AEW Collision | Part 2 | FTR Alanda, Main Event'te Takım Maçı


Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,804
Mesajlar
7,522
Beğeni sayısı
1,456
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
Tony Schiavone ringde ve FTR'ı takdim ediyor. FTR'ın müziği çalıyor ve ringe geliyorlar. Cash, Aussie Open, The Acclaimed ve The Young Bucks'ın yarım kalmış işleri olan gerçek tag teamler olduğunu ancak gelecek hafta MJF ve Adam Cole ile karşılaşmaları gerektiğini söylüyor. Cash, Cole'un MJF'e güvenip güvenmediğini soruyor. Pinnacle'dayken MJF'nin nasıl biri olduğunu ilk elden gördüğünü söyler. Ardından FTR'ı yenemeyeceklerini söyler. Dax, onların takım unvanlarını ciddiye almadıklarını söylüyor. FTR'ı profesyonel güreşteki en iyi tag team yapmak için her şeyi yaptıklarını söylüyor ve gelecek hafta rakiplerine dayak atacaklarını belirtiyor.



Skye Blue vs. Taya Valkyrie

Clothesline ve Stomp Taya'ya maçı kazandırıyor.

Kazanan: Taya Valkyrie



Taya mikrofonu alıyor ve hayranları aşağılıyor. İşlerin pek yolunda gitmediğini ama bu gece zafer kazandığını söylüyor. Britt Baker'ın da yakın zamanda bir zafer kazandığını söylüyor. Ardından Britt'in zaferinin bir figürana karşı olduğunu söylüyor ve Baker'a bir maç için meydan okuyor.

Christian Cage & Ricky Starks vs. CM Punk & Darby Allin

25 dakikayı geçen uzun ve çekişmeli maçın sonunda Starks en üst ipten bir superplex yapmak istiyor ama Darby kaçınıyor ve tepeden Falling Reverse DDT yapıyor. Tuşa gidiyor, Cage bozuyor. Christian'a GTS denemesi ama o kaçıyor ve Punk'ı ring dışına gönderiyor. Christian onu takip ediyor ve orada bir GTS! Darby üst iplere çıkıyor ama Luchasaurus onu yakalıyor. Starks bir RoShamBo daha yapmak istiyor ama Darby bir ona karşı koyuyor. Starks roll up yapıyor ve ipleri tutarak hakeme üçe kadar saydırıyor! Ve şov bu maçla sona eriyor.



Kazanan: Ricky Starks & Christian Cage
 

Netuno

One & Only
Katılım
2 Tem 2023
Konular
193
Mesajlar
8,420
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
780
RPG Karakteri
"The Last World Beater" Will Ospreay
Favori Güreşçi
Hana Kimura
FTR promosu güzeldi. Taya vs. Blue beklentimin üstündeydi. Maindeki işlenişi çok beğendim. Güzel şovdu ya.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: