- Konular
- 1,221
- Beğeni sayısı
- 1,472
- PG Nakit
- 2,200
- Favori Güreşçi
- Yota Tsuji
- RPG Karakteri
- "Broken" Matt Hardy
1
Gabe Kidd, Ocak’tan Haziran’a kadar olan süreci değerlendirdi. 2025’e Tokyo Dome’daki Wrestle Dynasty etkinliğinde başlayan Gabe Kidd, ana maçtan hemen önce Kenny Omega ile karşılaştı. 31 dakikalık bu mücadeleyi Kenny Omega kazandı. Maç sırasında yorumcu masasında olan New Japan Pro-Wrestling Başkanı Hiroshi Tanahashi, bu karşılaşmayı izlerken gözyaşlarını tutamadı. Gabe Kidd, Midnight Kingdom programında 2025’in bu dönemine dair düşüncelerini paylaştı ve Haziran’daki Dominion etkinliğine kadar geçen sürece değindi. Kenny Omega’ya karşı yaptığı maçın ardından rahatladığını, tembelleştiğini ve kilo aldığını itiraf etti.
"Yani, sonuçlar açısından bakarsak... Tokyo Dome’daki (Kenny Omega’ya karşı olan) maç, elbette, o tepkiyi aldı. Ardından Şubat ayında (Yota) Tsuji ile bir maçım daha oldu ama kazanamıyordum. Ve sonra neredeyse üç ay boyunca lanet olası HOUSE OF TORTURE ile uğraşmak zorunda kaldım, anlıyor musun? Yani, iki ay kadar — Mart’tan Mayıs’a. Bu gerçekten zordu... Çok zor bir dönem geçirdim. Sonuçlar alamıyordum. Sonra Mayıs’ta ara verdim çünkü Super Juniors turnuvası vardı ve ben de bazı şeyler yapıyordum ama tatmin olmamıştım. Hayatımda bir şeyleri yanlış yaptığımı biliyordum ama yapmaya devam ettim. Çok fazla partiliyordum ve Wrestle Dynasty maçından sonra kendimi biraz fazla rahat hissettim. Sanki bütün bu tepki, o noktaya ulaşmak için çalışmışım gibi düşündüm; ama sonra rahatladım, tembelleştim ve şişmanladım. Çok fazla kilo aldım. Dominion maçından hemen önceydi — 'Değişmem gerekiyor' dedim. Eğer kendime söylediklerimi yapacaksam, eğer iddia ettiğim kişi olacaksam, artık üzerimde çok büyük bir sorumluluk var. Üzerime hedefler dikilmiş durumda ve baskı çok fazla. Artık kendimi toparlamam gerekiyor. Şu anda hayatıma bir samuray gibi bakıyorum. Her günü bir amaçla yaşıyorum. Her gün, hedefime ulaşmak için bir şey yapıyorum. Boşa geçen zaman yok. Eskiden çok zaman harcıyordum ama artık değil. Artık doğru yoldayım — büyüklüğe giden yolda ve New Japan’in şimdiye kadarki en büyük güreşçisi olma yolundayım."
Gabe Kidd’in 2025 yılının o bahsedilen döneminde, All Elite Wrestling’e geçiş yaptığı ve Death Riders (Jon Moxley, Marina Shafir, Claudio Castagnoli & Wheeler Yuta) ile ittifak kurduğu biliniyor. Gabe Kidd, Jon Moxley’i överek onu “gerçek bir lider” olarak nitelendirdi. “Eh, ben o hareketi (Death Rider) (Yota) Tsuji’yi yenmek için kullandım. Elbette bu, Jon Moxley’e bir saygı duruşuydu ve biliyorsun, o da bana hayatımda neyin önemli olduğunu fark ettirerek hayatımı değiştirmeme yardım eden biri. O, liderin gerçek tanımıdır. Ve şu anda birlikte savaştığım iki çok iyi insan var: Jon Moxley ve David Finlay, açıkçası. Geçen yıl kendi aralarında kişisel sorunlar yaşadılar ama ben önemli olmayan şeylere odaklanmam. Elimdeki görevlere odaklanırım. New Japan’deki görevim, bu şirketi yeniden diriltmek ve ileriye taşımak. AEW’deki görevimse, onu içten yok etmek.” dedi.
Gabe Kidd şu anda sağ dizinden yaşadığı bir sakatlık nedeniyle G1 Climax 35 turnuvasının kalan kısmını kaçırmak zorunda kaldı. Şu an IWGP Global Heavyweight şampiyonu unvanının da sahibi.
Kaynak