Milli Piyango Size Çıksa Ne Yaparsınız?

Deeppy

17 TIME CHAMP
Konular
702
Beğeni sayısı
1,140
PG Nakit
1,695
Favori Güreşçi
Liv Morgan
Büyük ikramiye size çıksa nasıl değerlendirirsiniz? 600M₺

images

Deeppy

17 TIME CHAMP
Konular
702
Beğeni sayısı
1,140
PG Nakit
1,695
Favori Güreşçi
Liv Morgan
ABD'ye yerleşirim, olabildiğince ev-dükkan alıp kiraya verirdim, kendime lüksünden müstakil ev, spor salonlu falan olacak işte. En iyisinden pc toplayıp kendi çöplüğümde yaşayıp giderdim. Merak ettiğim ülkeleri gezerdim. Her sene WrestleMania'yı falan en önden izlerdim.

KALKTI!!!!

Ne Zaman?
Konular
78
Beğeni sayısı
6,411
PG Nakit
2,555
Favori Güreşçi
John Cena
Avrupa'ya ama boyle Akdenize siniri olan taraflara yazlik bir ev alirdim. Orada yatirim yapmak isterdim. Mehmet Bananin dedigi gibi ben de aslinda girisimcilikte vs bulunmak isterdim ama bu topraklarda hakkiyla calisana bulasiyorlar. Isini dogru yapmaya calisana engel oluyorlar. Bana sahip cikacak bir parti de yok. Hic ugrasamam yurt disinda yaparim yatirimi. Dunya turu hayalim var. Kanadadan baslayip Guney Amerika sonra ver elini Afrika, Madagaskar... Bir tane olgun bir Avrupali kiz da bulurum. Japon da olabilir ya. Iki laf edebilecegim. Tamamdir.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
833
Beğeni sayısı
1,399
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Avrupa'ya ama boyle Akdenize siniri olan taraflara yazlik bir ev alirdim. Orada yatirim yapmak isterdim. Mehmet Bananin dedigi gibi ben de aslinda girisimcilikte vs bulunmak isterdim ama bu topraklarda hakkiyla calisana bulasiyorlar. Isini dogru yapmaya calisana engel oluyorlar. Bana sahip cikacak bir parti de yok. Hic ugrasamam yurt disinda yaparim yatirimi. Dunya turu hayalim var. Kanadadan baslayip Guney Amerika sonra ver elini Afrika, Madagaskar... Bir tane olgun bir Avrupali kiz da bulurum. Japon da olabilir ya. Iki laf edebilecegim. Tamamdir.
Yüzüne iyi oturacak birini ararsın diye düşünüyordum. Ben ise borcumu kapatırım geri kalanını da ne yapacağımı inanın bilmiyorum aşırı yorgunum bunu düşünmek için. Sanırım otenazi olabilmek için Isvicreye falan giderdim.

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Hayalinde koymuşsun kanka. Faizdeki paran sihirli bir şekilde artmıyor. Ev ve yazlık işi de ülkeye yatırım oluyor.

Ben direkt durulmana dikkat çektim. Baya yaşlı hayalleri yazdıkların.

İşyeri açma bakımından dedim.

Anasayfa Üst Alt