RAW Netflix Spoiler | Tarihçi Agalar Anladı 💀💀

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,651
Beğeni sayısı
4,870
PG Nakit
4,200
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1

RebornByUnpredictable

PG.com Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
23
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Bu referansı çok iyi bulsam da bir şey değişmeyecek ki. Drew McIntyre ile yılın maçını çıkardıklarını düşünüyorum mesela ama Punk hakkındaki fikrim baki.
Punk pw sektörünün büyük bir efsanesidir hatta fanı olarak görürdüm kendimi 2 yıl öncesine kadar ama bu adamın karakterini öven insanla cidden hiçbir şey konuşulmaz, bu sektörde bulunmuş en toxic adam.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,651
Beğeni sayısı
4,870
PG Nakit
4,200
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Punk pw sektörünün büyük bir efsanesidir hatta fanı olarak görürdüm kendimi 2 yıl öncesine kadar ama bu adamın karakterini öven insanla cidden hiçbir şey konuşulmaz, bu sektörde bulunmuş en toxic adam.
CM Punk’ın karakteri benim de hoşuma gitmeyen bir karakter zaten, Punk hayranlığı konusunda da 2 yıl önceye kadar senin gibi düşünüyordum. Ama benim Punk aleyhine ibreyi bu kadar çevirmemin sebebi insanların abarttığı kadar sektörün tepesinde olmayı hak etmediğini düşünmem. Çok iyi bir promoter mı? Evet. Girdiği feudlarda hikaye anlatımına kademe atlatıyor mu? Evet. Bundan 10 sene öncesine kadar anlattığı hikayeyi tasvir edecek olan maçlardaki performansı iyi miydi? Evet. Peki bugün aynı performans var mı? Yakın bile değil. İşte benim sıkıntım burada başlıyor. Punk’ın hikaye anlatım hususundaki ustalığını tartışacak değilim, ama Punk 10 sene önceki sürece kadar bu konuda kendi döneminin çok üstündeydi, ama bu dönemde Punk’ın sahip olduğu bu kabiliyete sahip olan bir sürü isim var artık. O yüzden Punk’ın bu özelliği hala takdir edilir cinsten olsa da 2009-2014 arasında sahip olduğu biricikliğe artık sahip değil ve üstüne üstlük ring içi performansı eskisi gibi değil. Ama tüm bunlara rağmen Punk hala o biricikliğe sahipmiş gibi davranılıyor. Kaldı ki 8 senelik bir kayıp da var ortada, hatta bu 8 seneyi fanlarıyla, kendisini bekleyenlerle (başta ben de olmak üzere) zaman zaman dalga geçerek geçirdi. Belki Punk’a dair bu düşüncelerim hala ona kızgın olmamdan kaynaklıdır, ama genel anlamıyla ben böyle düşünüyorum.

Admin bugün yatağın Dave Meltzer tarafından uyanmış, bu ne düşmanlık.

Pazartesi gece 02:21 gibi telefona gelecek olan o mistik mesaj…

“Beyler RAW canlı mıyız ya hehe?”
CM Punk, RAW’dan süresiz banlanırsa atılacak mesajdır…

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: