RAW Şovunda Ringin Altındaki Ekran Gözükmüş

Hülya Avşmaz

ŞİŞ KEBAB!
Konular
143
Beğeni sayısı
632
PG Nakit
355
RPG Karakteri
Enzo Amore
Favori Güreşçi
Kidd Bandit
1
Daha öncesinde ringin altından ne zaman çıkacaklarını nerden bildikleri sorusuna, dingin altında olan bir ekrandan takip ettikleri cevabını vermişti bir güreşçi.

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Konular
9
Beğeni sayısı
226
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Ben bu düzeneği hâlâ anlamadım kanka. Eskiden Undertaker saatlerce ringin altında mı bekliyordu?
Direkt yeraltı geçidi tarzı bir şeyde olabilir ringin altına çıkan. Hatta bir ara öyle bir segmentte yapmışlardı ringin altına girip backstageden çıktıkları ama aratmayın şimdi çok baş ağrıtır. :D

Hellraiser

HOUSE OF BLACK
Konular
59
Beğeni sayısı
883
PG Nakit
560
RPG Karakteri
House of Black
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
Direkt yeraltı geçidi tarzı bir şeyde olabilir ringin altına çıkan. Hatta bir ara öyle bir segmentte yapmışlardı ringin altına girip backstageden çıktıkları ama aratmayın şimdi çok baş ağrıtır. :D

Buna bende katılıyorum Hatta Kane bir dönem Undertaker'in intikamını alıcam herkesten diyerek ringin altından çıkıp herkesi alıp gidiyordu..

Hülya Avşmaz

ŞİŞ KEBAB!
Konular
143
Beğeni sayısı
632
PG Nakit
355
RPG Karakteri
Enzo Amore
Favori Güreşçi
Kidd Bandit
1
KOSKOCA ESKİ WWE ŞAMPİYONU JINDER MAHAL BABA HİNDU... BİR GÜREŞÇİ OLDU HE Mİ? PUH!
Vallaha kim olduğunu hatırlayamadığım için öyle dedim. Yoksa WWE’in gelir kaynağı olan güzel Hindistan’ımızın naçizane güreşçisine karşı hiçbir düşmanlığım yoktum.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: