nerdeyse cinayet işlenecek maça ne diyebiliriz ki ya?

Regal ve Bryan arasındaki uyum gerçekten aşırı iyi. Ne konuştuklarını ve ne istediklerini bilen iki adam. Rosemary'nin sanırım Omega olayından sonraki tek görüşü sanırım bu. Bryan'ı fena haşat etmişler ama bence de bunun intikamı elbet alınır. Bryan ve Regal bu işin peşini bırakmaz.

Şovun sonunda beklenen o çatırdamanın sinyalini aldık, Bray "Dream Family mi Wyatt Family mi?" diye sorarak Dream'e bence büyük bir mesaj verdi.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: