WWE RAW Netflix Spoiler | John Cena Alanda ve Kadınlar Dünya Şampiyonluğu

Bero

﷽﷽﷽
Konular
1,912
Beğeni sayısı
1,726
PG Nakit
4,530
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Cena bu gece kalabalığın yoğun katılımıyla ringde olmanın farklı bir yanı olduğunu söylüyor ve Los Angeles'taki canlı kalabalığın elektriğinin tüm dünyada hissedildiğini belirtiyor. Veda Turu'na başlamak için daha iyi bir yer düşünemediğini söylüyor ve kariyerinin ilk günlerini Los Angeles'ta geçirdiğini hatırlatıyor, ardından ana etkinliğe öylece giremeyeceğini söylüyor ve yaklaşan Erkekler Royal Rumble maçına değiniyor. Gelecek yıl belki diye bir şey olmadığını söyledikten sonra Rumble'ı kazanmanın imkansız gibi görünse de hiçbir şeyin imkansız olmadığını söyledi. Ardından hayranlarına teşekkür ediyor ve Rumble'ı kazanacağına olan güvenini ifade ediyor.

Last Woman Standing
Women's World Championship

Liv Morgan (ş) vs. Rhea Ripley

Maçı Rhea Ripley Riptide ile kazanıyor kemeri de kazanıyor.

Maçtan sonra Dominik ringe girer ve Ripley'e sarılmak ister. Ripley ona bir darbe indirir ve ardından Riptide vuruyor.

Ripley giriş rampasında galibiyetini kutlarken, The Undertaker ("American Badass" kıyafetiyle) motosikletiyle görünür ve Ripley ile kutlama yapmadan önce ringin etrafında bir tur atar.

Ardından The Miz ile sohbet eden Jackie Redmond'a geçiyoruz. Karrion Kross ve Scarlett Miz'e yaklaşır ve Kross, Miz'e kendilerinin ve The Authors of Pain'in Wyatt Sicks'in icabına bakmasını beklediğini açıkça belirtir. Miz, Kross'a dışarıda olduğunu söylerken, Kross onu tekrar onlara katılmaya ikna eder.

Deeppy

THE FINAL BOSS
Konular
541
Beğeni sayısı
885
PG Nakit
1,445
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
John Cena, Royal Rumble'ı bu promoyla kazandığını belli etti bence ya. Kral umarım 17x yapar da öyle veda eder.

Kadınlar maçı neresinden bakarsan ağır sıçış. Yetmezmiş gibi koskoca Undertaker bu şekilde görünüyor?! Pes yani.

Ah be Liv üzümlü kekim. :( Bir daha alır mıyız, zor.

Son düzenleme:

Baylaz

Gifted Talent
Konular
41
Beğeni sayısı
136
PG Nakit
210
Favori Güreşçi
AJ Syles, Utami Hayashishita, IYO SKY.
200+ günlük vasat Liv reigni bittiğine göre 300+ günlük bir başka vasat Rhea reignine geçelim.

RDT

B-K-B WHO?
Konular
55
Beğeni sayısı
307
PG Nakit
2,835
RPG Karakteri
Dario Cueto & Matt Cardona
Favori Güreşçi
Sami Zayn
Liv tekrardan kazanacaktır kemeri. Rhea ile olan hikayenin bittiğini hiç sanmıyorum. Cena babaya da Rumble hayırlı olsun. Taker babada da yazıklar olsun. Bulunman gereken yer burası mıydı? Badass ile son bir maç işi havada kalmaz umarım.

Styles Clash

littlefinger
Konular
98
Beğeni sayısı
2,096
PG Nakit
550
Favori Güreşçi
AJ Styles
Koca şovda beni nostaljiye götüren tek an bu andı. Punk demeyeceğim zira Punk da bu dönemin isimlerinden birisi oldu bence. Fakat Cena son dönemlerde aşırı kötü bir görünüm ve havaya sahipti ancak bu gece sanki 2009 yılından fırlamış gibi promo kesti. Paşamızın yolu da bahtı da açık olsun.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,651
Beğeni sayısı
4,870
PG Nakit
4,200
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Sanırım şovun en iyi segmenti (segment derken maçları da dahil ediyorum) John Cena'nın promosuydu ya. Mikrofon işinin masterı olduğunu tartışmaya gerek dahi yok zaten, inanılmaz bir promo kesti yine ve Rumble için gümbür gümbür geldiğini gösterdi.

Bu maç Last Woman Standing olarak duyurulmuştu ama bildiğin dümdüz pinle falan bitti maç koptuk saşlşafskldkşflsdafşkasd. Maçın sonundaki Undertaker eklemesi ise çok hoşuma gitti, maç sonu poz işinde Ripley ile şahane bir kimya tutturdular bu kadarını ben bile beklemezdim.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: