Galatasaray Mikautazde İçin Lyon’a 17M Teklif Etti

RDT

B-K-B WHO?
Konular
47
Beğeni sayısı
191
PG Nakit
1,560
RPG Karakteri
Dario Cueto & Matt Cardona
Favori Güreşçi
Sami Zayn
Valla ben hala öyle diyemiyorum bunlara güvenim sıfır olduğu için ama icraati yaparlarsa o zaman farklı konuşuruz tabii… DC yoksa da tartışma konumuz var oradan çeviririz muhabbeti olmadı.

Kutim bi ince attın galiba ama benim kafa almadı o yüzden bir şey de diyemiyorum şu an.
Ligue 1'den topçu çekme işini o getirdi buralara. Bu arada Mika'yı hemen indirsinler acayip topçu. GS seksiliğini devre arasında 15'e topçu çekmekten 20'ye topçu indirmeye yükseltti.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,439
Beğeni sayısı
4,738
PG Nakit
4,120
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Ligue 1'den topçu çekme işini o getirdi buralara. Bu arada Mika'yı hemen indirsinler acayip topçu. GS seksiliğini devre arasında 15'e topçu çekmekten 20'ye topçu indirmeye yükseltti.
E tabii canım, devrinin 5-10 sene üstünde bir adamdır zaten Aykut Hoca. Ama kıymeti bilinmedi tabii…

RDT

B-K-B WHO?
Konular
47
Beğeni sayısı
191
PG Nakit
1,560
RPG Karakteri
Dario Cueto & Matt Cardona
Favori Güreşçi
Sami Zayn
E tabii canım, devrinin 5-10 sene üstünde bir adamdır zaten Aykut Hoca. Ama kıymeti bilinmedi tabii…
Biraz da fazla duygusallığından kaybetti. Fenerbahçe günlerini falan geçtim. Son Başakşehir ve td kariyerinin başladığı yer olan İstanbulspor'da da acayip bir haldeydi. Bu kadar erken sönmüş olmasının sebebi de işe başladığından beri kaynayan kazandan asla çıkmamış olması.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: