Ben her maçı işlenişine kadar takip etmekten çok yoruldum, sürekli öyle yapsak zaten Wwe'de bloodline ve punk/drew feudu dışında iyi feud mu vardı ki "iş" anlamında iyi maç olsun. O yüzden Wwe'de sadece segmentlere, Aew'da sadece maçlara bakıyorum. Kafam rahat. (Highflye dışı bütün türleri zevk alarak izlerim)
Kime neyden zevk alacağını söylemek haddime değil. Zevk alıyorsan izle kardeşim. Ben aynı maçın karbon kopyasını çok gördüğümden hiçbir özelliği olmadığına kanaat getirdim.
Verdiğin örnekler zaten iyi iş örneği. İyi işlerde hikayeyi bilmesen de maçları izlerken güreşçiler sana o hazzı geçirebiliyorlar. Bunu ben eski şov arşivlerini karıştırırken fark ettim. Hiç tanımadığım, mevzularını bilmediğim adamların hikaye kapsamındaki maçlarını izlerken kendimi sürüklenirken buldum. Senin bugün böyle maçları sürekli görememe sebebin 40 sene süren Vince döneminde güreşin aldığı tahribattan kaynaklı. Gerçek anlamda bir “heel heat” olmamasının sebebi de budur mesela…
Laf lafı açıyor. Vakit bulursam yazabileceğim şeyler böyle yorumda vs çok açıklanabileceğimi düşünmüyorum.