BAB AEW Reboot

Bay Pekman

Bu Kalp Seni Unutur Mu?
Konular
1
Beğeni sayısı
172
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Never Seen 17
Açıkçası bu BABADAN umudum var. İlk miydi emin değilim ama efsanevi bir PWG BaB'ın vardı. Kadro'nun %90'ı orada vardı zaten. 10 sene öncenin Memet Bana'nın taslağından günümüz Memet Bana yazımını görmek epey zevkli olacak.

Dipnot:
Hocam spoiler mpoiler deme kaç BaB'ını okudum...Chris Hero kaçıncı bölümde gelecek😅

Huma

Dr. Drake Ramoray
Konular
96
Beğeni sayısı
381
PG Nakit
540
Kyle ve Roderick'in gönderilmesi beni derinden yaraladı. Kaç para ulan bir Kyle? Juice Robinson için büyük umutlarım var. Single olarak büyük yerlere gelebilir. Hayırlı olsun hocam, takipteyim.

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Kyle ve Roderick'in gönderilmesi beni derinden yaraladı. Kaç para ulan bir Kyle? Juice Robinson için büyük umutlarım var. Single olarak büyük yerlere gelebilir. Hayırlı olsun hocam, takipteyim.

Kanka normalde Adam Cole'u falan da çok severim ama The Undisputed Kingdom mevzusu beni sarmadı maalesef kadroyu komple göndermek zorunda kaldık.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Kanka normalde Adam Cole'u falan da çok severim ama The Undisputed Kingdom mevzusu beni sarmadı maalesef kadroyu komple göndermek zorunda kaldık.
Beni de sarmadı MJF ile olan rekabetleri de dışkı tadına varmıştı. Doğru karar deriz.

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Haberler

*İlk Dynamite şovu 16 Nisan 2025 tarihinde Daily Place Arena'da olacak. Şovun adı Homecoming.

*Chairman'in kimliği bu şovda açıklanacak. İnternette Eric Bischoff dahil birçok iddia mevcut

*Rosterın bir kısmı duyurulmuş olsa da bir kısmı şovlarda sürpriz faktörü olması açısından gelecek şovlarda bulunacaktır.

*Genel olarak ılımlı bir hava mevcutmuş. En memnun isim MJF vermiş olduğu röportajlarda daha memnun bir isim izlenimi verirken Jon Moxley ise en rahatsız isimlerin başında geliyormuş.

*WWE'de bir büyük yıldızın sözleşmesi bitmiş. AEW bu büyük yıldızın peşindeymiş. Fakat henüz görüşme mevcut değilmiş. Olmama ihtimali yüksekmiş.

Not: Reboot için zaman atlaması yapmak zorunda kaldım.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,550
Beğeni sayısı
6,177
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Chairman'in kimliği bu şovda açıklanacak. İnternette Eric Bischoff dahil birçok iddia mevcut
Bu kadar açık söylediği için Bischoff olmadığını düşündürterek Chairman’ı Bischoff yaparak ters köşeye düşürme işi… Kaç boyutlu satranç oynuyorsun be Sultanım.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi