Cagematch Kullanıcılarına Göre WWE'de Yılın Maçı

Nature Boy

running bitcoin
Konular
195
Beğeni sayısı
2,428
PG Nakit
1,210
Ben disiplin komitesi olayını Cornette'den dinlediğimi hatırlıyorum. Eğer bulursam linklerim seni.
Biliyorum o kayıdı. Jungle Boy olayı sonrasında komite kovdu dediler. Sonra o komitede Danielson başkandı diye topu onun kucağına attılar. O dönemde Cornette de “bu ne saçma iş” falan demişti. Sonra Punk’ın Helwani’ye verdiği röportajda işin aslını öğrenmiştik.

Biz bu işin kronikliğini de yapıyoruz. Tarihçiliğini de bir proje olarak yaparız seneye yazın. Çok boş vaktim olacak o ara.

Baylaz

Gifted Talent
Konular
28
Beğeni sayısı
78
PG Nakit
135
Favori Güreşçi
AJ Syles, Utami Hayashishita, IYO SKY.
Yok, profesyonelliğindendir. Adamın övdüğünüz maçları “iş” olarak vasat maçlar. Ne hikaye var, ne başka bir şey. Workrate ile maç puanlamak mark âdetidir. Meltzer, Alvarez, SRS gibi eşekler de bunu iyi kullanıyorlar senelerdir.
Ben her maçı işlenişine kadar takip etmekten çok yoruldum, sürekli öyle yapsak zaten Wwe'de bloodline ve punk/drew feudu dışında iyi feud mu vardı ki "iş" anlamında iyi maç olsun. O yüzden Wwe'de sadece segmentlere, Aew'da sadece maçlara bakıyorum. Kafam rahat. (Highflye dışı bütün türleri zevk alarak izlerim)

Nature Boy

running bitcoin
Konular
195
Beğeni sayısı
2,428
PG Nakit
1,210
Ben her maçı işlenişine kadar takip etmekten çok yoruldum, sürekli öyle yapsak zaten Wwe'de bloodline ve punk/drew feudu dışında iyi feud mu vardı ki "iş" anlamında iyi maç olsun. O yüzden Wwe'de sadece segmentlere, Aew'da sadece maçlara bakıyorum. Kafam rahat. (Highflye dışı bütün türleri zevk alarak izlerim)
Kime neyden zevk alacağını söylemek haddime değil. Zevk alıyorsan izle kardeşim. Ben aynı maçın karbon kopyasını çok gördüğümden hiçbir özelliği olmadığına kanaat getirdim.

Verdiğin örnekler zaten iyi iş örneği. İyi işlerde hikayeyi bilmesen de maçları izlerken güreşçiler sana o hazzı geçirebiliyorlar. Bunu ben eski şov arşivlerini karıştırırken fark ettim. Hiç tanımadığım, mevzularını bilmediğim adamların hikaye kapsamındaki maçlarını izlerken kendimi sürüklenirken buldum. Senin bugün böyle maçları sürekli görememe sebebin 40 sene süren Vince döneminde güreşin aldığı tahribattan kaynaklı. Gerçek anlamda bir “heel heat” olmamasının sebebi de budur mesela…

Laf lafı açıyor. Vakit bulursam yazabileceğim şeyler böyle yorumda vs çok açıklanabileceğimi düşünmüyorum.

Baylaz

Gifted Talent
Konular
28
Beğeni sayısı
78
PG Nakit
135
Favori Güreşçi
AJ Syles, Utami Hayashishita, IYO SKY.
Az çok senin ne görmek istediğini anlıyorum hocam o kadar yorumuna denk geldim forumda. Genele göre farklı bi bakış açın var ve ilgimi çekiyor valla vaktin olursa dinlerim.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: