Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PAYBACK #60'a Puanınız ve Değerlendirmeniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Sikiru" data-source="post: 319278" data-attributes="member: 57"><p>Şov günü hastanelik iş çıkınca takip edemedik malesef. Ufak bir değerlendirme atalım.</p><p></p><p>Oğlum adam hazır şeftaliyi şapır şapur yiyor sahip çıksanıza lan?? derken Carlito yine Balor'a tükürüyor. Bu kadar kolay dönmesi de karaktere ayıp olurdu bence, acısını çıkarabildiği kadar çıkarmalı ama bu iş çantaya da yansırsa ki yansıyacak gibi, direk JD'nin sonuna doğru temel de atabiliriz. Dom'un hiçbir meselede sözcü olmayıp hep "isteyen" olması, JD'yi saymazsak her şeye Balor'ın koşması (SS'den beri en azından) yeni bir eşik açar. Daha IFREANNACH'ı var bunun. STG buna aracı olmak dışında pek bir şey yapmıyor ki hype'ını da kaybetti bana kalırsa, çanta maçında çözülmeleri yaşayalım da herkesin yolu açılır.</p><p></p><p>Angelico ve Orton'ın bu kadar iyi ikili olması????? Yalan yok 'lico RPG tarihinin en büyük düşünürü ve mentorü olarak <em>plus </em>en büyük jobberı olarak en başarılı oyuncuyu kıskandırır. Tüm bu Dream Family/Wyatt Family kavgasında direk taraf olmamayı seçecek gibi duruyor ki bence Wyatt vs. Dream üçüncü bir kişi olmadan çözülecek bir feud da değil gibi. Bayağı merak ettim bu işi.</p><p></p><p>Hardy çanta adaylığını çözmüş beklendiği gibi, maçtan sonra yapılan konuşmayı Cardona'nın değil Cueto'nun yapması daha mantıklı olurmuş sanki. "Gerçek bir takıma ihtiyacın var" temeli üzerinden Cueto çemberinde güreşçiler de toplanabilir ilerleyen zamanlarda ama buradaki amaç Hardy'e dokundurmak tabi ki. Cueto umarım daha fazla ön planda olur diyip geçelim burayı. Hardy ceeeekkkkkkk a.q ic hayatını-</p><p></p><p>Ohohoh Zayn'in dönüş harika olmuş. Miz vs. Venis'e dair yazacak pek bir şeyim yok açıkçası, Miz ne yapsa hakkıdır bu saatten sonra ama Breeze de Venis'e yakında yamuk çizer gibi duruyor tepkileriyle. Brookes niye Miz'in yanına sabitlendi onu tam çözemedik, üstleik Bloodline'dayken. Miz'i dengeleyecek bir güç de lazımdı kesinlikle. Ölümüne bir maçtan başka bir şey beklemiyoruz bu taraftan, Zayn'e de çok sevindim gördüğüme.</p><p></p><p>Götten yiyene kadar herkesin planı vardır. Maçlarda Toy Story'deki patates kafayız da segmentlerde alev atıyoruz maşallah. Dream'in bilinçli olarak bu kadar yalnız bırakılmasının da bir noktada Wyatt'ın planlarından biri olduğu şekilde teaselenecekmiş gibi hissediyorum. Sarılma hikayesi yanlış hatırlamıyorsam Gacy oynadığım dönemde de yaşanmıştı, sonu yine Dream'i yatırmamla mı biter bilmem ama çok keyif alıyorum her şeyiyle. Olayın sadece kemer maçıyla kısıtlı kalmayıp AİLEden yana da taraf oluruz gibi bir hissiyat alınıyor ama... neysa.</p><p></p><p>Takım potasının boşluk Doğancı barajı gibi ya. Sef kendisini yenmiş ama maç filler bayağı. 2 oyuncu dururken elite ile alınan takım şampiyon olamaz gibi ama Bloodline'da yeni bir hikaye eşiği için kaybedilmesi lazımdır belki de. Julia ve Enzo'dan Lana'lı segmentin aynısından bekliyoruz yakında.</p><p></p><p>Kofi konuşmada ezilir de merdivende ezilmez sıkıntı yok. Malakai'nin darksidelığın bokunu çıkarmadan bilgelik taslaması güzel keza STG'deki baymaya çok müsait, yine merdiven maçı öncesi katılımcıları ısındırmak için konulmuş derken SEN NERDEN ÇIKTIN YA. "Herkes bir renk seçti, sana o kaldı" ofofof. Çanta maçında bir bait&switch yapıp Sting'i HoB'un yanına yamalarlar mı diye düşünmedik değil keza JD'deki melodramın yanındaki en büyük favorimiz Malakai. Zaten Perry'i eleyen çantayı da almalı da.</p><p></p><p>Garzaların soyunu sopunu var ya şimdi. Teoman Ospi'nin cana kast etmiş direk, pek yazacak bir şey bulamadık.</p><p></p><p>Bryan ve Regal'in ilişkisinin sıkıcılık ve boğukluk İK'larında yok. Geçen haftaki low blow ve "yalnızca iyi adamım, aptal değilim" salvosu damağımızda kaldı valla. Rosemary bir var bir yok olduğu için ne diyeceğimizi bilemedik ama Wyatt'ın kesinlikle sözleriyle yenmesi lazım Bryan'ı, sanırım MitB'e kadar tek şovumuz var, ikili arasındaki etkileşimi çok merak ediyorum. Ama ondan büyüğü Dream ve Wyatt tabi ki. İkisi de hem kemer maçlarına çıkacaklar hem de en yakınları potansiyel en büyük düşmanları. Bryan ve Perry'nin en büyük şansı. Hype oğlu hypeız her şeyiyle. </p><p></p><p>Canlı takip edemediğim için kusura bakmayın, elinize sağlık.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sikiru, post: 319278, member: 57"] Şov günü hastanelik iş çıkınca takip edemedik malesef. Ufak bir değerlendirme atalım. Oğlum adam hazır şeftaliyi şapır şapur yiyor sahip çıksanıza lan?? derken Carlito yine Balor'a tükürüyor. Bu kadar kolay dönmesi de karaktere ayıp olurdu bence, acısını çıkarabildiği kadar çıkarmalı ama bu iş çantaya da yansırsa ki yansıyacak gibi, direk JD'nin sonuna doğru temel de atabiliriz. Dom'un hiçbir meselede sözcü olmayıp hep "isteyen" olması, JD'yi saymazsak her şeye Balor'ın koşması (SS'den beri en azından) yeni bir eşik açar. Daha IFREANNACH'ı var bunun. STG buna aracı olmak dışında pek bir şey yapmıyor ki hype'ını da kaybetti bana kalırsa, çanta maçında çözülmeleri yaşayalım da herkesin yolu açılır. Angelico ve Orton'ın bu kadar iyi ikili olması????? Yalan yok 'lico RPG tarihinin en büyük düşünürü ve mentorü olarak [I]plus [/I]en büyük jobberı olarak en başarılı oyuncuyu kıskandırır. Tüm bu Dream Family/Wyatt Family kavgasında direk taraf olmamayı seçecek gibi duruyor ki bence Wyatt vs. Dream üçüncü bir kişi olmadan çözülecek bir feud da değil gibi. Bayağı merak ettim bu işi. Hardy çanta adaylığını çözmüş beklendiği gibi, maçtan sonra yapılan konuşmayı Cardona'nın değil Cueto'nun yapması daha mantıklı olurmuş sanki. "Gerçek bir takıma ihtiyacın var" temeli üzerinden Cueto çemberinde güreşçiler de toplanabilir ilerleyen zamanlarda ama buradaki amaç Hardy'e dokundurmak tabi ki. Cueto umarım daha fazla ön planda olur diyip geçelim burayı. Hardy ceeeekkkkkkk a.q ic hayatını- Ohohoh Zayn'in dönüş harika olmuş. Miz vs. Venis'e dair yazacak pek bir şeyim yok açıkçası, Miz ne yapsa hakkıdır bu saatten sonra ama Breeze de Venis'e yakında yamuk çizer gibi duruyor tepkileriyle. Brookes niye Miz'in yanına sabitlendi onu tam çözemedik, üstleik Bloodline'dayken. Miz'i dengeleyecek bir güç de lazımdı kesinlikle. Ölümüne bir maçtan başka bir şey beklemiyoruz bu taraftan, Zayn'e de çok sevindim gördüğüme. Götten yiyene kadar herkesin planı vardır. Maçlarda Toy Story'deki patates kafayız da segmentlerde alev atıyoruz maşallah. Dream'in bilinçli olarak bu kadar yalnız bırakılmasının da bir noktada Wyatt'ın planlarından biri olduğu şekilde teaselenecekmiş gibi hissediyorum. Sarılma hikayesi yanlış hatırlamıyorsam Gacy oynadığım dönemde de yaşanmıştı, sonu yine Dream'i yatırmamla mı biter bilmem ama çok keyif alıyorum her şeyiyle. Olayın sadece kemer maçıyla kısıtlı kalmayıp AİLEden yana da taraf oluruz gibi bir hissiyat alınıyor ama... neysa. Takım potasının boşluk Doğancı barajı gibi ya. Sef kendisini yenmiş ama maç filler bayağı. 2 oyuncu dururken elite ile alınan takım şampiyon olamaz gibi ama Bloodline'da yeni bir hikaye eşiği için kaybedilmesi lazımdır belki de. Julia ve Enzo'dan Lana'lı segmentin aynısından bekliyoruz yakında. Kofi konuşmada ezilir de merdivende ezilmez sıkıntı yok. Malakai'nin darksidelığın bokunu çıkarmadan bilgelik taslaması güzel keza STG'deki baymaya çok müsait, yine merdiven maçı öncesi katılımcıları ısındırmak için konulmuş derken SEN NERDEN ÇIKTIN YA. "Herkes bir renk seçti, sana o kaldı" ofofof. Çanta maçında bir bait&switch yapıp Sting'i HoB'un yanına yamalarlar mı diye düşünmedik değil keza JD'deki melodramın yanındaki en büyük favorimiz Malakai. Zaten Perry'i eleyen çantayı da almalı da. Garzaların soyunu sopunu var ya şimdi. Teoman Ospi'nin cana kast etmiş direk, pek yazacak bir şey bulamadık. Bryan ve Regal'in ilişkisinin sıkıcılık ve boğukluk İK'larında yok. Geçen haftaki low blow ve "yalnızca iyi adamım, aptal değilim" salvosu damağımızda kaldı valla. Rosemary bir var bir yok olduğu için ne diyeceğimizi bilemedik ama Wyatt'ın kesinlikle sözleriyle yenmesi lazım Bryan'ı, sanırım MitB'e kadar tek şovumuz var, ikili arasındaki etkileşimi çok merak ediyorum. Ama ondan büyüğü Dream ve Wyatt tabi ki. İkisi de hem kemer maçlarına çıkacaklar hem de en yakınları potansiyel en büyük düşmanları. Bryan ve Perry'nin en büyük şansı. Hype oğlu hypeız her şeyiyle. Canlı takip edemediğim için kusura bakmayın, elinize sağlık. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PAYBACK #60'a Puanınız ve Değerlendirmeniz
Menü
Giriş yap