Kenny Omega: Bir Kez Bile Teşekkür Almadım

KAT

mr. iwgp
Konular
1,226
Beğeni sayısı
1,476
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1

Kenny Omega: Profesyonel güreşte gerçek bir alternatif yaratılmasında benim de payım vardı. Birçok insanın hayatı daha iyiye gitti. Birçok insan hayallerini yaşıyor. Ama bir kez bile teşekkür almadım!​

Huma

Dr. Drake Ramoray
Konular
96
Beğeni sayısı
381
PG Nakit
540
Sonuna kadar haklı. Hatta direkt Elite’in bu konuda hakkı yeniyor.
@Nature Boy hoca gibi düşünenlerin bence Elite yerine Tony'i hedef almaları lazım. Elite'in sana katabileceği maksimum şey şirketin kuruluş hypeını yakalamak. İşler ilerledikçe bu adamların vizyonuna güvenmek tamamen Tony'nin hatasıydı.

Hacken

Bret Hart
Konular
37
Beğeni sayısı
2,801
PG Nakit
765
Favori Güreşçi
Bret Hart
RPG Karakteri
Maxwell Jacob Friedman
Sonuna kadar haklı. Hatta direkt Elite’in bu konuda hakkı yeniyor.
Matt ve Nick’in başarıyı sahiplenme şekli bence Omega’yı ve diğerlerini arka planda bıraktı. İkinci kısma katılmıyorum o yüzden kanka. Bunu biz yaptık olayında YB tarafının hakkı bence fazlasıyla veriliyor. Hem kuruluş aşamasında hem de devamındaki süreçte.

Konular
26
Beğeni sayısı
377
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Will Ospreay
@Nature Boy hoca gibi düşünenlerin bence Elite yerine Tony'i hedef almaları lazım. Elite'in sana katabileceği maksimum şey şirketin kuruluş hypeını yakalamak. İşler ilerledikçe bu adamların vizyonuna güvenmek tamamen Tony'nin hatasıydı.
Kesinlikle. Cody ve Elite’in diğer üyeleri bu işe ön ayak oldu. Sonraki süreç tamamiyle Tony’nin kötü yönetimi. Cody’yi ayrı olarak söyledim çünkü ekibe bu vizyonu veren Cody’ydi.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi