Netflix öncesi son, SmackDown'ın 3 saat era'sının ilk şovuna hepimiz hoş geldik... Cody Rhodes ve Kevin Owens arasında olan bitenlerle alakalı bir promo izliyoruz ilk olarak, sonrasında ringdeyiz.
Cody Rhodes Şovu Açıyor, Sürpriz Bir İsmin Görünüşü
WWE Şampiyonu Cody Rhodes ile şovu açıyoruz. Cody, Owens ile çıkacağı maçtan bahsediyor ama hala güreşmek için temize çıkmamış, bunun sebebi de Owens'mış tabii. Cody sözlerine devam ediyor, tam mevzuyu ateşlendirecekken bir kılıç sesi duyuyoruz! Aha noluyor lan? Drew McIntyre burada! McIntyre tüm heybetiyle ringe geliyor, Cody hafif şaşkınlıkla onu izliyor. McIntyre ringe girdikten sonra Cody'i bir süre izliyor ve birden sarılıyor Cody'e? What? sadfkjlkjlfdaslkjafsdjk valla süper adam ya nerede ne yapacağı asla belli olmuyor. Şimdi söze geçiyor McIntyre. Buraya Cody'i incitmeye değil, ona yardım etmeye gelmiş. Cody'i öven sözler sarf ediyor Drew. O şu an bu endüstrinin en büyük ismiymiş ve böyle bir durumdayken Owens ile maça çıkma hususunda hayatının hatasını yapmak üzereymiş Cody. Drew konuşmasına devam ederken Cody onu bölüyor. Onun buraya transfer penceresiyle geldiğini beliyormuş Cody. Ve hal böyleyken beni incitmek değil yardım etmek mi istiyorsun diyor Drew'e, Drew ise evet doğruları söylüyorum diyor. Cody ise devam ediyor konuşmaya ve Drew'a inanmadığını, Drew'a güvenmediğini söylüyor ve bu gece bir maç için meydan okuyor! Drew'a geçiyor söz ve ısrarla doğruyu söylediğini, Cody'i incitmeye değil ona yardım etmeye geldiğini söylüyor. Sonrasında ringi terk etmeye koyuluyor. Tam aprondayken son bir şey daha diyor Cody'e ve arkanı kolla diyor. Tam o sırada Kevin Owens burada! Cody Rhodes'a dalıyor! McIntyre ise bunlar olurken ringi terk ediyor. Cody ve Owens'ın arasındaki kavga iyice alevleniyor derken yine arka alanda crew, hakem vs. namına kim varsa herkes ringe toplanıyor ve ikiliyi ayırıyorlar bir şekilde.
Shinsuke Nakamura def. Andrade
Yine ring post dramasıyla çözüyor maçı Nakamura. Maçtan sonra galibiyetini kutlayamadan LA Knight burada! Hızlıca ringe gelip Nakamura'ya dalıyor ve onu indirip peş peşe yumruklar vuruyor, tam kaldırıp BFT geçirecekken çekiliyor Nakamura ve ringden kaçıyor. Knight ise mikrofonu alıp Nakamura'ya sesleniyor. Kemer maçı için konuşuyor direkt ve önümüzdeki hafta için maç tescillenmiş oluyor.
Michin def. Piper Niven
Niven Bomb'da sıyrılan Michin, Niven'a Eat Defeat yapıyor ve maçı kazanıyor. Kenardan maçı izleyen Chelsea ile de ufak bir bakışıyorlar.
Paul Heyman'ın Açıklamaları
Heyman, RAW'da gerçekleşecek Reigns vs. Solo maçından bahsediyor haliyle. Heyman, kendisiyle beraber Reigns'in Solo'yu vakti geldiğinde Kabile Şefi olması için eğittiklerini söylüyor. Ama Solo hasta bir o**** ç****u olduğu için Ula Fala'yı çalmış. Çünkü onu Kabile Şefi olarak kimsenin kabul etmeyeceğini kendi de biliyormuş, o yüzden bunu yapmış. Tama Tonga'yı, Tonga Loa'yı, Jacob Fatu'yu ülkeye sokup gruba dahil etmiş. Tribal Combat'te günün sonunda tek bir isim kazanacak, tek bir isim kaybedecekmiş. Kabile Şefi olarak kalacak tek bir isim varmış, o da Roman Reigns'miş. Heyman sözünü bitirip ringi terk edecekken Solo Sikoa'nın müziği duyuluyor! KINGPARATOR burada. Heyman müziği duyunca freni yapıyor ve ringde kalıyor. Solo ringe geliyor ve söz Heyman'da. 10 saniye önce korkudan altına işemiş Heyman! sadflşsadfşfşlkadskşlfasdfkas sebebi ise en son aynı ringde olduklarında yaşananlarmış haliyle. Solo mikrofonu istiyor Heyman'dan, Heyman ona mikrofonu veriyor ve sözü Solo alıyor şimdi. Zamanında CM Punk'a iyilik yaptın, bana da yap diyor. Eğer Tribal Combat'te Reigns yenerse Solo onu Kabile Şefi olarak kabul edecekmiş. Ama eğer ben yenersem hem Ula Fala boynumda kalacak, hem de seni de alacağım diyor Heyman'a! Eğer ben kazanırsam sonsuza kadar benim Wiseman'im olacaksın diyor. Ve günün sonunda Reigns'in beni kabul etmesini sağlayacaksın diyor. Heyman şokla izliyor Solo'nun sözlerini. Solo mikrofonu Heyman'a veriyor. Heyman şaşkınlıkla ringi terk ediyor, Solo ise ringde pozunu veriyor.
WWE Tag Team Şampiyonluğu Maçı
#DIY (ş) vs. Motor City Machine Guns (ended no contest)
Son bölümde Pretty Deadly maça karışıp MCMG'yi sabote ediyor. DIY avantajı da alıyor bu şekilde ve tuş denemesinde bulunuyor Gargano ama Shelley atıyor! Pretty Deadly kenardayken Berto ve Angel buradalar! Dışarıda onlar kapışırken MCMG ikilisi DIY ikilisine aynı anda kilit bağlıyor! Feci gafil yakalanmış durumdalar, derken Angel ve Wilson'ın kavgası bir anda ringe taşınıyor ve kilit bağlanan kısma düşüyorlar ringde! Müdahale olunca hakem zili çaldırıyor ve no contest bitiyor maç! Puhahahahahahaha inanılmaz bir bitiş, DIY feci bir balla koruyor kemeri.
WWE Kadınlar Şampiyonluğu Maçı
Nia Jax (ş) def. Naomi
İkili arasında çetin bir savaş dönüyor resmen. Son kısımda Nia, Naomi'yi köşede kucaklıyor ama Naomi onun üzerine düşüyor hareket esnasında! İki isim de yerdeyken IT'S TIFFY TIMEEEEEEE! HADİ LAN AVRAT ŞU YEMEĞİ YAP ARTIK LET'S COOK IT! Hakemle beraber geliyor Tiff ve masaya kadar gidip çantayı veriyor hakeme ama sonra hakemi itip düşürüyor??? Napıyorsun kızım sen ama yaaaaaaa. Candice de maç hakemini oyalarken Tiff, Naomi'nin suratına çantayı vuruyor ve Nia da sonrasında finisherını uygulayıp tuşa giderek maçı sonuçlandırıyor. Yine Nia'ya oynadı kız hay Allah'ım yaaaaa… Bianca ringde ve Naomi ile ilgileniyor. Bu sırada Nia ona da dalıyor ve şimdi köşeye çıkıyor. AMA TIFFANY NIA'YA ÇANTAYLA VURUYOR! ALLAAAHHHHH ALLLLLLLLAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH! WTF IS GOING ON ULAN YAAAAAAAA. TIFF, CANDICE'I DE BERTARAF EDİYOR. BIANCA BİR ANDA NIA'YA K.O.D. VURUYOR NASIL YAPTIN LAN ONU NIA'YA OHA! TIFFANY, BIANCA'YI TUTUP MASAYA FIRLATIYOR ŞİMDİ VE ÇANTAYI HAKEME VERİYOR. ZİL ÇALDI! ZİL ÇALDI!
WWE Kadınlar Şampiyonluğu Maçı
Tiffany Stratton def. Nia Jax (ş)
TIFF ZİL ÇALARKEN KÖŞEYE ÇIKIYOR VE PRETTIEST MOONSAULT! 1---2---3! 3! 3! GOL LAN GOOOOOOOLLLLLLLLLLLL! TIFFANY STRATTON YENİ ŞAMPİYON! AYLARCA NAKIŞ NAKIŞ İŞLEDİ HER ŞEYİ, MUHTEŞEM BİR STRATEJİ, FİNALDE DE ZEKİCE HAMLELER VE YEPYENİ BİR ŞAMPİYONUMUZ VAR ARTIK! Seyirciden süper bir reaksiyon var Tiff'e. Tiff zaferini kutlarken kameralar kapanıyor.
6-Man Tag Team Maçı
The Bloodline (Solo Sikoa, Tama Tonga, Jacob Fatu) def. Sami Zayn & The Usos
Maçın son kısmında Drew McIntyre girişte görünüyor, Jey Uso ona Suicide Dive ile atlıyor hızlıca ve ringe çıkıp Fatu'nun üstüne atlıyor ama Fatu çekiliyor ve iplerden gelen Jey'e Pop-up Samoan Drop yapıyor. Tuş deniyor ama başarısız. Solo, Fatu'dan tag alıyor ardından Fatu, Hip Attack için koşuyor ama Jey çekiliyor! Ardından aprondaki Solo'ya Superkick! Hemen ardından Fatu'ya Spear! Şimdi köşeye çıkıyor ve Uso Splash! Jey hareketi yapar yapmaz Solo ringe dönüp Jey'e Samoan Spike yapıyor! Tuşa gidiyor Solo hemen 1---2--- Zayn yetişmeye çalışıyor, 3! Yetişemedi Zayn! Bloodline galibiyeti alıyor bu maçtan! Tribal Combat öncesi çok kıymetli bir galibiyeti hanesine yazdırıyor Solo ve şov Bloodline'ın gövde gösterisiyle sona eriyor.