TNA’den Free Agent Olan İsimler!

Styles Clash

littlefinger
Konular
97
Beğeni sayısı
2,071
PG Nakit
550
Favori Güreşçi
AJ Styles
Aries'ın Neville'a kemeri kaybettikten sonra dışarıda kameraya yansıyan pozu, hala ne zaman görsem patlatıyor. ŞADFSŞLKKŞLDAFSKŞLDFSAKŞLDFASŞKLFDS

Jr. Heavyweight'te de sarmıyordu ki ağabey beni, cidden karizma vakumu falan herif yani. Ki bunu örtecek düzeyde aman aman bir güreşi de yoktu, ortalamanın biraz üstü bir güreşçi sadece.

Kanka bu söylediğimi yanlış anlama ama mevzu seni beni sarması değil pek ya. Japon seyircisinin sevdiği birisiydi. Yine onun kuşağında bizim Balor'un eski takım arkadaşı Ryusuke Taguchi de batı seyircisinin sevmediği ama Japın seyircinin artık kabul ettiği birisi diyeyim.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,589
Beğeni sayısı
4,828
PG Nakit
4,185
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Kanka bu söylediğimi yanlış anlama ama mevzu seni beni sarması değil pek ya. Japon seyircisinin sevdiği birisiydi. Yine onun kuşağında bizim Balor'un eski takım arkadaşı Ryusuke Taguchi de batı seyircisinin sevmediği ama Japın seyircinin artık kabul ettiği birisi diyeyim.
Neden bu kadar göz önündeydi diye isyan etmedim ki ağabey zaten, sadece ben sevmiyordum yani.

Konular
19
Beğeni sayısı
228
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Will Ospreay
Aries'ın Neville'a kemeri kaybettikten sonra dışarıda kameraya yansıyan pozu, hala ne zaman görsem patlatıyor. ŞADFSŞLKKŞLDAFSKŞLDFSAKŞLDFASŞKLFDS

Jr. Heavyweight'te de sarmıyordu ki ağabey beni, cidden karizma vakumu falan herif yani. Ki bunu örtecek düzeyde aman aman bir güreşi de yoktu, ortalamanın biraz üstü bir güreşçi sadece.
Aries zaten oradan ders almamış ki gitti TNA’de de artistlik yaptı. Şu an kim bilir hangi sirkte soytarılık yapıyor.

Konular
213
Beğeni sayısı
1,071
PG Nakit
330
“Speedball” Mike Bailey
Güreş fanlarının tribe girip underrated yaptığı adam her senenin belirli zamanlarında birkaç maçı gündeme gelir fanlar underrated diye bağırıraynı fanlar yine unutulur. Indylerin en mistik çarlarından biri

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,589
Beğeni sayısı
4,828
PG Nakit
4,185
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Aries zaten oradan ders almamış ki gitti TNA’de de artistlik yaptı. Şu an kim bilir hangi sirkte soytarılık yapıyor.
Kanka herif o dönemlerden beri mental boom zaten ya, o hareketleri de o yüzden yapıyordu zaten. Şu an ise bildiğim kadarıyla güreşmiyor.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: