RPG Slammy Awards 2024'e Puanınız ve Değerlendirmeniz

Puanınız?

• 10

• 9

• 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Konular
144
Beğeni sayısı
1,564
PG Nakit
1,115
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
Şovun kalan kısmını sonradan okuyabildim, bazı yerleri de canlı okumuştum da yorum atamamıştım. Bir Slammy şovu nasıl olmalı dersi vermiş ekip gerçekten, ellerine sağlık. Neden en önemli ödül en başta verildi diye düşünüyordum ama main event ile çok tatlı bağlamışsınız, güzel düşünmüşsünüz. Genel olarak ödül takdimlerinin süresi, makara ve ciddiyet oranı çok yerindeydi. Benim karakterimin de şu anki beter haliyle (benden kaynaklı) değil geçmişten gelen daha asil versiyonuyla davranması çok hoşuma gitti, bunun için de teşekkür ederim. Oyuna full time dönmek için ne kadar kendimi zorlasam da bir türlü beceremiyorum, birkaç şov daha kendimi takip etmeye zorlayacağım.

Angelico'nun ödül sonrası yaptığı konuşma son zamanlarda en çok güldüğüm şey gerçekten, müthiş kullanılıyor karakter yaklaşık bir yıldır. Böyle bir jobber hiç olmamıştı oynadığım RPG'lerde, gereksiz bot karakterler yerine böyle bir karakter yaratılması ve bunun hangi ekip olduğu fark etmeksizin müthiş bir şekilde kullanılması çok güzel. Bunun dışında da eskiden yüzler görmek keyifliydi, özlemişiz gerçekten çoğu karakteri. Roman Reigns'in hikayesi de gitgide güzelleşiyor bu arada, umarım bu sefer güzel devam eder ve sona erer.

Şovda tek keyif alamadığım kısım Enzo Amore ve Undertaker'ın olan kısımdı, bir makaraları mı vardı geçmişten gelen bilmiyorum ama hiç sarmadı beni. Bu bana özel muhtemelen çünkü çoğu arkadaş keyif almış, o yüzden puan kıracağım bir yer değil.

Bryan Danielson da bu yılın breakout'uysam seneyenin de superstarıyım dedi resmen şovun sonunda. Çok güzel işlendi karakter ilk geldiği andan bugüne kadar, zirveden girdi, kaybetti ve başka hikayelere daldı. Çabaladı, prens oldu ve en sonunda da şirketin en büyük şampiyonunu deviren isim oldu. Çok özel hikaye.. çok özel ve çok iyi bir oyuncuya. Tebrik ederim sonuna kadar. @Hacken Maç olarak da gerçekten tatlı olmuş, gerek fotoğraf kullanımı ve gerek çok uzamayan paragraflarıyla. Süperdi.

Başta da dediğim gibi dozları çok iyi ayarlanmış, çok iyi kurgulanmış bir Slammy şovu. Elinize emeğinize sağlık. 10.

Konular
104
Beğeni sayısı
1,842
PG Nakit
1,220
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
Slammy'lerin yeri her zaman ayrı oluyor bence RPG'de. Royal Rumble, Money in the Bank sonrası en önemli şov bana kalırsa. Zaten şov da bu önemde yazılmış belli ki. Segmentler, promoların içeriği aylardır çok iyi, ilk birkaç PPV alışma sürecinden sonra segmentler ve promolar çok iyi yazılıyor. O konuda ayrıca tebrik edeyim. Kendi karakterimi, kendim yazmış gibi okurken, diğer karakterleri de oldukça keyif alarak okuyorum. Yılın Superstarı alabileceğim tek ödül gibi duruyordu, onu da bir şekilde almışız çok teşekkür ediyoruz oy veren vermeyen herkese. Onun dışında beni şaşırtan sonuçlardan yılın PPVi vardı, ben Civil War olarak atmıştım oyu, hatta kazanacağından da emindim ama Wrestlemania kafalara basa basa kazanmış. Crime of the Year tarzı içeriklerinde hepsinde bir şekilde Garza - O'Neil yer bulmuşlar kendilerine çok epik bir serüvendi şaşırtmadı o yüzden o da. Ben açıkçası Wyatt'ın çok fazla ödül kazanacağını tahmin ettiğimden Tag Team'da Another Life bekliyordum, oyumu da o yönde kullanmıştım ama birkaç oy farkla kaçırmışız ödülü. Ospreay ile Hardy'in bu geceyi boş geçmesi çok üzücü oldu. Şovun geri kalanı da zaten Angel Garza - O'Neil - Wyatt arasında geçmiş. Match of the Year'da yine desteklediğimiz aday kazanmış ama Cody'in şu hali çok şey vaadediyor, buradan alıp oynayacak adamın önü epey bir açık. Enteresan şekilde beraberlik yakalanan çok olay olmuş bu da her işin ne kadar özel olduğunu bize gösteriyor. Teoman'ın ne yapacağı oldukça merak ettirmekle beraber gecenin sonunda gelen Danielson galibiyetini de kutluyorum. Olması gerekenden aylar sonra oldu ama en özel şovlardan birinde en özel şekilde gerçekleşti. @Hacken 'i ayrıca tebrik ediyorum, kemeri de uzun bir süre taşıyacağına eminim muhtemelen ilk rakibi de Reigns veya Ospreay'dan birisi olacaktır. Bizden bu kadar, kısa bir süre ara. ✌️. 10.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: