Gabe Kidd'in, Kenny Omega'ya son bir mesajı daha söz konusu ve kendisi New Japan Pro-Wrestling'in; All Elite Wrestling ile ilişkisine dair planlarını açıklıyor.
Gabe Kidd, AEW x NJPW Wrestle Dynasty'deki geri dönüş maçında Kenny Omega ile karşılaşacak. O, Kenny Omega'nın yıldız gücüne karşı kendisini göstermesi gerektiğini düşündüğü için maçı almayacağını halihazırda söylemişti. Aslında Gabe Kidd, New Japan Pro Wrestling'i; All Elite Wrestling ile bir çalışma ilişkisine ihtiyaç duymanın ötesine yükseltmeye yardımcı olmayı planlıyor. New Japan Pro-Wrestling ile röportaj yapan Gabe Kidd, 5 Ocak'taki maçları sırasında Kenny Omega'dan herhangi bir yıldız gücü toplamakla ilgilenmediğini yine söyledi. Bunun aksine, Gabe Kidd meydan okurcasına Kenny Omega'yı kendisine karşı durmaya çağırıyor, hatta Wrestle Dynasty'deki maçtan önce bile.
Bunun sonrasında Gabe Kidd, All Elite Wrestling kadrosunu bir grup egoist, utanç verici serseri olarak eleştirdi.
''Beni gördüğünde, bir şey yapmaya cesaret et. Seni daha önce görürsem bile, bir şey yapmaya yeltenmeni istiyorum çünkü bu iş a*cıklarla, kıç yalayıcılarla dolu. Onun şirketindeki herkes, Tony Khan'ın ofisinin dışında sıra oluyorlar. ''Ah, bunu yapamam. Şunu yapamam.''. Siz bir grup hiçbir zaman amcıkları olmamış, kahrolası bencil ineksiniz. Bu utanç verici, her şey utanç verici. All Elite Wrestling ile hiçbir işim olsun istemiyorum. Planım bu. Eğer New Japan Pro-Wrestling bir üst seviyeye çıkmak ve tekrar büyük güreş şirketi olmak istiyorsa, All Elite Wrestling'i s*ktir etsin çünkü onlar sadece bize yardımcı olmayan utanç verici inekler. Onlar sadece alıyor, alıyor, alıyor ama hiçbir şey geri vermiyorlar. Bu yüzden s*ktirsinler.''
Gabe Kidd, Kenny Omega ile işi daha da kişisel hale getirerek ona gerçek adı olan Tyson ile seslendi ve New Japan Pro-Wrestling'in, kim beğenirse beğensin ya da beğenmesin, dünyanın en büyük güreş şirketi olarak görülmesini sağlayacağını ilan etti.
''Dinle, Tyson. Bunu netleştirelim. Tyson, seni küçük lanet olasıca fare. Kenny Omega dokunuşuna ihtiyacım yok. All Elite Wrestling'den kimsenin bana bir bok yapmasına ihtiyacım yok. Ben kendimin adamıyım. Bir buçuk yıl boyunca burada kalarak aklımı kaybettim. Delirdim, kliniksel olarak delirdim. Bu, benim için diğer adamlara kıyasla daha fazlası. Bu bana daha fazla anlam ifade ediyor. Bu benim hayatım. Patronun ve buradaki pozisyonun yüzünden gelip beni dövmene izin vereceğimi mi sanıyorsun? Bunun olacağını düşünüyorsan benden daha deli olmalısın. New Japan Pro-Wrestling'in, zirvede görülmesini sağlamak için ne gerekiyorsa yapacağım; ofisten ya da sizin ofisten birileri bilse de bilmese de ya da birilerinin hoşuna gitse de gitmese de. New Japan Pro-Wrestling'i zirveye taşımak için ne yapmam gerekiyorsa yapacağım, o yüzden s*keyim seni, o*ospu.”
Kaynak