Drew McIntyre ve Damian Priest program yayına girerken arka alanda birbirlerine girdiler.
Tiffany Stratton: Savannah, Georgia. Saat kaç? Aman Tanrım, bir yılda ne kadar çok şey değişebiliyor. Geçen yıl bu zamanlar, Money In The Bank'e giriyordum, dünyadaki tüm heyecanla. Bazı insanlar boyumu aştığını düşündü ve ben de baskının beni etkilemesine izin verdim. Ama işte buradayım, WWE Kadınlar Şampiyonu olarak karşınızdayım. Ve buraya gelirken, en iyilerden bazılarını yendim. En büyük sahnede Charlotte Flair'ı yendim. Sonra geçen hafta Nia Jax'in suratını dağıttım. Ve iki hafta sonra, Money In The Bank'te, bir başkası benim sahip olduğum aynı fırsata sahip olacak. Ve işte o kişiye söyleyeceklerim. Eğer benden para kazanmaya çalışırsan, bil ki.
Alexa Bliss: Resmi olarak tanıştığımızı sanmıyorum. Ben de eski bir Kadınlar Şampiyonuyum. Eski Bayan Money In The Bank. Ben Alexa. Ve sen, Tiffany, gözüm üzerindeydi. WrestleMania'da Charlotte'ı yendiğinde gözüme çarpmıştın. Aslında onun için üzülmüştüm ama sonra hatırladım, kendine Kraliçe diyen bir narsist için üzülemezsin. Bunların hiçbirine ihtiyacım yok. Ama şuradaki çantaya ihtiyacım var. Çünkü Tiffy, sana Tiffy dememin bir sakıncası var mı? Tiffy, teşekkür ederim. Bu bir iş, kişisel değil. Bunu biliyorsun. Sen Nia Jax'i nakde çevirdin, ben de çanta bendeyken aynı şeyi yaptım. Ama aradaki fark, ben Nia'yı seviyordum, seni tanımıyorum. Bu yüzden, o çantayı kazanmamam için dua etsen iyi olur, çünkü zirveye yükselişinin hızlı olduğunu düşünüyorsan, sadece düşüşünü bekle.
Charlotte Flair: Bilinen bir şey varsa o da alçakgönüllülüktür. WWE tarihinde 14 kez Dünya Şampiyonu olmuş en alçakgönüllü kişi olabilirim. Şimdi buraya gelip Tiffany Stratton'ı WrestleMania'da beni yendiği için alçakgönüllülükle tebrik etmek istiyorum. Tiffany, tatlım, harika gidiyorsun, ama bu sonsuza kadar sürmeyecek. Mesele şu Savannah, Money In The Bank'i kazanmak dışında bu işte yapılacak her şeyi yaptım. Eğer gitmem gereken yol buysa, öyle olsun. Money In The Bank'i kazanıp o çantayı nakde çevirdiğimde, sadece unvanı geri almakla kalmayacağım, spot ışıklarını da geri almayı planlıyorum. Çünkü şöyle bir şey var, bir şey istediğimde beklemem, sadece alırım.
Tiffany Stratton: Char, sen tam bir ikiyüzlüsün. Yani, paraya çevirmenin ve unvanı kazanmanın kolay çıkış yolu olduğunu söyleyen sen değil miydin? Peki, burada ne yapıyorsun? hak kazanmaya mı çalışıyorsun? Dürüst olmak gerekirse, siz ikiniz benim için biraz klasiksiniz. Siz standarttınız, ben ise yükseltme. Hoşunuza gitse de gitmese de, ben şampiyon olduğum sürece, her zaman Tiffy Zamanı olacak.
Giulia def. Charlotte Flair & Zelina Vega
Giulia rakibine yaptığı The Northern Lights Bomb'un ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor.
Zelina Vega kulis alanında Chelsea Green ile karşılaşır. Chelsea, Zelina'nın kesinlikle yüzde sıfır tehdit oluşturduğunu söylüyor. Chelsea, Zelina'nın hem şampiyon hem de kaybeden olarak ortalıkta dolaşabilmesinin şaşırtıcı olduğunu düşünüyor. Zelina'nın bunu nasıl yaptığını bilmiyor. Zelina Chelsea'ye saman yumrukları atmaya başlar. Kıyamet kopmaya başlar. Michin, Gizli Servis'e kendo sopasıyla saldırdı. Nick Aldis ve görevliler kavgayı ayırmak zorunda kaldı. Nick Aldis bu gecenin ilerleyen saatlerinde bir maça resmiyet kazandırdı. Sercet Hervice, B-Fab & Michin ile karşılaşacak.
Tommaso Ciampa def. Chris Sabin
Tommaso Ciampa rakibine yaptığı The Running Pump Knee Strike'ın ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor. Candice LeRae DIY ile birleşiyor.
Drew McIntyre ve Damian Priest bir başka iskele altı kavgasına tutuşur, bu kez kavga arenaya taşar. Priest, McIntyre'ın sosyal medyasına geri dönüp dönmeyeceğini soruyor. Priest, McIntyre'ı yarın gece Saturday Night's Main Event'te hastaneye göndereceğini söylüyor. Ancak Priest yine de bu gece etini istiyor. Priest güvenlik görevlilerinin arasından geçiyor. Priest ve McIntyre rampa yolunda kavga etmeye başladı.
Charlotte Flair'ı sahne arkasında tek başına yürürken görüyoruz. Alexa Bliss kendi kendine konuşuyor ve temel olarak, işte tam da bu yüzden arkadaşlara ihtiyacınız olduğunu, çünkü arkadaşınız olmadığında, her şey darmadağın olduğunda sizi kaldıracak kimsenin olmadığını söylüyor. Alexa Charlotte ile konuşmadığını, Lily ile konuştuğunu söylüyor. Alexa, Charlotte'ı Money In The Bank'te göreceğini söyler, oh, bekle, boş ver. Alexa uzaklaşırken Charlotte sinirlenir.
B-Fab & Michin def. The Secret Hervice
B-Fab rakibine yaptığı The Fab-U-Lost NeckBreaker'ın ardından tuşa gidiyor ve maçı takımına kazandırıyor.
Santos Escobar, Los Garza ile bir görüşme yaptı. Santos, her ailede inişler ve çıkışlar olduğunu belirtti. Berto aptalca bir moral konuşması daha duymak istemiyor. Santos bunun aptalca bir moral konuşması olmadığını, bunun bir iş olduğunu söylüyor. 7 Haziran, Worlds Collide. Legado Del Fantasma, El Hijo De Dr. Wagner Jr, Psycho Clow ve Pagano ile karşılaşacak. Santos, Berto'ya vizyonunu görmesini söylüyor. Worlds Collide saat 14:00'te YouTube'da yayınlanacak! 7 Haziran'da Inglewood, Kaliforniya'daki Kia Forum'da.
Jacob Fatu & JC Matteo def. Jimmy Uso & Rey Fenix
JC Matteo rakibine yaptığı Tour Of The Islands'ın ardından tuşa gidiyor ve maçı takımına kazandırıyor.
R-Truth: Savannah, Georgia, biraz gürültü yapın. Ne oldu? Size ne olduğunu söyleyeceğim. Herkes bana yarın gece çocukluk kahramanın John Cena'yla dövüşmeyi nasıl karşılayacağını sorup duruyor. Ama anlamıyorlar, yarın gece çocukluk kahramanım John Cena ile dövüşmeyeceğim, şu anda gördüğüm adam, bana saldıran adam, onu tanımıyorum. Ama çocukluk kahramanım John Cena'yı düşünüyordum. Nerede yanlış gittiğini ya da bunu nasıl önleyebileceğimi bulamadım. Sonra bir sorun fark ettim, bir sorun fark ettim dedim. Güç. Her zaman güçtür. Eskiden bana arkadaşım, kardeşim derdi. Ama ne kadar güç ve şöhret sahibi olursa, o kadar kopuk hissetti. Mesajlar azaldı. Cevaplar, daha yavaş. Telefon görüşmeleri kesildi. Bana her zaman kızgınmış gibi hissediyordum, çünkü ne yaparsam yapayım yanlıştı. Kendimi suçluyordum. Sonra onu üzecek bir şey yaptığımı ya da sinirlerini bozduğumu düşündüm ama sonra başkalarıyla konuşmaya başladım ve onlar da onu benimle aynı şekilde görüyorlardı. John Cena kendini güçle izole etti.
Yüzüklerin Efendisi'ndeki Goblin Adam gibiydi. Kendine verdiği güçle yozlaştı. Bu sensin John Cena, bu sensin, şampiyonluğuna bakıp ona kıymetlim diyen. Sorun şampiyonluk değil, senin egon, köpek. Eğlenmeyi bıraktın ve şimdi biri eğlenmek ya da iyi vakit geçirmek istediğinde sinirleniyorsun. Dönüştüğün kişiyi sevmiyorum, John. Mutlu olduğuna inanmıyorum. O mutlu değil. Sen tüm zamanların en iyisisin. O tüm zamanların en iyisi, millet. Seni geri getirebilir miyim bilmiyorum ama deneyeceğim. Neşemi benden alamayacaksın, John Cena. Güreşi mahvetmek mi istiyorsun? Eğer güreşi kurtarmak istiyorsam, seni kurtarmak zorundayım. Şimdi, ellerimi sana sürmek istemiyorum, ama eğer zorunda kalırsam, her zaman yaşayan aceleciliği, sadakati ve saygıyı kıçına geri sokacağım. Seni bizimle bırakacağım, kahramanımı özledim, bunu inkar edemem. Cumartesi günü tekrar söylüyoruz. Cena Kazanırsa, İsyan Ederiz! N'aber?
LA Knight def. Aliester Black & Shinsuke Nakamura
Aliester Black Nakamura'ya Black Mass yapıp tuşa gidiceği esnada LA Knight tarafından tuşu bozuluyor ve ringin dışına gönderiliyor. Ardından LA Knight tuşa gidiyor maçı kazanıyor.
The Street Profits vs. Fraxiom (No Contest ile bitti ancak The Street Profits hÂl WWE Tag Team Şampiyonları)
Montez Ford, “From The Heavens” için hazırlanıyor. Binanın ışıkları sönüyor. Wyatt Sicks ringde belirir. Ford dua etmeye başlar. Dexter Lumis, The Avalanche Belly to Belly Suplex ile diskalifiyeye sebep olur. Maçtan sonra Erick Rowan, DIY'i yerde bir Running Crossbody Block ile siler. Nikki Cross, Candice LeRae ile kavga etmeye başladı. Joe Gacy, Ford'a Handspring Lariat ile vuruyor. Gacy, Lumis'i Ford'a PowerBombs ile vuruyor. Uncle Howdy Mandible Claw'ı uyguluyor. Uncle Howdy, Johnny Gargano'yu Sister's Abigail ile yere seriyor. Gösteri yayından kalkarken Wyatt Sicks dimdik ayakta.