RPG Yeni Dönemin Başlangıcı

Hacken

Joe Hendry
Konular
19
Beğeni sayısı
1,568
PG Nakit
480
RPG Karakteri
Bryan Danielson
Favori Güreşçi
Joe Hendry
31.12.2024
Bryan Danielson Dojo
Aberdeen, Washington

Kameralarımız, Bryan Danielson Dojo’da açılıyor. Tam karşımızda, masasının arkasında duran ödül köşesinin ortasında daha önce bir boşluk olduğunu gözlemlemiştik. Artık orada PGW Championship’i görüyoruz. Danielson, kameranın oraya odaklandığını anlıyor ve sandalyesinde doğrularak söze giriyor:

Bryan Danielson:
PGW’ya imza attığım günden beri orası boş duruyordu. İmzayı attım ve gelip kemer için yer açtım. Er ya da geç çabalarımın nihai olana varacağını biliyordum. Buna inanıyordum, yaptıklarımın beni zirveye çıkaracağına emindim. Stratejimi doğru belirleyip en iyi yaptığım işe odaklanmayı sürdürdüm. Zaman zaman pes edecek gibi olsam da doğru insanların etrafımda olması beni canlı tuttu. En az benim kadar bu başarıda pay sahipleri oldukları yadsınamaz bir gerçek.

bryan-danielson-expresses-frustration-over-constant-losses-after-626-aew-dynamite-08-300x188.jpg

Bryan Danielson: Burada olduğum ilk günden beri aynı insanım, değişmedim. Yapmam gerekenden asla kaçmadım, iyi bir insan olmayı bir an için bile bırakmadım. Bu unvana hakkımla yürüdüm. Ne entrikalarla ne de insanı hapseden hırslarla adım attım. Çünkü içinde bulunduğum şey benden, bizden ve hatta unvanlardan çok daha büyük ve yüce. Milyonlarca insanın, hayattaki dertlerini unutup anlık mutluluklara sahip olması, tarif edemeyeceğim kadar büyük. Buradaki her güreşçinin bunu öncelik alarak o ringe çıkması, insanlara ve mata saygılarını sunması da hayattaki bir diğer büyük amacım. Ben zirvedeyken bu, oldukça mümkün.

Bryan Danielson, tekrar arkasına yaslanır. Sandalyesi ile geri giderek kemerini omzuna alır ve derin bir nefesin ardından konuşmasını sürdürür:

Bryan Danielson:
İlk geldiğim günden itibaren en çok söylediğim şey; savaşmak. Kendin için savaşmak, ailen ve sevdiklerin için savaşmak, tutkun için savaşmak, halk için savaşmak… Belki de mücadelenin daha başındayım ancak kendi çağımı başlattığımı ilan ettim. Bu çağda sizi bolca güreş bekliyor. Burasının Brezilya dizisi seti değil de bir güreş federasyonu olduğunu unutanlara tekrardan hatırlatmak gerekiyor. Payback 58’in ana olayındaki gibi, harika maçlar ve harika kapanışlar artık akışın bir parçası.

Bryan Danielson: 13 yaşında bir çocukken, dünyanın zirvesine çıkmış olan Bret Hart, 1-2-3 Kid’e kemer maçı fırsatı vermişti. O dönem, hepimiz bu olaya şok olmuştuk çünkü 1-2-3 Kid, yükselmeye çalışan ortalama üstü bir güreşçiydi. Bret Hart’ın kazandığı harika karşılaşmanın ardından ise Bret, bunu diğer güreşçilere de yapmaya devam etti. Çünkü biliyordu ki kemeri seyirci ile ne kadar bütünleştirirse kemer, o kadar değer kazanırdı. Kemeri ortaya koyup neredeyse her hafta A kalite maç çıkardı. Bu da onu tarihin en büyük şampiyonlarından biri olarak anmamızın en mühim sebeplerinden biri. Ben Bret Hart değilim, istesem de o kadar mükemmel olamam. Bu, yaradılışta olan bir şey. Ancak onun yaptığını farklı şekillerde gerçekleştirebilirim. Sizin olanı, size sunmayı bir görev bilirim. Küçük bir kutlama gecesinin ardından, direkt olarak emrinize amadeyim. 3 Ocak’ta, Ohio’da görüşmek üzere.

(Kameralar kapanır.)

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: