AEW Collision Spoiler | Part 1 | Joe'ya Bomba Sürpriz, Jay White Aksiyonda


Katılım
30 Haz 2023
Konular
1,749
Mesajlar
4,528
Beğeni sayısı
823
PG Nakit
450
Konum
Kocaeli
Favori Güreşçi
CM Punk
1


Şovumuz Samoa Joe'nun ringe gelişi ile başlıyor. Kendisi ringde halihazırda bulunun Golden Vampire ile mücadele edecek. Joe ringe girecek iken Golden Vampire üstüne çullanıyor. Bir anda saldırmaya başlıyor kendisine. Dışarda biraz hırpaladıktan sonra ringe alıyor. Köşede sersemlemiş Joe'ya dizi geçiriyor, ardından GTS'i geçiriyor. GTS etkisiyle Joe daha yere düşmeden Golden Vampire maskesini atıyor, CM PUNK! CM Punk çıkıyor Golden Vampire. Punk hemen mikrofonu alıyor ve 3 kelime söylüyor.

'' I accept, bitch''

Bu şekilde All In şovu için iki isim maçı resmileşiyor. Maçın ''Real World Championship'' maçı olacağını görüyoruz gelen grafikte. Punk gövde gösterisi yapıyor. Ardından Joe sinirli bir şekilde ringi terk ediyor.



Şimdi ringe Jay White geliyor. Ardından da rakibi Dalton Castle'ı görüyoruz. Maçımız sorunsuz bir şekilde başlıyor bu sefer.



''The Switchblade'' Jay White vs. Dalton Caste (w/ The Boys)

Maçın sonlarına doğru dışarıda ortalık karışıyor. Bullet Club Gold Castle'ın üzerine çullanacak iken The Boys gelip temizliyor onları. Ardından Castle ringe giriyor, ringe girdiği gibi White uranage vuruyor. Ardından Blade Runner ile Castle'ın işini bitiriyor ve tuşa gidip maçı kazanıyor.

Maçtan Sonra Bullet Club Gold ekibi ringde Jay White kısa bir promo kesiyor Kenny Omega ile alakalı. Omega'nın kendisi tarafından açığa çıkarılmasını istemediğini söylüyor. The Elite'in bütün güreş dünyasını kandırdığından fakat Londra'da All In'de bütün gerçekleri ortaya çıkaracaklarını söylüyor. Omega yanında kimi getirirse getirsin onu dövdüklerini ve yine döveceklerini söylüyor. Ardından Juice Robinson mikrofonu alıyor, Hangman Adam Page'e Omega'yı patates etmemiz bu kadar kısa sürdüyse sana neler yaparız tarzı bir uyarı çekiyor. The Gunns dönüp şimdi AEW'da ki en iyi takımın kendileri olduğunu, Young Bucks'ın bi halt olmadığını söylüyor. Austin Gunn mikrofonu eline alıyor ve Tony Khan'dan onlara hazırlık olsun diye bir rakip yollamasını istiyor. Bunun üzerine Iron Savages ve Jacked Jameson geliyorlar ringe ve bir anda tekrardan maçımız başlıyor.



Iron Savages & Jacked Jameson vs. Bullet Club Gold

Çok uzun sürmeyen maçın sonunda Juice Robinson ringe geri dönen Jameson'ı indirip finisherını uyguluyor ve maçı kazanıyorlar. Tam manasıyla gövde gösterisi halinde geçiyor maç.

Arka alanda Ricky Starks Tony Schiavone ile birlikte. Ricky uzaklaştırıldığı için bir hayli öfkeli. Çoktan uzaklaştırma cezasının yarısını çekmiş olduğunu söylüyor Starks. Bütün bu olayların koca bir şaka gibi hissettirdiğini söylüyor. Herkesin hatasının cezasını kendisi çekiyormuş. Geçen hafta AEW'ya savaşı ve kaosu getireceğinden bahsettiğini ve tam manasıyla bunu yapacağını söylüyor. Bu sırada kameralarımız yana pan yapıyor ve yanda Big Bill var. Şimdi de Ricky Starks'ın karizma bir video paketi var onu izliyoruz.



Video bittiğinde Ricky Starks'ın müziğini duyuyoruz ve Starks yanında Big Bill ile geliyor. Ve Big Bill'in maçı başlıyor.



Big Bill (w/ Ricky Starks) vs. Derek Neal

Big Bill'in rakibi Derek Neal'ın da debutu oluyor bu maç. Kardeşimiz daha neyin ne olduğunu anlamadan yediği chokeslam ile birlikte maçı kaybediyor. Big Bill squashlayarak maçı kazanıyor. Maçtan sonra Starks Neal'ı işaret ediyor. Bill kendisini tam ringden ayrılmak isterken bir anda tutuyor. Starks'a yuvarlıyor. Starks'da Ricky Steamboat'ı kamçıladığı kemer ile aynı şekilde Neal'ı kamçılıyor. Ardından Bill tutup fırlatıyor Neal'ı. Bu görüntülerle reklamlara gidiyoruz.

 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: