WWE RAW Netflix Spoiler | Şova Puanınız?

Deeppy

17 TIME CHAMP
Konular
700
Beğeni sayısı
1,136
PG Nakit
1,595
Favori Güreşçi
Liv Morgan
Yine o kadar acımasız olmayacağım 3.5 veririm. Ha hype ile kıyaslarsam 1 bile değil.

Bu arada RAW'ın temasını niye siyah beyaz yaptınız arkadaş? Kaç yıllık Beşiktaşlıyım ben bile yapmam. Kırmızıdır bu brand ya.

Son düzenleme:

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,371
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Aşırı beklendik bir şovdu: Tüm önemli şeyler önceden belliydi hiç şaşırtıcı bir şey olmadı, maçlar genel olarak iyi olsa da yine tahmin edilebilir oldukları için pek etkilemedi, gözüken eski isimler hiçbir şey katmadı, Roman hikayesi umarım bitmemiştir eğer böyle bittiyse tam bir fiyasko. Ekstra katabileceğim tek övgü Cody vs Owens olayı güzeldi, o kadar Roman’a sövdükten sonra saldırması tatmin etti. Sayabileceğim tek beklenmedik olay buydu ne yazık ki.

Nature Boy

don't trust, verify
Konular
218
Beğeni sayısı
2,884
PG Nakit
1,160
Şovun atmosferi, hissiyatı bambaşka bir seviyedeydi. Yeni kamera açıları, duman ve havai fişek şovları; ring matının siyah oluşu ve üzerindeki reklamlar, röportajların sahne arkasında olması yerine arenada gerçekleşmesi gibi ufak ama güzel detaylar; şovun kendisini ciddiye aldığını gösteriyor. Spor hissiyatını artıran her işte varız. Beni şaşırtan şey, şovda herhangi bir plot–twist görmemiş olmamız. Özellikle Tribal Combat maçında Bloodline hikayesinin ilerletileceği beklentim vardı. Bunun gerçekleşmemiş olması hâli ile bir hayal kırıklığı yarattı. Cody ve Rock'ın hiçbir şey olmamış gibi davranmaları, Roman'ın Rock ile olan etkileşiminde en ufak soğukluğun olmaması da can sıktı yani. Ancak esas maçta hayvan gibi iyi bir şey izlediğim için şovdan mutlu ayrıldım. Sağlamından 4 çalıştı benden.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Yildizevinde daha detaylı bir değerlendirme yapacağım fakat yarattığı beklentinin altında kalmakla beraber nihayetinde bir RAW sovuydu ve RAW sovunun üstünde bir iş vardı. 4.👌

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi