BAB AEW Reboot

Bay Pekman

Pacman Desu
Konular
1
Beğeni sayısı
109
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Ilja Dragunov
Açıkçası bu BABADAN umudum var. İlk miydi emin değilim ama efsanevi bir PWG BaB'ın vardı. Kadro'nun %90'ı orada vardı zaten. 10 sene öncenin Memet Bana'nın taslağından günümüz Memet Bana yazımını görmek epey zevkli olacak.

Dipnot:
Hocam spoiler mpoiler deme kaç BaB'ını okudum...Chris Hero kaçıncı bölümde gelecek😅

Huma

huma
Konular
46
Beğeni sayısı
201
PG Nakit
200
Kyle ve Roderick'in gönderilmesi beni derinden yaraladı. Kaç para ulan bir Kyle? Juice Robinson için büyük umutlarım var. Single olarak büyük yerlere gelebilir. Hayırlı olsun hocam, takipteyim.

Styles Clash

littlefinger
Konular
98
Beğeni sayısı
2,096
PG Nakit
550
Favori Güreşçi
AJ Styles
Kyle ve Roderick'in gönderilmesi beni derinden yaraladı. Kaç para ulan bir Kyle? Juice Robinson için büyük umutlarım var. Single olarak büyük yerlere gelebilir. Hayırlı olsun hocam, takipteyim.

Kanka normalde Adam Cole'u falan da çok severim ama The Undisputed Kingdom mevzusu beni sarmadı maalesef kadroyu komple göndermek zorunda kaldık.

RDT

B-K-B WHO?
Konular
55
Beğeni sayısı
307
PG Nakit
2,835
RPG Karakteri
Dario Cueto & Matt Cardona
Favori Güreşçi
Sami Zayn
Kanka normalde Adam Cole'u falan da çok severim ama The Undisputed Kingdom mevzusu beni sarmadı maalesef kadroyu komple göndermek zorunda kaldık.
Beni de sarmadı MJF ile olan rekabetleri de dışkı tadına varmıştı. Doğru karar deriz.

Styles Clash

littlefinger
Konular
98
Beğeni sayısı
2,096
PG Nakit
550
Favori Güreşçi
AJ Styles
Haberler

*İlk Dynamite şovu 16 Nisan 2025 tarihinde Daily Place Arena'da olacak. Şovun adı Homecoming.

*Chairman'in kimliği bu şovda açıklanacak. İnternette Eric Bischoff dahil birçok iddia mevcut

*Rosterın bir kısmı duyurulmuş olsa da bir kısmı şovlarda sürpriz faktörü olması açısından gelecek şovlarda bulunacaktır.

*Genel olarak ılımlı bir hava mevcutmuş. En memnun isim MJF vermiş olduğu röportajlarda daha memnun bir isim izlenimi verirken Jon Moxley ise en rahatsız isimlerin başında geliyormuş.

*WWE'de bir büyük yıldızın sözleşmesi bitmiş. AEW bu büyük yıldızın peşindeymiş. Fakat henüz görüşme mevcut değilmiş. Olmama ihtimali yüksekmiş.

Not: Reboot için zaman atlaması yapmak zorunda kaldım.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,651
Beğeni sayısı
4,869
PG Nakit
4,200
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Chairman'in kimliği bu şovda açıklanacak. İnternette Eric Bischoff dahil birçok iddia mevcut
Bu kadar açık söylediği için Bischoff olmadığını düşündürterek Chairman’ı Bischoff yaparak ters köşeye düşürme işi… Kaç boyutlu satranç oynuyorsun be Sultanım.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: