Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kenny Omega: Profesyonel güreşte gerçek bir alternatif yaratılmasında benim de payım vardı. Birçok insanın hayatı daha iyiye gitti. Birçok insan hayallerini yaşıyor. Ama bir kez bile teşekkür almadım!
@Nature Boy hoca gibi düşünenlerin bence Elite yerine Tony'i hedef almaları lazım. Elite'in sana katabileceği maksimum şey şirketin kuruluş hypeını yakalamak. İşler ilerledikçe bu adamların vizyonuna güvenmek tamamen Tony'nin hatasıydı.
Matt ve Nick’in başarıyı sahiplenme şekli bence Omega’yı ve diğerlerini arka planda bıraktı. İkinci kısma katılmıyorum o yüzden kanka. Bunu biz yaptık olayında YB tarafının hakkı bence fazlasıyla veriliyor. Hem kuruluş aşamasında hem de devamındaki süreçte.
@Nature Boy hoca gibi düşünenlerin bence Elite yerine Tony'i hedef almaları lazım. Elite'in sana katabileceği maksimum şey şirketin kuruluş hypeını yakalamak. İşler ilerledikçe bu adamların vizyonuna güvenmek tamamen Tony'nin hatasıydı.
Kesinlikle. Cody ve Elite’in diğer üyeleri bu işe ön ayak oldu. Sonraki süreç tamamiyle Tony’nin kötü yönetimi. Cody’yi ayrı olarak söyledim çünkü ekibe bu vizyonu veren Cody’ydi.