AEW Collision Spoiler | Part 2 | Kadınlar Maçı ve Main Event


Katılım
30 Haz 2023
Konular
1,749
Mesajlar
4,528
Beğeni sayısı
823
PG Nakit
450
Konum
Kocaeli
Favori Güreşçi
CM Punk
1
Sırada ki maçımız kadınlar maçı. İlk önce Willow Nightingale ardından Diamante ringe geliyorlar ve maçımız başlıyor.



Willow Nightingale vs. Diamante

Maçımızın sonlarına doğru ringin dışında Mercedes Martinez var. Willow ile tartışıyor kendisi. Tam bu sırada seyircilerden gürültü kopuyor çünkü arkadan TBS şampiyonu Kris Statlander gelip saldırıyor Martinez'e. Willow bu olaylar esnasında avantajı eline alıyor. Dışarda bir tackle geliyor rakibine. Ardından ringe sokuyor Diamante'yi. Bir powerbomb, ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor.

Arka alandayız şimdi, Toni Storm var. Kendisi Saraya'nın arkasını kollayıp kollamayacağı konusunda ki sorulardan şikayetçi. Bir daha asla Outcast'in arkadaşlığının sorgulanmaması gerektiğini söylüyor. All In şovunda herkesten daha üstün olacağını ve kemeri kazanacağını söylüyor.



Sırada Powerhouse Hobbs'ın maçı var. Kendisi ringe geliyor ve maç başlıyor.

Powerhouse Hobbs vs. Kevin Ku

Squash'a yakın bir maç oluyor. Hobbs maçın sonunda rakibine iplerden yaptığı spinebuster sonrası tuşa giderek maçı kazanıyor. Maçtan sonra Hobbs rakibinin sırtına bir tekme geçirip camel clutch bağlıyor. ''Miro nerede?'' şeklinde sorular soruyor kendisine. Tam bu esnada büyük ekranda Miro'yu görüyoruz. Miro kendisine yol göstermesi için bir kitaba güvendiğini ve kendisini bir sürü oyalayacak şeyle donattığını söylüyor. Şimdi tek başına yürüyormuş. All Out'ta Hobbs için geleceğini söylüyor.



Sırada Main Event maçımız var. Christian Cage'in karşısında Darby Allin olacak. Darby Allin geliyor ilk önce ringe. Ardından Christian Cage belinde TNT şampiyonluğu ve arkasında Luchasaurus ile geliyor ringe ve maçımız başlıyor.

Darby Allin vs. Christian Cage (w/ ''TNT Champion'' Luchasaurus)

Oldukça keyifli bir maç izletiyor ikili bize. Maçın sonunda Christian'ı roll-up'a alıyor Allin ve üçü vuruyor hakem bu şekilde maçı kazanmayı başarıyor. Maçtan sonra Tony Schiavone, Allin ile röportaj yapmak istiyor ringde fakat bu sırada Darby bölüyor kendisini. Ringin dışında ki Luchasaurus'a ringe gelmesi için el kol yapıyor. Bu sırada arkadan Christian saldırıyor Allin'e. Beraberinde de Luchasaurus ringe giriyor ve her zaman yaptıkları gibi eziyorlar orda Allin'i. Sonrasında da Luchasaurus Schiavone'ye hakem gibi tuşu sayması için zorluyor. Cage yerde yatan Allin'in üstüne tuşa gidiyor ve 1-2-3, olmayan maçı kazanıyor. Sonrasında da Schiavone'ye zorla kazananın Christian olduğunu ve hala TNT şampiyonu olduğunu söyletiyorlar. Bu görüntüler eşliğinde de şovumuzun sonuna geliyoruz.

 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: