Ethan Page: Görünüşe göre yine başardım. Bayanlar ve baylar, “All Ego” Ethan Page, en büyük Kuzey Amerika Şampiyonu ve hayattaki en büyük Kuzey Amerikalı, bir başka tehlikeli rakibi, bir başka tehlikeli tehdidi geri çevirdi. Geçen Cumartesi, Tavion Heights'ı yenerek Olimpiyat seviyesinde bir tehdidi geri çevirdim ve ona, Olimpiyat sporcuları ile WWE ringine adım atan en büyük Kuzey Amerikalı sporcu arasında gerçekten bir yetenek farkı olduğunu gösterdim. Ama şimdi işimizi sınırın güneyine taşıyacağız. NXT'deki herkes TNA'nın buraya gelip tüm şöhretlerini çalacağından endişelenirken, benim şöhretimin peşinde olan bir tıp uzmanı var. Dr. Wagner Jr. Kuzey Amerika Şampiyonluğumun peşinde, sen bir doktor musun? Dostum, sahip olduğun tek doktora beni sinirlendirmek ve bunu da berbat bir şekilde yapıyorsun, neden devam etmiyorsun? Bu mükemmel, beni yakında görmek istediğini söylemiştin. Pekala, Dr. Wagner, bu mükemmel bir fırsat, buraya gel de bunu bitirelim.
– Mustafa Ali ringe gelir.
Mustafa Ali: NXT vatandaşları, umarım kimse benim habersiz gelişime aldırış etmez, ama Bay Page, dinleyin, dostum, söylediklerinizle bir sorunum yok, ama elinizde tuttuğunuz şeyle bir sorunum var.
Ethan Page: Tamam, tamam, durun. Sizinle bir sorunum yok. Açıkçası, sadece buraya gelip dünyaya, o maskenin altında aslında Dr. Wagner III olduğunuzu açıklamayı umuyorum. Ama eğer bunun için gelmediyseniz, sizinle bir işim yok ve size kesinlikle hiçbir şey borçlu değilim, Mustafa.
Mustafa Ali: Vay canına, Bay Page, haklısınız efendim, bana hiçbir şey borçlu değilsiniz, ama NXT borçlu. Bakın, çok uzun zaman önce, Kuzey Amerika Şampiyonası'nda bir fırsat kazandım. Ve evet, elbette, bazı gelişmeler oldu, ama mesele şu ki, o fırsat hiç gelmedi. Ve merak etmeye başladım, belki de lanetliyim, belki de Mustafa Ali lanetli. Ama sonra bu gün, tam da bu gün, iki yıl önce, NXT No Mercy'de, Kuzey Amerika Şampiyonası Maçı için söz verildi ve hayalim ufukta göründü, ama Bay Page, o gün güneş doğmadı. Şampiyonluk maçı yerine, bir telefon aldım, hizmetlerime artık ihtiyaç duyulmadığını söyleyen bir telefon. Ve işte buradayız, 749 gün sonra, ve ben hala hak ettiğim şampiyonluk maçını bekliyorum.
Ethan Page: Yani, doğru anlamış mıyım, bu senin ağlayacağın kısım, değil mi? Bu çok acıklı bir hikaye dostum, ama dürüst olmak gerekirse, bunu dinlemek isteyen birini bulsan iyi olur, çünkü ben o kişi değilim.
Mustafa Ali: Bay Page, beni nasıl bir adam sanıyorsunuz bilmiyorum. Bu ringe çıkıp şampiyonluk maçı için ağlayacağımı mı sanıyorsunuz? Hayır, şampiyonluk maçı için ağlamayacağım, bunun için politik manevralar yapacağım ve bayanlar baylar, ben de tam olarak bunu yaptım. Gördüğünüz gibi, AVA ve Santino ile konuştum ve gelecek hafta Showdown'da sadece Team TNA ile Team NXT karşı karşıya gelmeyecek, sadece DarkState ile The Hardy's karşı karşıya gelmeyecek, şampiyonluk için şampiyonluk mücadelesi verilecek. Ama gelecek hafta, laneti sona erdireceğim, çünkü gelecek hafta, “All Ego” Ethan Page, Mustafa Ali'ye karşı Kuzey Amerika Şampiyonluğu'nu savunacak.
Ethan Page: Tamam, biliyor musun, hiç şaşırmamalıyım. Şaşırmamalıyım, dünyanın her yerinden, her şirketten güreşçiler peşimde. Ali, lanetli olduğunu mu söylemek istiyorsun, Kuzey Amerika Şampiyonluğum için mücadele eden her rakip lanetli, dostum. Biliyor musun, bu harika bir hikaye. İki yıl süren zaferle dolu bir dönüş, sonunda hiç elde edemediğin şeyi elde etmeye çalışıyorsun. Önümüzdeki Salı, seni hayal kırıklığına uğratacağım. Ama merak etme, seni kovmak için telefonla aramayacağım, ama gelecekteki çabalarında sana başarılar dileyeceğim.
Ali, Page'e haymaker yumrukları atıyor. Ali, bu segmenti kapatmak için Page'i dropkick ile deviriyor.