Batista vs. Brock Lesnar Undertaker vs. Sting
Deeppy THE FINAL BOSS Katılım 23 Ara 2023 Konular 518 Mesajlar 6,705 Beğeni sayısı 855 PG Nakit 1,120 Konum İstanbul ELITE Salı saat 21:23'de #1 Batista vs. Brock Lesnar Undertaker vs. Sting
BerzerkBryan Boliever Katılım 26 Tem 2023 Konular 640 Mesajlar 2,675 Beğeni sayısı 623 PG Nakit 500 Konum İstanbul 1 Yönetim Salı saat 21:37'de #2 Bo Dallas ve Bray Wyatt 2013'de NXT'de maç yapmıştı Bo Dallas kazanmıştı bu da böyle bir bilgi olsun sizlere.
Bo Dallas ve Bray Wyatt 2013'de NXT'de maç yapmıştı Bo Dallas kazanmıştı bu da böyle bir bilgi olsun sizlere.
muad'dib sholarch Katılım 8 Nis 2024 Konular 14 Mesajlar 3,158 Beğeni sayısı 620 PG Nakit 700 Konum Amasya Salı saat 21:41'de #3 BerzerkBryan' Alıntı: Bo Dallas ve Bray Wyatt 2013'de NXT'de maç yapmıştı Bo Dallas kazanmıştı bu da böyle bir bilgi olsun sizlere. Genişletmek için tıkla ... Bunun neresi rüya maç sokakta dövüşen 2 adam daha çok ilgimi çeker
BerzerkBryan' Alıntı: Bo Dallas ve Bray Wyatt 2013'de NXT'de maç yapmıştı Bo Dallas kazanmıştı bu da böyle bir bilgi olsun sizlere. Genişletmek için tıkla ... Bunun neresi rüya maç sokakta dövüşen 2 adam daha çok ilgimi çeker
BerzerkBryan Boliever Katılım 26 Tem 2023 Konular 640 Mesajlar 2,675 Beğeni sayısı 623 PG Nakit 500 Konum İstanbul 1 Yönetim Salı saat 21:42'de #4 muad'dib' Alıntı: Bunun neresi rüya maç sokakta dövüşen 2 adam daha çok ilgimi çeker Genişletmek için tıkla ... Brother v Brother olarak hep istenildi/planlandı fakat doğru düzgün olmadı.
muad'dib' Alıntı: Bunun neresi rüya maç sokakta dövüşen 2 adam daha çok ilgimi çeker Genişletmek için tıkla ... Brother v Brother olarak hep istenildi/planlandı fakat doğru düzgün olmadı.
The MANIAC THE CHOSEN ONE Katılım 2 Tem 2023 Konular 678 Mesajlar 8,489 Beğeni sayısı 1,338 PG Nakit 2,070 Konum Elazığ 1 Yönetim Salı saat 22:04'de #5 BerzerkBryan' Alıntı: Bo Dallas ve Bray Wyatt 2013'de NXT'de maç yapmıştı Bo Dallas kazanmıştı bu da böyle bir bilgi olsun sizlere. Genişletmek için tıkla ... Atsan fena olmaz.
BerzerkBryan' Alıntı: Bo Dallas ve Bray Wyatt 2013'de NXT'de maç yapmıştı Bo Dallas kazanmıştı bu da böyle bir bilgi olsun sizlere. Genişletmek için tıkla ... Atsan fena olmaz.
BerzerkBryan Boliever Katılım 26 Tem 2023 Konular 640 Mesajlar 2,675 Beğeni sayısı 623 PG Nakit 500 Konum İstanbul 1 Yönetim Salı saat 22:06'de #6 The MANIAC' Alıntı: Atsan fena olmaz. Genişletmek için tıkla ... Çok aradım bulamadım maalesef ama aynı dönem Wyatt'ın NXT'de Bo Dallas'ı ziyaret ettiği görüntüler var: Buraya kadar gelmişken ufak bir not daha vereyim zamanında Bo Dallas Wyatt Family'e katılacaktı sonrasında Vince sağ olsun iptal etti.
The MANIAC' Alıntı: Atsan fena olmaz. Genişletmek için tıkla ... Çok aradım bulamadım maalesef ama aynı dönem Wyatt'ın NXT'de Bo Dallas'ı ziyaret ettiği görüntüler var: Buraya kadar gelmişken ufak bir not daha vereyim zamanında Bo Dallas Wyatt Family'e katılacaktı sonrasında Vince sağ olsun iptal etti.
The MANIAC THE CHOSEN ONE Katılım 2 Tem 2023 Konular 678 Mesajlar 8,489 Beğeni sayısı 1,338 PG Nakit 2,070 Konum Elazığ 1 Yönetim Salı saat 22:22'de #7 BerzerkBryan' Alıntı: Çok aradım bulamadım maalesef ama aynı dönem Wyatt'ın NXT'de Bo Dallas'ı ziyaret ettiği görüntüler var: Buraya kadar gelmişken ufak bir not daha vereyim zamanında Bo Dallas Wyatt Family'e katılacaktı sonrasında Vince sağ olsun iptal etti. Genişletmek için tıkla ...
BerzerkBryan' Alıntı: Çok aradım bulamadım maalesef ama aynı dönem Wyatt'ın NXT'de Bo Dallas'ı ziyaret ettiği görüntüler var: Buraya kadar gelmişken ufak bir not daha vereyim zamanında Bo Dallas Wyatt Family'e katılacaktı sonrasında Vince sağ olsun iptal etti. Genişletmek için tıkla ...
Hacken Joe Hendry Katılım 2 Tem 2023 Konular 18 Mesajlar 5,713 Beğeni sayısı 1,509 PG Nakit 440 ELITE Salı saat 22:22'de #8 Darksider mı ben kaç-
BerzerkBryan Boliever Katılım 26 Tem 2023 Konular 640 Mesajlar 2,675 Beğeni sayısı 623 PG Nakit 500 Konum İstanbul 1 Yönetim Salı saat 22:22'de #9 The MANIAC' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Görmüştüm bunu ben maçın tamamını bulamadığımdan bahsetmiştim.
The MANIAC' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Görmüştüm bunu ben maçın tamamını bulamadığımdan bahsetmiştim.
The MANIAC THE CHOSEN ONE Katılım 2 Tem 2023 Konular 678 Mesajlar 8,489 Beğeni sayısı 1,338 PG Nakit 2,070 Konum Elazığ 1 Yönetim Salı saat 22:29'de #10 BerzerkBryan' Alıntı: Görmüştüm bunu ben maçın tamamını bulamadığımdan bahsetmiştim. Genişletmek için tıkla ... Pinlediğini görsem kafiydi.
BerzerkBryan' Alıntı: Görmüştüm bunu ben maçın tamamını bulamadığımdan bahsetmiştim. Genişletmek için tıkla ... Pinlediğini görsem kafiydi.