Üstüne Tuvalet Kağıdı Fırlatılan İsim

Baylaz

Gifted Talent
Konular
19
Beğeni sayısı
69
PG Nakit
135
Favori Güreşçi
AJ Syles, Utami Hayashishita, IYO SKY.
Yılın en büyük enayisidir bu Rico. Birde push alacağını falan sanıyor ya ekstra yarıyor. 2 gram ilerleme yok elemanda, eskiden en azından güreşebiliyor derdik şimdi onu bile yapamaz hale gelmiş. Dynasty'de Zack tarafından squashlanıp collisionda luchadorlarla takla atmaya kadar düşer.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,387
Beğeni sayısı
4,712
PG Nakit
4,120
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
9hq

Bi tane de niş atalım anlayan anlasın…

RebornByUnpredictable

PG.com Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
9
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Botch falan da yapmış maçta. Summerslam 2019 gecesi radyoda bu adama salladım diye beni tiye alanlar...

Yılın en büyük enayisidir bu Rico. Birde push alacağını falan sanıyor ya ekstra yarıyor. 2 gram ilerleme yok elemanda, eskiden en azından güreşebiliyor derdik şimdi onu bile yapamaz hale gelmiş. Dynasty'de Zack tarafından squashlanıp collisionda luchadorlarla takla atmaya kadar düşer.
Agalar samimi soruyorum şovları izlemeden konuşmayı ne çok seviyorsunuz ya. İlk olarak Ricochet'in, AEW'de ki en iyi 1 vs 1 maçıydı, 2. olarak ise şirketin en önemli babyface ismi Ospreay'ı yendi adam, ilk 2 ppv maçı da kemer içindi, sırada ki ppv şovunda da Okada ile maçı var, senin gözünde push ne demek bilmiyorum ama buna push almak deniyor.

Baylaz

Gifted Talent
Konular
19
Beğeni sayısı
69
PG Nakit
135
Favori Güreşçi
AJ Syles, Utami Hayashishita, IYO SKY.
Agalar samimi soruyorum şovları izlemeden konuşmayı ne çok seviyorsunuz ya. İlk olarak Ricochet'in, AEW'de ki en iyi 1 vs 1 maçıydı, 2. olarak ise şirketin en önemli babyface ismi Ospreay'ı yendi adam, ilk 2 ppv maçı da kemer içindi, sırada ki ppv şovunda da Okada ile maçı var, senin gözünde push ne demek bilmiyorum ama buna push almak deniyor.
Birincisi izlemeden konuşmuyorum aksine Aew aktif takip eden birçok kişi riconun şuan eskiye oranla ne kadar rezil güreştiğinin farkındadır. Özellikle Adam Cole ve Rico çok göze batıyor.
Söylediklerimi bu maç için söylemedim zaten total bi eleştiri yaptım. (Bu maç ne kadar bana hitap etmese de güzeldi yalan yok)

Push alma mevzusuna gelirsek; bu adam zaten wwede midcard güreşçisiydi. Daha büyük şeyler istedi ve o umutla Aew'a gitti. Aew'da alabileceği maksimum şeyde midcard kemeri bunu hepimiz biliyoruz. (Keza şuan onu bile alacak durumda değil.) Hani karakter konusunda bi gelişme var promoları iyi artık desek öyle bi durumda yok hala rezil promoları. Bu haldeyken isterse Wrestle Dynasty'e kadar 50 maç kazansın. Olası bi Zack galibiyeti bütün olmayan momentumunu bitirir. Zorlama rico devri de başlamadan biter.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: