WWE RAW Netflix Spoiler | Şova Puanınız?

Deeppy

THE FINAL BOSS
Konular
540
Beğeni sayısı
884
PG Nakit
1,445
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Yine o kadar acımasız olmayacağım 3.5 veririm. Ha hype ile kıyaslarsam 1 bile değil.

Bu arada RAW'ın temasını niye siyah beyaz yaptınız arkadaş? Kaç yıllık Beşiktaşlıyım ben bile yapmam. Kırmızıdır bu brand ya.

Son düzenleme:

Hülya Avşmaz

ALL HAIL STARCREAM!
Konular
137
Beğeni sayısı
625
PG Nakit
355
RPG Karakteri
Enzo Amore
Favori Güreşçi
Kidd Bandit
1
Aşırı beklendik bir şovdu: Tüm önemli şeyler önceden belliydi hiç şaşırtıcı bir şey olmadı, maçlar genel olarak iyi olsa da yine tahmin edilebilir oldukları için pek etkilemedi, gözüken eski isimler hiçbir şey katmadı, Roman hikayesi umarım bitmemiştir eğer böyle bittiyse tam bir fiyasko. Ekstra katabileceğim tek övgü Cody vs Owens olayı güzeldi, o kadar Roman’a sövdükten sonra saldırması tatmin etti. Sayabileceğim tek beklenmedik olay buydu ne yazık ki.

Nature Boy

running bitcoin
Konular
201
Beğeni sayısı
2,502
PG Nakit
1,260
Şovun atmosferi, hissiyatı bambaşka bir seviyedeydi. Yeni kamera açıları, duman ve havai fişek şovları; ring matının siyah oluşu ve üzerindeki reklamlar, röportajların sahne arkasında olması yerine arenada gerçekleşmesi gibi ufak ama güzel detaylar; şovun kendisini ciddiye aldığını gösteriyor. Spor hissiyatını artıran her işte varız. Beni şaşırtan şey, şovda herhangi bir plot–twist görmemiş olmamız. Özellikle Tribal Combat maçında Bloodline hikayesinin ilerletileceği beklentim vardı. Bunun gerçekleşmemiş olması hâli ile bir hayal kırıklığı yarattı. Cody ve Rock'ın hiçbir şey olmamış gibi davranmaları, Roman'ın Rock ile olan etkileşiminde en ufak soğukluğun olmaması da can sıktı yani. Ancak esas maçta hayvan gibi iyi bir şey izlediğim için şovdan mutlu ayrıldım. Sağlamından 4 çalıştı benden.

RDT

B-K-B WHO?
Konular
55
Beğeni sayısı
300
PG Nakit
2,835
RPG Karakteri
Dario Cueto & Matt Cardona
Favori Güreşçi
Sami Zayn
Yildizevinde daha detaylı bir değerlendirme yapacağım fakat yarattığı beklentinin altında kalmakla beraber nihayetinde bir RAW sovuydu ve RAW sovunun üstünde bir iş vardı. 4.👌

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: