Kenny Omega Birkaç Yıl Sonra WrestleMania Ana Olayında Logan Paul vs. MrBeast'ın Olacağı Bir Yolda Olunduğunu Söylüyor

Konular
153
Beğeni sayısı
1,868
PG Nakit
1,115
Favori Güreşçi
Seth Rollins
RPG Karakteri
Wes Lee
Haliburton vs. Brunson
Travis Scott vs. Bad Bunny
Logan Paul vs. Jake Paul

ne akarız valla ya yapsanıza şunu şimdiden heyecanlandık tarihin en iyi sovu geliyo

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Adam sanki WWE’ye çöp AEW’ya Elmas demiş. Ne gömmüşsünüz. Adamın demek istediği güreşin içinden gelen adamlardan çok güreş dışı ana akım medyadan isimlerin ana olayda olması, güreşe bağımsız şirketlerden itibaren hayatını verenlere haksızlık.
AEW'nun da yapmadığı iş değil. WWE'ye nazaran az gözüküyor ama AEW'da yapıyor. WWE'den farkı varmış gibi davranılması üzüyor beni.

Konular
26
Beğeni sayısı
377
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Will Ospreay
AEW'nun da yapmadığı iş değil. WWE'ye nazaran az gözüküyor ama AEW'da yapıyor. WWE'den farkı varmış gibi davranılması üzüyor beni.
AEW, WWE kadar yapmıyor. İşe eğlence sektörü olarak bakarsak WWE’nin bu kadar ana akım ünlüsü çağırması bence kötü bir şey değil. Ama işe güreş boyutundan bakınca bence Kenny haklı.

Danke

🍓
Konular
23
Beğeni sayısı
410
PG Nakit
125
Favori Güreşçi
Tama Tonga
Fazla acımasızca olmuş. Profesyonel güreş tarihinde her zaman ünlülerin maça çıktığı anlar olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Ama dediği şeyin gerçekleşeceğini sanmıyorum. Logan bahsettiğim ünlülerden çok daha ayrı bir kategoride. Bu adam bir milyoner ve muhtemelen sektördeki çoğu insandan daha da zengin. Bu işi para için değil zevk aldığı için yapıyor. Yaptığı işlerde de bu hiç de kötü bir iş çıkarmıyor. Saygı duymak lazım.

BerzerkBryan

Boliever
Konular
2,257
Beğeni sayısı
1,392
PG Nakit
550
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley
Fazla acımasızca olmuş. Profesyonel güreş tarihinde her zaman ünlülerin maça çıktığı anlar olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Ama dediği şeyin gerçekleşeceğini sanmıyorum. Logan bahsettiğim ünlülerden çok daha ayrı bir kategoride. Bu adam bir milyoner ve muhtemelen sektördeki çoğu insandan daha da zengin. Bu işi para için değil zevk aldığı için yapıyor. Yaptığı işlerde de bu hiç de kötü bir iş çıkarmıyor. Saygı duymak lazım.
Yanlış hatırlamıyorsan WCW'ya NBA'den gelenler vardı olur böyle şeyler yani, Neticede Omega'nın abarttığını düşünmekteyim.

Kara

-
Konular
167
Beğeni sayısı
1,336
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Cahilce bir yorum.

Mr. T'nin Wrestlemania 1'de ana olay, Lawrance Taylor'un tahminimce Wrestlemania 10 ya da 11'de ana olay olduğunu vasat bir güreş izleyicisi olarak ben biliyorken kendisi bilmiyor herhalde. Mike Tyson çıkıp Shawn Michaels vs. Steve Austin ana olayının kaderini yazdı. Floyd Mayweather bile Big Show ile maça çıktı. Küçük, büyük, dövüşçü bir çok ünlüyü senelerdir kullanıyor zaten şirket. Bunu WCW'de yaptı Japonlar bile gidip Muhammed Ali'yi getirip güreş ringine soktu. Çünkü bu hamleler kendini izletiyor, ilgi çektiriyor ve güreş izlemeyen birine bile açıp baktırıyor. Sadece iki ünlünün ringe çıkmasından bahsediyorsa eğer verdiği örnekteki Logan Paul'u hala güreşçi değilde internet ünlüsü olarak görmesi daha cahilce oluyor.

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Ya bi sus adam güldürme beni. Skibidi rizz diye gezip kameraya kolunu sıkarak BOOM diye bağıran adamlara birden fazla şov yer vereceklerine kadronuzdaki “yetenek abidesi” isimlerle yarışan Logan’ı WMME yapsınlar.
AEW güreşçilerinin kendi şirketlerini izlememeleri kopartıyor beni harbiden.
Valla bu saatten sonra Logan Paul'den WMME olur senden olmaz. Sirketindeki 5 kişi hariç alayından da iyi güreşçi.
Bi tık boş yapmış.
Valla bir tane doğru yorum yok hangisine yanıt atayım bilemedim.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi