RPG Her Şeyin Üstüne Çekelim Bir Sünger

Ensiferum

amcaoğlu
Konular
140
Beğeni sayısı
2,289
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Bray Wyatt
gg2zhin.png

Çekiç seslerinin duyulduğu güneşli bir sabaha çevriliyor kameralarımız. Kırsalda hayatın başladığı erken saatlerde, bir timsah nehrin içinde yüzerken PGW Şampiyonu Bray Wyatt sessiz gözlerle onu izliyor.

t6gx16d.png

Şu hayvanın bile bazı delikanlılardan fazla savaşma gücü var. Çenesine, bacaklarına ve kabuğuna iyi bakın, bu hayvanda güç ve kuvvet var. Yüzyıllar boyunca her şey evrimleşip değişirken, bu yeşil yaratıklar nehirlerde daha zayıfları avlamaya devam ettiler. Suyun dibini görmek isteyecek kadar ahmak olan insanlara da merhamet göstermediler.. Bu ihtiyar, senelerdir suyun dibinde gezinip durur. Kendi işimize baktığımız için onu rahatsız etmeye gerek görmeyiz. Ama bazen, merakına yenik düşüp "bu kadar güney"e gelmeyi düşünen turistlerle karşılaşabiliyor. O zaman ihtiyarın kanlı mirasını ortadan kaldırmak da bize düşüyor. Görüyorsunuz ya komşular, kainat Bray Wyatt kadar kudretli birini bile bir kertenekelenin ayakçısı yapabiliyor. Ama aynı kainat beni PGW çöplüğündeki delikanlıların her türlü saldırısından koruyor.. Bugünlerde gökler bize yağmur bahşetmedi, o yüzden kara dostumuza güneşin altından seslenmek durumundayız.. Sözlerini işittim, şarkını duydum. Şimdi sen beni dinle oğlum, iyisi mi yaşlı Bray amcana kulak ver ki postunu koruyabilmek için bir şansın olsun. Burası, karanlığın hüküm sürdüğü bir yer değil. Ve şunu unutma, karanlığın bile varlığını gösterebilmek için ışığa ihtiyacı vardır. Işığın olmadığı bir evrende, ölümlüler gölgeni göremez. En büyük ışıklar, en büyük karanlıkları yaratır. Fakat benim lügatımda aydınlık ya da karanlık gibi kavramlara yer yok. Zihnim o kadar derinlere kök salmış bir ağaç ki, o an hangi mevsimi yaşamak istiyorsam o mevsime ışınlanabiliyorum. Ve şu sıralar evlat, seninki gibi yağmurda ıslanmaktansa, Ağustos güneşiyle ısınmayı tercih ediyorum. İnsanların zihinlerinin boşaltılması gerektiğini düşünüyor ve el değiştiren saltanatlardan bahsediyorsun.. PGW bir saltanat değil, feodalite. Ve buraların derebeyi benim. İstediğim haracı ver ki, toprağında çiçekler açmasına izin vereyim. Bana isyan et, ve boyunu bir baş kısaltayım. Ancak sen, çoktan yanlış bir seçim yaptın ve düşüşünün daha soylu olması için aylardır yaptığın şeyi yapıyorsun: Konuşmaya devam ediyorsun. Şimdi ise, aksiyon zamanı.

Wyatt cırcır böceklerinin ve komününün çekiç seslerini dinleyerek sandalyesinde sallanırken, dünyanın bütün zamanına sahipmiş gibi öylece bekliyor. Ardından söze giriyor.

4fzkmk4.png

Yeryüzüne indirilen bütün kitaplar, öyle ya da böyle bir hikmete sebep oldu öyle değil mi? Hala bazı mucizelerin eserlerini gidip görebiliyorsunuz. Hiç bir şey göremeseniz bile, bugün o ideolojilere inanan insanların takvasına bakıyor ve "bir zamanlar böyle bir şey gerçekten olduysa"yı düşünüyorsunuz. Denizler ikiye sahiden ayrıldı mı? Kurban verileceği sırada yaratıcı, gökten bir küçükbaşı nebisine gönderdi mi? Bu kadar ideolojinin içinde, beş para etmeyen tek kitap; senin Kara Kitap'ın. Zira o paçavrayı yaklaşık bir yıldır kafamın üzerinde sallıyor ve canavar ordularından, karanlık gecelerden bahsediyorsun. Ama bir sene içinde, senin kitabının yol açtığı herhangi bir hikmete şahit olmadık. Tam aksine, o kitabın tek temsilcisi olarak karşıma çıktığın her denklemde işini erkenden bitirdim. Şimdi kendine tombul ve gözüne sürme süren bir erkek arkadaş aldığını duydum. Kara tanrın, pantolon değiştirir gibi ulak değiştirdiğine göre senin kadar tutarsız bir adam olmalı. Ama mühim değil, No Way Out'ta şımarık delikanlıyla ilgilenmeden evvel, senin işini bitirip konuştuğun her kelimenin boş olduğunu tüm dünyaya göstereceğim. Zaferden zafere koşarken arkamda senin hırlamanı duymaktan bıktım evlat. Güneyde, köpeklere timsahlarla aynı tarifeyi uygularız: Bize ilişmedikleri sürece onları rahat bırakırız. Ama kuduz bir itle karşılaşırsak.. pekala, şu sağımda görmüş olduğun balta sadece ağaç kesmek için burada değil. (Wyatt pis pis sırıtıyor) PAYBACK 100'de, randevumuza geç kalmamanı diliyorum. Zira seninle son kez meşgul olacağım, ve pek kıymetli kitabı kara tanrının bile bulamayacağı bir deliğe sokacağım. Follow... the buzzards..

Oynadığınız Karakterin Adı
Bray Wyatt
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi