WWE RAW Netflix Spoiler | Açılışı Yapan İsimler ve Tribal Combat Maçı

Bero

﷽﷽﷽
Konular
1,912
Beğeni sayısı
1,726
PG Nakit
4,530
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Canlı yayındayız! ringi çevreleyen perdeye yansıtılan WWE'nin tarihini vurgulayan bir video görüyoruz. Perde iniyor ve Triple H ringde! Netflix Era'nın resmen başladığını açıklıyor.

IŞIKLAR KAPANIYOR VE THE ROCK GELİYORRR

The rock mikrofonu alıyor

The Rock yıllar önce küçük bir çocukken WWE'deki babası Rocky Johnson ile yollara düştüğünü söylüyor. Şovu izlemek için bilet alabildiğini ya da kablolu yayından izleyebildiğini ama artık “Raw ”un Netflix'te olduğunu söylüyor. Sonunda Los Angeles'a geldiğini söylüyor ve ardından Ted Sarandos, Cody Rhodes ve Roman Reigns'e teşekkür ederek hepsine minnettarlığını sunuyor. Yaklaşan Tribal Combat'ı yakından izleyeceğini belirtiyor

Tribal Combat Match
Solo Sikoa vs. Roman Reigns

Maçı solo Sikoa fazla üstün götürüyor bir yerden sonra üstünlük roman'da geçince Fatu ve Tama maça karışıyor fakat Sami ve jimmy geliyor onları durdurmaya. Bu arada Kevin Owens'da geliyor ve roman'a stunner yapıyor Solo tuşa gidiyor Roman atıyor. Cody geliyor Owens için Owens'a ringde Cody Cutter yapıyor. Cody Owens'ı döverek uzaklaştırıyor. Bu sırada ringde Sami Solo'ya Helluva Kick vuruyor ardından Roman Spear vurup tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor.

Maçtan sonra Heyman, Reigns'in önünde diz çöker ve Ula Fala'yı ona uzatır. Rock ring kenarında ortaya çıkar ve Heyman ile Reigns'in dikkatini çeker. Heyman'dan Ula Fala'yı kendisine vermesini ister ve Heyman da verir. The Rock, Ula Fala'yı Reigns'in boynuna takar ve ikisi birbirlerine bakarlar. Daha sonra birbirlerine sarılırlar ve Reigns The One sembolünü havaya kaldırır

Son düzenleme:

marchafunebre

Paul Heyman Guy
Konular
480
Beğeni sayısı
286
PG Nakit
790
Favori Güreşçi
Bryan Danielson
The Rock şaka mısın kardeşim? Wrestlemania sonrası RAW şovunda senin için geleceğim diye ahkam kesiyorsun ve şimdi el bebek, gül bebek ilerliyorsun? Amacın ne lan senin?

Maçın sonucu beklediğim gibiydi ve şahsen çok memnun kaldım. Ancak maç içerisinde cidden gına geldi. Kevin Owens'ın devreye girmesi farklılık oluştursa da yine farklı bir hikaye izletemediler. Maç sonunda ise The Rock ise bir temel bile oluşturamadı.

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
54
Beğeni sayısı
3,529
PG Nakit
1,545
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
The Rock şaka mısın kardeşim? Wrestlemania sonrası RAW şovunda senin için geleceğim diye ahkam kesiyorsun ve şimdi el bebek, gül bebek ilerliyorsun? Amacın ne lan senin?

Maçın sonucu beklediğim gibiydi ve şahsen çok memnun kaldım. Ancak maç içerisinde cidden gına geldi. Kevin Owens'ın devreye girmesi farklılık oluştursa da yine farklı bir hikaye izletemediler. Maç sonunda ise The Rock ise bir temel bile oluşturamadı.
Saçmalıktı ya orası. Roman'la isterse dudak dudağa öpüşsün ama o sekanstan sonra Cody'le bu kadar canımlı cicimli takılmamalılardı.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,651
Beğeni sayısı
4,870
PG Nakit
4,200
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
The Rock'ın kayfabeyi mideye indirmesine şok oldum, cidden hiç beklemiyordum böyle bir promo. Acayip can sıktı ve bu da Rock'ın WM 41'de güreşmeyeceğine delalet bence.

Roman v Solo ise klasik bir Tribal Combat maçıydı, hiç mi farklı bir şey düşünmez insan be arkadaş? Owens'ın gelişini beklemiyor değildim ama bir an için feci boşluğuma geldi yalan yok, maçı birkaç saniyeliğine güzelleştiren bir andı bence. İMPARATOR'u Ula Fala'sına kavuştuğu için tebrik ediyorum, Solo'nun bundan sonra çizeceği rotayı ise çok merak ediyorum.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: