Şovun kalan kısmını sonradan okuyabildim, bazı yerleri de canlı okumuştum da yorum atamamıştım. Bir Slammy şovu nasıl olmalı dersi vermiş ekip gerçekten, ellerine sağlık. Neden en önemli ödül en başta verildi diye düşünüyordum ama main event ile çok tatlı bağlamışsınız, güzel düşünmüşsünüz. Genel olarak ödül takdimlerinin süresi, makara ve ciddiyet oranı çok yerindeydi. Benim karakterimin de şu anki beter haliyle (benden kaynaklı) değil geçmişten gelen daha asil versiyonuyla davranması çok hoşuma gitti, bunun için de teşekkür ederim. Oyuna full time dönmek için ne kadar kendimi zorlasam da bir türlü beceremiyorum, birkaç şov daha kendimi takip etmeye zorlayacağım.
Angelico'nun ödül sonrası yaptığı konuşma son zamanlarda en çok güldüğüm şey gerçekten, müthiş kullanılıyor karakter yaklaşık bir yıldır. Böyle bir jobber hiç olmamıştı oynadığım RPG'lerde, gereksiz bot karakterler yerine böyle bir karakter yaratılması ve bunun hangi ekip olduğu fark etmeksizin müthiş bir şekilde kullanılması çok güzel. Bunun dışında da eskiden yüzler görmek keyifliydi, özlemişiz gerçekten çoğu karakteri. Roman Reigns'in hikayesi de gitgide güzelleşiyor bu arada, umarım bu sefer güzel devam eder ve sona erer.
Şovda tek keyif alamadığım kısım Enzo Amore ve Undertaker'ın olan kısımdı, bir makaraları mı vardı geçmişten gelen bilmiyorum ama hiç sarmadı beni. Bu bana özel muhtemelen çünkü çoğu arkadaş keyif almış, o yüzden puan kıracağım bir yer değil.
Bryan Danielson da bu yılın breakout'uysam seneyenin de superstarıyım dedi resmen şovun sonunda. Çok güzel işlendi karakter ilk geldiği andan bugüne kadar, zirveden girdi, kaybetti ve başka hikayelere daldı. Çabaladı, prens oldu ve en sonunda da şirketin en büyük şampiyonunu deviren isim oldu. Çok özel hikaye.. çok özel ve çok iyi bir oyuncuya. Tebrik ederim sonuna kadar.
@Hacken Maç olarak da gerçekten tatlı olmuş, gerek fotoğraf kullanımı ve gerek çok uzamayan paragraflarıyla. Süperdi.
Başta da dediğim gibi dozları çok iyi ayarlanmış, çok iyi kurgulanmış bir Slammy şovu. Elinize emeğinize sağlık. 10.