RAW Şovunda Ringin Altındaki Ekran Gözükmüş

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,371
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Daha öncesinde ringin altından ne zaman çıkacaklarını nerden bildikleri sorusuna, dingin altında olan bir ekrandan takip ettikleri cevabını vermişti bir güreşçi.

Cyber

Yasaklı Üye
Konular
10
Beğeni sayısı
248
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Ben bu düzeneği hâlâ anlamadım kanka. Eskiden Undertaker saatlerce ringin altında mı bekliyordu?
Direkt yeraltı geçidi tarzı bir şeyde olabilir ringin altına çıkan. Hatta bir ara öyle bir segmentte yapmışlardı ringin altına girip backstageden çıktıkları ama aratmayın şimdi çok baş ağrıtır. :D

Hellraiser

STONE COLD SAID SO!
Konular
75
Beğeni sayısı
1,323
PG Nakit
610
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
RPG Karakteri
VACANT
Direkt yeraltı geçidi tarzı bir şeyde olabilir ringin altına çıkan. Hatta bir ara öyle bir segmentte yapmışlardı ringin altına girip backstageden çıktıkları ama aratmayın şimdi çok baş ağrıtır. :D

Buna bende katılıyorum Hatta Kane bir dönem Undertaker'in intikamını alıcam herkesten diyerek ringin altından çıkıp herkesi alıp gidiyordu..

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,371
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
KOSKOCA ESKİ WWE ŞAMPİYONU JINDER MAHAL BABA HİNDU... BİR GÜREŞÇİ OLDU HE Mİ? PUH!
Vallaha kim olduğunu hatırlayamadığım için öyle dedim. Yoksa WWE’in gelir kaynağı olan güzel Hindistan’ımızın naçizane güreşçisine karşı hiçbir düşmanlığım yoktum.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi