Milli Piyango Size Çıksa Ne Yaparsınız?

Deeppy

THE FINAL BOSS
Konular
518
Beğeni sayısı
855
PG Nakit
1,120
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Büyük ikramiye size çıksa nasıl değerlendirirsiniz? 600M₺

images

Deeppy

THE FINAL BOSS
Konular
518
Beğeni sayısı
855
PG Nakit
1,120
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
ABD'ye yerleşirim, olabildiğince ev-dükkan alıp kiraya verirdim, kendime lüksünden müstakil ev, spor salonlu falan olacak işte. En iyisinden pc toplayıp kendi çöplüğümde yaşayıp giderdim. Merak ettiğim ülkeleri gezerdim. Her sene WrestleMania'yı falan en önden izlerdim.

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
54
Beğeni sayısı
3,396
PG Nakit
1,495
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Avrupa'ya ama boyle Akdenize siniri olan taraflara yazlik bir ev alirdim. Orada yatirim yapmak isterdim. Mehmet Bananin dedigi gibi ben de aslinda girisimcilikte vs bulunmak isterdim ama bu topraklarda hakkiyla calisana bulasiyorlar. Isini dogru yapmaya calisana engel oluyorlar. Bana sahip cikacak bir parti de yok. Hic ugrasamam yurt disinda yaparim yatirimi. Dunya turu hayalim var. Kanadadan baslayip Guney Amerika sonra ver elini Afrika, Madagaskar... Bir tane olgun bir Avrupali kiz da bulurum. Japon da olabilir ya. Iki laf edebilecegim. Tamamdir.

RDT

B-K-B WHO?
Konular
47
Beğeni sayısı
193
PG Nakit
1,560
RPG Karakteri
Dario Cueto & Matt Cardona
Favori Güreşçi
Sami Zayn
Avrupa'ya ama boyle Akdenize siniri olan taraflara yazlik bir ev alirdim. Orada yatirim yapmak isterdim. Mehmet Bananin dedigi gibi ben de aslinda girisimcilikte vs bulunmak isterdim ama bu topraklarda hakkiyla calisana bulasiyorlar. Isini dogru yapmaya calisana engel oluyorlar. Bana sahip cikacak bir parti de yok. Hic ugrasamam yurt disinda yaparim yatirimi. Dunya turu hayalim var. Kanadadan baslayip Guney Amerika sonra ver elini Afrika, Madagaskar... Bir tane olgun bir Avrupali kiz da bulurum. Japon da olabilir ya. Iki laf edebilecegim. Tamamdir.
Yüzüne iyi oturacak birini ararsın diye düşünüyordum. Ben ise borcumu kapatırım geri kalanını da ne yapacağımı inanın bilmiyorum aşırı yorgunum bunu düşünmek için. Sanırım otenazi olabilmek için Isvicreye falan giderdim.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: